за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И ова заборавив Пред некое време направи беља и го карам и му велем сега што да ти направам а, кажи што да ти правам и ме гледа и ми вика „Кино“(чоколино)
20.12.2011, 09:04
Felly RR
7977
Вчера праќав мејл, и по некое време и велам на Матеа - чекај да видиме дали Тета ја примила пораката, а таа се стрча накај комјутерот и го зема глувчето, го стави на уво и почна да вика - Ало, Тето, тето, ало....
09.01.2012, 23:03
AnnaMolly RR
6409
Филип ја обожава рекламата со кученцата што крадат бензин на бензиска. Вечерва го успивам, го испи млекото и заспа. Почна таа реклама на ТВ и буквално како попарен рипна од кревет, рече „Миле бе“, ја изгледа цела реклама, кога заврши плескаше за браво со рачињата, пак си легна и продолжи со спиење. Се пукнав од смеење!
10.01.2012, 08:27
Felly RR
7977
Смешки се маливе! Ние вчера со Матеа ги гледавме сликите со Дедо Мраз, и едно време седна на нокширчето, и почна да вика по сликата да и ја дадам. И кога и ја дадов вели „М(р)аз остај ме! Мочкам!“и ја фрли сликата. Се изнасмеав и јас.
10.01.2012, 08:38
Felly RR
7977
Исто вчера вечеравме, и Матеа гледа дека чашата ми е празна, и вели - мамо, оба (вода) немаш. Ту(р)ам јас. Имаме едно шише од 1,5 л за нас и едно о,5 за неа. Јас и го дадов големото, а таа вели - не, мојата оба. И ми ја наполни чашата, ама кога ја кренав да пијам - Не, моја е обата, мојааааа!!!
10.01.2012, 09:03
Pepelaska *
3820
може не се и нашиве мн интересни ама мене ми се најслатки
Во собата на девер ми има еден стар телефон од оние со вртење оди М таму и го крева го става на уше и вика Ало кој е , и по тоа пупа ( добар) демек некој го прашува оттаму како си и сеа дека никој не му зборува од др страна се нервира демек и вика Ало ало кој кој и ќе ја тресне слушалката .
Пред некој ден се пресеков и имав фластер на палецот и ме виде ми вика мама бои и покажува на прстот и да ме баци иде.Вчера игравме нешто со рачињата и ме загледа во прстот ( сега без фластер) и вика мама бои бата . ( мама боли баца ја ) срце мало
Кога ќе слушне песна некоја а особено муштулук незнам што ја бендиса толку и пее и ги вика последните зборови ааа еее ууу.
Вчера зел чкорки од ќибрит и ги фрлал в ѓубре и и одел на баба му викал баба ми ми.( миј миј ) демек ги извалкал рацете во ѓубрето.
10.01.2012, 11:17
arh_diz
7198
Vcera bevme da mu ja obnovime garderobata, a toj trca niz prodavnica nasol edna zenska maica i vika na mama i me nosi vo zenskiot del
18.01.2012, 20:35
nadica
4381
денес сакав да ја излажам за да јаде и ми вика јас тебе на малоумна ли ти личам? фраза од к-15 цел ден кога ќе ми текне се смеам
18.01.2012, 20:53
Snowhite RR
5042
Пред некој ден имавме гости и М им покажуваше сликовниците и тие го прашуваат што е ова, што е ова и тој кажува, и на една слика имаше крава и го прашуваат ова што е? и тој се дума, и да му помогни, му вели млеко кој дава? И М како од пушка МАМА!
18.01.2012, 21:41
bombica
917
Snowhite slatko se iznasmejav
19.01.2012, 15:42
Blue Glow
122
Koga bev bremena si lezime so Iva i si pravime muabet. Mi go gali meseto i vika: Mama so pravi bebeto vo stomakot ? Jas: spie... Iva: samo spie ili Jas: pa neeee , budno e po nekogas... Iva: A ne mu e dosadno?Mama a ima bebeto igracki vnatre da si igra? Jas: Ima ima kako ne ... Sabajle lapnav od tvoite igracki za dorucek :) Iva: Aaaa me zafrkvas ... Jas: ne be ozbilno, ne se salam... Sedi zbuneta i si gleda igrackite koja i fali... Skrisum maz mi ne slusal i vlaga i i vika: A sega za rucek ke ti go lapne mama kompjuterot za da moze bebeto da igra i da gleda crtani!!! Iva: Ne moze ne moze ne go davam komjuterot!!! I pocnuva da place :)))))
19.01.2012, 19:56
Maca25
7558
ах Ива Ива....ме изнасмеа!!
24.01.2012, 13:27
AnnaMolly RR
6409
Вчера земам да му менувам пелена на Филип, а тој во последно време ич не сака да го пресоблекувам. И почна да трча накај татко му и да вика: Тато, ајде бегаме! Мама вади пеена!
24.01.2012, 13:59
temjana
1159
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Филип ја обожава рекламата со кученцата што крадат бензин на бензиска. Вечерва го успивам, го испи млекото и заспа. Почна таа реклама на ТВ и буквално како попарен рипна од кревет, рече „Миле бе“, ја изгледа цела реклама, кога заврши плескаше за браво со рачињата, пак си легна и продолжи со спиење. Се пукнав од смеење!
Хаххаххахаха неможам да престанам да се смеам, го замислувам златушко најубав со рачињата Миле бе
24.01.2012, 14:11
AnnaMolly RR
6409
Будалетинка е, секој ден има по некоја нова досетка, а јас и мм до солзи се смееме.
Еве уште една.
Вчера на лекар бевме зашто кашла малку, а докторката зема да го прегледува. Тој почна да плаче и да и вика: „Бегај, мотана“. (бегај, смотана) Среќа што не разбра докторката
24.01.2012, 14:58
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
И ова заборавив Пред некое време направи беља и го карам и му велем сега што да ти направам а, кажи што да ти правам и ме гледа и ми вика „Кино“(чоколино)
Хахахахах! Леле Михаил срцка! Ме изнасмеа. Па си кажало детето што сака да му направиш, де!
24.01.2012, 15:05
arh_diz
7198
Pedijatarot mu stavi vakcina imase temperatura 4 dena.Jas ja viknav da go vidi povtorno taa gi vadi slusalkite go pregleduva i zavrsuva a M ja guska da ne go bocne povtorno i i vika bok ne ,ne Tai(ne me bockaj Natalija)
24.01.2012, 15:33
Yummy Mammy
1690
Pred nekoe vreme bevme na sredno Vodno kaj crkvata, i S. igrase so drugarcinjata, celi race so kal gi napravi, i i vikam, "ene ti onde cesma odi izmi se i dojdi da te izbrisam". A ona cela zbuneta, "kade pa kade" ne ja gleda cesmata. I stanuvam, ja nosam za race do cesmata i vikam "eve ti ja cesmata, ajde sega sama izmise". I stoi detovo nekolku sekundi taka zbuneto, ja gleda cesmata i se cudi, pocnuva edno vreme da ja tegne, da ja vlece i edno vreme vika: "mamo kako se pusta ovaa cesma?!" (a toa od onie starite cesmi sto se vrtat odozgora za da pocne da tece ima pravo deteto nigde ne videlo takva cesma )
25.01.2012, 00:33
Џесика
2036
Пред некоја вечер го легнувам Борјан да спие и почнува дијалогот Б- Мама, кај е тато? Ј- спие Б- А кај е баба? Ј- Спие Б А кај е тета\тетин\Марија\Стефи\ Ј Сите спијат
И одеднаш мисли, мисли и копа Мама, а кај е Саваш? Кај е Езел? Кај е Лале? Леле, во несвест паднав
25.01.2012, 00:45
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Пред некоја вечер го легнувам Борјан да спие и почнува дијалогот Б- Мама, кај е тато? Ј- спие Б- А кај е баба? Ј- Спие Б А кај е тета\тетин\Марија\Стефи\ Ј Сите спијат
И одеднаш мисли, мисли и копа Мама, а кај е Саваш? Кај е Езел? Кај е Лале? Леле, во несвест паднав
Lelelelleeeeeeee majkoooooooooooo sama kako budaletinka se iznasmeav na ova hhuuhuhuhuh bozeee imaat pravo decava...
25.01.2012, 08:07
AnnaMolly RR
6409
хахахахаха Бобо ме смее секогаш! Каде е Саваш? А Сулејман не те праша каде е?
25.01.2012, 20:37
Snowhite RR
5042
Ме потсети Џесика т.е. Борјан на слична случка
Пред некоја вечер го заспивам М и пред спиење секогаш го гледа цртаниот со Вовчето Томица и заврши цртаниов, а тој уште не заспан и почна друг и му текна стана и ми вика Кај е возот Томица? И јас му викам Спија, ајде спијај и ти, а тој, Не спија, вози
25.01.2012, 21:53
Felly RR
7977
Во понеделникот гледаме бинго. Почнува бингото и јас и велам на Матеа - ајде, сега навивај да ни се падни бингото. А таа - А ле а ле, а ле а ле!!!
30.01.2012, 19:32
Snowhite RR
5042
Баба Васе доде возот Томица
Баба Васе е тетка ми, која живее во Скопје и кога доаѓа во Прилеп, доаѓа со воз, па така М си поврза дека доаѓа со возот Томица
30.01.2012, 22:50
nadica
4381
мојава г-ца гледа цртан на you tube и вика пушти ми на СТРАНСКИ прво се зачудив ама откако ми објасни свативдека за неа странски е всушност шпански бидејќи англискиот го слуша по цел ден па веќе не и е странски