за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Баш сакав да ја побарам темава после изјавата на керками утрово..Ја облекувам за во градинка и ми вика - мамо,ако ми родиш уште едно бебе машко, јас ке бидам пресрекна. Е ај сега ...Мене ме моли да имала братче зошто другаркаи ке има братче наскоро и сега е преокупирана со тоа...
02.03.2013, 20:43
Maca25
7558
Н. пред малце нешто ни објаснува дома и само вика: мама е госпоѓа, а тато е господ!!! се умревме од смеење, а она се изначуди каде згрешила!
11.03.2013, 12:48
vezilka RR
4931
Вчера Никола руча, јаде сам. Влегува татко му и го прашува, што правиш, а тој му одговара, се ранам.
11.03.2013, 12:51
AnnaMolly RR
6409
Филип вчера стопати ми рече „Е, така да си знаеш“.
Мамо, јас сега ќе одам и сам ќе се соблечам да си мочкам. Е, така да си знаеш. Ајде мамо дај ми сок. Е, така да си знаеш. Ќе си гледам цртани. Е, така да си знаеш.
11.03.2013, 12:53
arh_diz
7198
Sin mi postojano mi napomenuva koga izleguvame nadvor, mamo zemi go klucot
11.03.2013, 20:15
Maca25
7558
Ја прашуваме Н што е тоа тужибаба, а она: тоа е некоја тужна баба!
26.03.2013, 12:01
AnnaMolly RR
6409
Вчера: Филип: Мамо, сакам да бидам Хелоу кити. Јас: Не може да бидеш Хелоу кити, ти си машко. Филип: Ама мамо те молам да бидам, малку само.
И што да му рече човек на ова?
26.03.2013, 14:04
Ring
602
...Helou Kiti , Bravo Filip ...me iznasmea
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Вчера: Филип: Мамо, сакам да бидам Хелоу кити. Јас: Не може да бидеш Хелоу кити, ти си машко. Филип: Ама мамо те молам да бидам, малку само.
И што да му рече човек на ова?
26.03.2013, 14:09
Pepelaska *
3820
Ти не си женско , не можиш да се шминкаш. Јас: Е што сум? Мартин: Епа , мама си
26.03.2013, 17:39
MamaOhrid
411
Мамо, зошто ми даваш ватамини од пчели? Јас му давав прополис
28.03.2013, 09:11
vezilka RR
4931
Пред некој ден се пентари на еден стол, па мислам дека сто пати се качи. И јас му викам, добро бре кај ти текнува само некде да се качуваш? А тој мене фино лепо..а тебе кај ти текнува само да седиш!
28.03.2013, 09:35
Felly RR
7977
Е арно ти рекол, ни нас не личи да се пентериме, ни деца ги личи па само да седат. А М вчера му дававме на едно куче лепче, да јаде, и денес по пат накај градинка правиме муабет (зошто и е страв од кучиња, па малку да ја ослободиме) - Кажи како на кученцето му дававме да јаде .... - Да, си јадеше лепче, ама и патот го јадеше.
28.03.2013, 09:37
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: MamaOhrid
Мамо, зошто ми даваш ватамини од пчели? Јас му давав прополис
хахаххахаха е кај им текнуваат значи
28.03.2013, 22:06
masa
473
Мајка ми и дава монте (омилен десерт на малата,а огами и на мама )и цела среќна одвај чека да го изеде,па мајка ми ја задева и вика-за баба има ли?Малава како од пушка и вика - гледај - и покажува на текстот па демек чита на слогови - са_мо за де_ца за ба_би не за мај_ки не за та_тко_вци не не е за го_ле_ми. Се згазивме од смеа
05.04.2013, 18:54
Felly RR
7977
Кај М во граадинка за ужинка често им даваат некои чоколатки, па јас во ранчето и ставм нешто друго да има, и кога ќе си дојде ја прашувам што имале за ужинка. Еднаш ми вели - макарони, не беа со чоколадо. А друг пат, па ми најде чоко бананче в ташна, а знае дека и јас не јадам чоколадо (оти не сакам пред неа, да ме гледа, дури и ако има некаде на гости ако сме и велам - не сакам јас, не ми е убаво) и вели - Ти вакво не јадиш, дај му го ова на тато. Јас - аха, добро, и појдов во другата соба, кај него, ама си каснав еднаш од бананчето, и после ми вели - му го даде на тато? Јас - да. Таа - а оти ти мирисаш на бананче?
Не пишав дека е алергична на чоколадо, затоа не и давам да јаде.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 5.4.2013 18:58:29 >
09.04.2013, 18:12
Палешка РР
7505
Марио: Сега одам в теретана, па после на пинг-понг Миа: Немошиш одиш тетана и пинг-понг, умоиш.
Мајкава да го посоветува
09.04.2013, 18:30
deluxe
2479
09.04.2013, 19:35
Maca25
7558
срцка една колку се грижи за бато таа!
15.05.2013, 13:41
dostickage
2181
V pred nekoj den ne vide so mm deka pieme pivo. Togas za togas nisto. Utredenta izleguvame nadvor i vika da kupam tivo (pivo). Vikam ne moze imame doma. I se zapna daj pa daj i mu vikam nemam pari. I zastanal pred prodavnica i pee:
Uan Tu Tiiii, nemammm paiiii Uan Tu Tiiiii Vitoce nema paiii
16.05.2013, 09:15
Slagjana
463
Ја прашувам ќерка ми кој дел од телото за што служи и одговорите што ги добив се: носот - за дување очите - за шминкање ушите - за чистење нозете - за качување на маса газето - за седење
18.05.2013, 10:55
Maca25
7558
Змијата Ка го ИГНОДИРА Могли со очите!!!! - хипнотизира
18.05.2013, 17:52
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Змијата Ка го ИГНОДИРА Могли со очите!!!! - хипнотизира
Ме потсети ова лани за Мај од пријателите девојчето, поголемко е, на училиште веќе оди и правевме нешто муабет и вика Забиве мене, хороскоп ми се (наместо роскоп)
< Поракaта ја уредил Snowhite -- 18.5.2013 17:55:30 >
06.06.2013, 13:08
miana
6152
Веке спомнав дека керками се изјасни дека нема да се мажи кога ке порасне за да не ја нервира мажот - само деца ке родела Е вчера,пред да одиме во градинка јас си почнав да ја опсипувам со комплиметни- како е убава,ваква,онаква и дека треба секогаш да се негува,да биде пристојна и бла,бла..Таа ме прашува - што е тоа негување? Јас и објаснувам а таа - а кај ке бидеш ти ? Јас - Па јас нема да се грижам цело време за тебе,ти ке бидеш самостојна,сама ке се бањкаш,ке се негуваш,па потоа следи изјавата - Мамо,јас нема да се мажам за Иван ( дете од градинка ) Јас - Од каде сега ова ? Таа - Па Иван ме моли да се омажам за него ,се пика до мене цело време. Јас - И? Ти што му викаш ? Таа - па мамо ,неможе он да има две жени,сака и Јована да му биде жена и јас јас му реков - не се мажам јас !!!! Ох леле,децава се циркузи
06.06.2013, 13:16
mommy_angels RR
1543
леле ве читам и незнаете колку слатко се изнасмеав,едвај чекам моево да почне да дрдори(сега само мама,мам,мами ) , а во меѓувреме ајде вие почесто пишувајте на темава
06.06.2013, 13:21
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Веке спомнав дека керками се изјасни дека нема да се мажи кога ке порасне за да не ја нервира мажот - само деца ке родела Е вчера,пред да одиме во градинка јас си почнав да ја опсипувам со комплиметни- како е убава,ваква,онаква и дека треба секогаш да се негува,да биде пристојна и бла,бла..Таа ме прашува - што е тоа негување? Јас и објаснувам а таа - а кај ке бидеш ти ? Јас - Па јас нема да се грижам цело време за тебе,ти ке бидеш самостојна,сама ке се бањкаш,ке се негуваш,па потоа следи изјавата - Мамо,јас нема да се мажам за Иван ( дете од градинка ) Јас - Од каде сега ова ? Таа - Па Иван ме моли да се омажам за него ,се пика до мене цело време. Јас - И? Ти што му викаш ? Таа - па мамо ,неможе он да има две жени,сака и Јована да му биде жена и јас јас му реков - не се мажам јас !!!! Ох леле,децава се циркузи
леле леле децава се смешки,ме изнасмеа