за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Aj ke vidam i jas kako ke bidam,ne vetuvam ama ke gledam da dojdam...ete do miana ke se zalepam,posto neli ne gi znaeme drugite
Јееес.... ајде те чекаме -поготово јас ..ке си се фатиме под рака и готово Малечка23 ајде и тебе да те земам сакаш? Можеш???
06.02.2013, 15:33
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Aj ke vidam i jas kako ke bidam,ne vetuvam ama ke gledam da dojdam...ete do miana ke se zalepam,posto neli ne gi znaeme drugite
Ете ние ќе се залепиме една до друга, па ќе биде полесно. Гледаш Миана, веќе имаш круг за лепење
06.02.2013, 15:36
miana
6152
Лелеее супер..А да си ставиме имиња на чело за да се познаеме??Мене ме немате видено ама па децата ке ги познаете :)
06.02.2013, 15:37
AnnaMolly RR
6409
Тоа со имињата е моја задача, без гајле. Секој ќе си носи ливче со име, како и на претходните дружби :)
06.02.2013, 15:39
Beatris
3116
Ајдее па ќе бидете ко три невесте тикве брале Какво држење за рака има сите да ве распоредиме на различен фронт (или 'клан') како повеќе милувате
Па да видиме дали се уште ќе имате такви мисли
06.02.2013, 15:39
Mihaela 2010
4230
ke vidam samo so prevoz kako ke bidam,da ne akam so taksi,ako saka mazle da me prenese...
06.02.2013, 15:40
libra.n
645
Pisete me i mene vo spisok mislam deka ke bidam slobodna, odamna ne sum pisala na RR so vreme sum kratka mnogu ama za vakva druzba ke se organiziram nekako Pozdrav do site
06.02.2013, 15:42
Melanija RR
7052
И јас од списокот познавам само две рр-ки и зошто срам едно картонче со никот и готова работа
Јас да не избаксузирам па не се додавам на список иначе сум прилично сигурна се надевам нема да почне дури тогаш да ми се лоши
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
06.02.2013, 15:50
jana33
37
doagame i nie
06.02.2013, 15:54
Malecka23
1175
Pisete me i mene u spisokot najverojatno so mm i M
06.02.2013, 15:55
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Ајдее па ќе бидете ко три невесте тикве брале Какво држење за рака има сите да ве распоредиме на различен фронт (или 'клан') како повеќе милувате
Па да видиме дали се уште ќе имате такви мисли
Јас се солидаришем со Миана, она да се пресрами А јас повеќе кланови преферирам
Инаку, убава идеја тоа со никовите на ливчето, ќе ни дојде како некоја пропусница за тајно здружение на госпоѓи Хе хе, диета ми удрила во глава, па си правам филмови, не замерувајте
06.02.2013, 17:03
saja1
7
super bravooooo devojki :)
doagam i jas bas ke mi bide milo da bidam del od ovaa humanitarna akcija pozzzz:)
Туф туф каква мака на душичкава ми правите Јас преку скајп да ве дружам може ли
06.02.2013, 23:55
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n
Piset_e me i mene vo spisok mislam deka ke bidam slobodna, odamna ne sum pisala na RR so vreme sum kratka mnogu ama za vakva druzba ke se organiziram nekako Pozdrav do site
Абе кај си ти?? баш те мислев и те барав у темата каде се ајде обавезно доаѓајте да видиме колку пораснала цуца.
Бетани, миана малечка23..едвај чекам да ве запознаам..и останатите секако
< Поракaта ја уредил Andriance RR -- 7.2.2013 0:03:17 >
07.02.2013, 00:00
Cipi Ripi
1010
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Тоа со имињата е моја задача, без гајле. Секој ќе си носи ливче со име, како и на претходните дружби :)
Не зезај За мене капаче од еурокрем донеси...нема смисла да носам лифче Ципи Рипи
07.02.2013, 08:26
dostickage
2181
Devojcinja doagjam i jas vo paket so mazinjata Vikendov pravime premestaj i kej selektiram sto imam za nosenje. Mozebi nema da bide mnogu no kje bide od srce za decinjata.
07.02.2013, 08:26
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi
Не зезај За мене капаче од еурокрем донеси...нема смисла да носам лифче Ципи Рипи
Хахаха и јас на ова си помислив..Миана бе
07.02.2013, 08:27
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23
Pisete me i mene u spisokot najverojatno so mm i M
Малечка,незнам дали виде јас ти предложив ако сакаш да те земам со мене ( нали од исто маало сме ) а ако ти си сакаш повеке со мт тогаш - добро ,поштуем..Мм не сака ни да чуе,некако женски му е форумов
07.02.2013, 08:41
mama toci
240
ke vidam samo so prevoz kako ke bidam,da ne akam so taksi,ako saka mazle da me prenese...
Mihaela 2010,kade zivees? Ako nekoj nema prevoz od n.Lisice-stojam na raspolaganje.
07.02.2013, 09:15
Mihaela 2010
4230
A fala ti srcka bev nekogas tamo :))),sega sum na drugiot kraj,vo Butel 1
07.02.2013, 09:52
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi Не зезај За мене капаче од еурокрем донеси...нема смисла да носам лифче Ципи Рипи
Шо ти е ма, твојот ник е најслаткото име што сум го слушнала... отсекогаш сум си го користела кога некој сакам слатко да го наречам, и топ ти е... ни нутела не е послатко од ципирипи, така да си знаеш