cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки!

clock-img

24.02.2013, 18:21

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Абре ова се лепотици на сликитеuser posted image Достич не те познав инаку многу си се сменила на убаво оф скроз.
Инаку и мене ми е криво што ете на големите дружби јас не сум во Ск,се надевам дека некогаш ќе успеам да дојдам. user posted image за ситњ што учествувавте.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

24.02.2013, 18:38

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Абре ова се лепотици на сликитеuser posted image Достич не те познав инаку многу си се сменила на убаво оф скроз.
Инаку и мене ми е криво што ете на големите дружби јас не сум во Ск,се надевам дека некогаш ќе успеам да дојдам. user posted image за ситњ што учествувавте.

i mene mi e zal sto ne sum so vas ama sto mozam koga sum daleku od sk user posted image kade se slikite ne mozam da ve vidam user posted image ajde pustete fotki cekam ,pozzzzzz

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

24.02.2013, 18:43

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

на фб има слики! од еден куп апарати се сликавме, ама гледам само од АнаМоли слики има! Ги чекаме и другите да стават!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

24.02.2013, 18:50

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

на фб има слики! од еден куп апарати се сликавме, ама гледам само од АнаМоли слики има! Ги чекаме и другите да стават!

Ќе ги ставам јас вечер. Да се избањаме, да се заспиеме..и оп имате сликичкиuser posted image

clock-img

24.02.2013, 19:34

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Бидејќи денес оправдано не присуствував, објективни причини, се надевам многу скоро на нова хуманитарна дружба или кафе муабет.
Толку го чекав денот но тоа е тоа.Чекам инфо за нова дружба да фатиме ритам user posted image

Браво за сите кои денес беа и кои неуспеаа да дојдат од некои причини.Важна е мислата, па сигурно ќе се собереме во уште поголем број иако и денес беа доста рр-ки

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

24.02.2013, 20:07

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Е јас сум глупача не видена! Не знам како успеав да ги избришам СИТЕ слики што ги исликав со мојот апарат, жива среќа што ми дадоа цд со слики од игротеката, па еве собрав нешто од нешто. Ве молам кој има слики нека ги стави на фб или нека ми ги прати на мејл (пишете ми пп, ќе ви го пратам).
Сега за сега, еве неколку сликички со нашите златни дечиња.

Клик за Слики

Ех а мене изгледа на твојот апарат ме имаше,али нема врска,следен пат

clock-img

24.02.2013, 20:10

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

da be srcka ke si puknam od maka mi se placese preeska. aj te ima i kaj cipi ripi na slikite, eve vecer rece deka ke gi stavi

Live and let live

clock-img

24.02.2013, 21:52

clock-img

mama toci

pencil-img

240

Se vkluciv samo da se izvinam,mnooogu mi e zal,od opravdani pricini(tatko mi e mnogu bolen) ne uspeav ni da se vklucam da vi pisam deka ne doagam,sega se pribrav,utre od rabota ke citnam kako ste poiminale.Marfi-koga nesto mnogu planiras.......user posted image

clock-img

24.02.2013, 21:59

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

na fb nema nistouser posted image user posted image kaj ste zenski ???

clock-img

24.02.2013, 22:13

clock-img

miana

pencil-img

6152

lele navistina nema sliki
user posted image a jas nemam ni fb i neznam dali ke mozam da gi vidam. daj stavete na album na rr pa da vidam na raat..tuf i mene mi e maka sto ne dojdov ama barem donirav nesto i toa me pravi srekna kolku-tolku. Ke ve vidam nekoj nareden pat se nadevam. Ajde stavete sliki

clock-img

25.02.2013, 00:34

clock-img

Carrie RR

pencil-img

326

Сакам само да кажам дека многу ми беше драго што присуствував на настанов и лично се уверив колку е моќна РР заедницата. Секоја чест, се надевам ќе присуствувам наскоро повторно на нешто вакво и ќе ве запознаам сите подобро. За тие што не ме знаат, јас сум Симона и од пред месец-два сум на местото на Јуле во Рингераја. Не сум активна на форумите, но ќе пробам ако не друго, редовно да ве следам....user posted image Уште еднаш, браво за Рингераја и чест ми е што сум дел од оваа приказна user posted image

clock-img

25.02.2013, 08:32

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

zenski bas mie krivo sto ete iako spremna i podgotvena ne uspeav da stignav od zdravstveni priciniuser posted image .BAs mi e milo sto ubavo ste si pominale-ne nis e somnevav zirnav nekoi sliki na fb.Moite paketcinja spremeni uste pred edna nedela sabajle gi isprativ po mm za sos detskoto selo barem ete tie da se izraduvaat koga ne stignav za drugiteuser posted image ama se andevam sledna prilika ke bide se ok.

clock-img

25.02.2013, 09:27

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Женски срам ми е ама морам да признаам дека јас не успеав со сите да се запознаам и муабет да направам, некако многу ми дојдовтеuser posted image
Ајде сеа и една сликичка ќе ставам за тие што немаат фб, како мианаuser posted image
Миана отварај фб само за насuser posted image

clock-img

25.02.2013, 09:28

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

user posted image

clock-img

25.02.2013, 09:30

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Мајки
user posted image

clock-img

25.02.2013, 10:03

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

user posted image user posted image Odlicni ste !!! se gleda deka ste imale ubava druzba,pozzzz do site vas prekrasno izgledate user posted image user posted image

clock-img

25.02.2013, 10:13

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Mislam deka ne baram premnogu ama moze da se pretstavite? so nikovite ? user posted image

clock-img

25.02.2013, 10:29

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

Мајки
user posted image

Од лево кон десно: dostickage, Џесика РР, Anna Molly RR, Cipi Ripi, Maca RR, Beatris RR

< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 25.2.2013 10:40:01 >

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

25.02.2013, 10:32

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Tenks Kiki user posted image user posted image
Sleden pat se gledame, taman da te vidam so mese user posted image

clock-img

25.02.2013, 10:45

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

milo mi e sto ve zapoznavuser posted image user posted image

clock-img

25.02.2013, 11:31

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

Мајки
user posted image

Lele bas ste ubavi ama od dostickage sum prijatno iznenadena...Ja zamisluvav kako nekoja povozrasna gospoga i mnogu stroga ( losa-da ne recam ) user posted image Bravo srcka pa ti si bila mladicka user posted image
Bog da cuva neznam zosto taka ja zamisluvav..ete koj znae pa vie mene kako me zamisluvate user posted image

clock-img

25.02.2013, 11:37

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Мианке па како да те замислуваме тебе, колку што знам имаш ставено слики, што има многу да се замишља user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

25.02.2013, 11:43

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Hahahah i Betany me zamisluvala postara , verojatno zaradi imeto .
Inace imam 28 godini , vo Juni 29.
Ne sum tolku losa samo sum pis na jazik user posted image

clock-img

25.02.2013, 11:57

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Мианке па како да те замислуваме тебе, колку што знам имаш ставено слики, што има многу да се замишља user posted image user posted image user posted image

Pa dobro imate sliki ama pak ne se gledam ubavo na slikite a baska nevesta slikata e pred 6 godini a slikata kaj sto ja drzam D,ne mi s egleda glavata..aj ke me vidite sooooon user posted image

clock-img

25.02.2013, 14:04

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Еве и неколку слики од Иднина, денес бевме со Везилка и Carrie RR ги однесовме донациите, се видовме со директорката на Иднина. Беше многу фина, многу убаво не пречека.
Рингераја си доби благодарница и понуда за понатамошна соработка со Иднина.
Еве на последните слики може да видите како си поминавме.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151478843568217.521590.670263216&type=3

Live and let live

Последни статии

article-img