за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
aaa pa ova ne e fer sakam da gi vidam slikite a nemam fb Aj stavi nekoja slika tuka da vidam pliiiiis
26.02.2013, 08:49
AnnaMolly RR
6409
26.02.2013, 09:17
miana
6152
Nemate sliki so decinjata? Se vidovte so niv ili ne? ikoncinja si dobivte od tie sto gi izrabotuvaat? ( jas si imam edna i mi e mnogu drag spomen ) Direktorkava ne se smenila voopsto... devojki,alal da vi e !! Sekoja cest...
26.02.2013, 11:31
Beatris
3116
26.02.2013, 12:04
Calypso
1386
Средбата беше супер, јас би сакала и без поводи почесто да се собираме вака. И јас имам доста слики, ама бидејќи после дружбата бев кај брат ми дома, им ги покажував сликите и го заборавив апаратот таму. Штом го добијам, ќе ставам некоја сликичка. Мило ми е што некои од вас за првпат ги запознав и се надевам дека на наредните дружби ќе не има и во поголем број