cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Детски досетки

clock-img

07.07.2012, 17:30

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Сладолед во букетче!user posted image user posted image user posted image ВО корнет мислеше!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

07.07.2012, 22:48

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

user posted image user posted image user posted image во букетче бе,цуцка таааuser posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

09.07.2012, 22:58

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

А од Матеа „газирано“ лижалче е всушност со вкус на кока кола. Се изначудив какво е, се дури не го пробав.user posted image Дека не пие газирано, и само тој вкус и останал од газиран сок.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

10.07.2012, 10:10

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Вчера си седам јас долу во двор, а Никола на спрат на тераса и се довикуваме и се ѕиркаме. После јас се качив на терасата и Никола ѕирка долу и прашува: „А каде е таа мама?“ user posted image user posted image user posted image Нешто не му беше јасно на детево..

clock-img

10.07.2012, 14:19

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Завчера го пуштаат компјутерот со мм за да гледаат Ноди, ама малку споричок ни е додека се уклучи.
И Филип вика „Што чекаш, лимон?“ user posted image user posted image user posted image

Live and let live

clock-img

10.07.2012, 14:42

clock-img

cevlice

pencil-img

209

Ова моево кога е луто вика по нас копук , тока (стока)
се погледнуваме со маж. од каде сега ова?

clock-img

10.07.2012, 14:44

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Hahaha cevlice me iznasmea?da ne go cuva detevo tvoe nekoja baba??

clock-img

10.07.2012, 14:49

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ili pak gi gleda novive prikazni user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Hahaha cevlice me iznasmea?da ne go cuva detevo tvoe nekoja baba??

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

18.07.2012, 15:26

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Вчера татко ми му ја пее „Во гората едно мече, ваму таму оди“ и Филип: „Се загуби, не знае мама тато да ги најде“ user posted image user posted image user posted image
А треба „Се загуби не знае дома кој пат води“. Си направи своја песна.

Live and let live

clock-img

26.07.2012, 10:53

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Сабајлево земав да каснам од вчерашниот ручек- пиза и таман се наместив пред пц и да гризнам, Борјан се нацрта пред мене и јаде ли јаде, ја го гледам и собирам лиги, а свекрва ми вика „ајде Борјан баба да ти направи млеко, бисквити и банана да доручкуваш, после за ручек пица ке јадеш“ детево не па не, и почна свекрва ми да спрема млекото, и малиов се врти „Абе оцај детето јаде пица...“user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

26.07.2012, 10:56

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

А еве уште една од внука ми... сакала да спие со дада и во кревет и запнала „сакам со дада да спијам“ и сестра ми и рекла „Абе Маце, жешко е, ќе се потите во еден кревет“, на што малава „Ааааа, а ти и тато како се потите во еден кревет??? За вас може, а? user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

26.07.2012, 13:10

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Вчера Филип и татко му си играа брканица. И мм му се сокри кај ѕидот, па кога дојде Филип до него го исплаши. И почна да плаче и го гушна мм и му вика: Срам да ти е, тато! user posted image
Мм пукна од мака што го исплаши така user posted image

Live and let live

clock-img

26.07.2012, 14:07

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Minatata nedela cela nedela bevme kaj moite,majka mi ja cuvase,i jas i ona spievme vo mojata bivsa soba sami....i edno vreme pocna da mi vika,najverojatnop prethodno sto slusala od muabeti: ovaa soba bila na mama,mama se omazila za tato,pravele svadba i sega sobata e na mama i mihaela...Vikam a kaj bila mihaela za svadbata?vika u stomakot na mama,i slusase muzika,abe sum se zgazila od smeenje,kaj i teknuvaat vakvi raboti..

clock-img

26.07.2012, 14:45

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Minatata nedela cela nedela bevme kaj moite,majka mi ja cuvase,i jas i ona spievme vo mojata bivsa soba sami....i edno vreme pocna da mi vika,najverojatnop prethodno sto slusala od muabeti: ovaa soba bila na mama,mama se omazila za tato,pravele svadba i sega sobata e na mama i mihaela...Vikam a kaj bila mihaela za svadbata?vika u stomakot na mama,i slusase muzika,abe sum se zgazila od smeenje,kaj i teknuvaat vakvi raboti..

user posted image user posted image user posted image user posted image Срце!

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

06.09.2012, 12:43

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Go lulam jas M , a do nas uste edna zena si go lula deteto priblizna vozrast kako M.I naednas M pocna da mi vika mama ovaa jadela luk fujj ama mirisa, jas mu svrtuvam muabet toj si prodolzuva fujj mirisa lukuser posted image .Verojatno na zenata i stana nezgodno si go zema deteto i si otide

Биди тоа што си

clock-img

06.09.2012, 12:49

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Матеа: Дедо, ти мораш да одиш на фризер.
Дедо: Зошто?
Матеа: Па, така, да ти направи фризура, овде да ти стави коса (со раката покажува на челото), овде, вака, вака. Да бидиш со коса.
Мама: И после дедо кога ќе си дојди дома, баба нема да го познае. Ќе рече, кој е овој што дошол.
Матеа: Ами тогаш дедо како ќе се вика?
user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

06.09.2012, 13:18

clock-img

Barbicki2

pencil-img

434

ja gledam pomalata si zela lepota i zdravje i otvorila na str kaj so ima sliki od plasticni operacii na gradi,i so prstot odi od levo nakaj desno eden red ko da cita,i pak drug red,zosto cela str e so takvi,i jas i vikam so prais bebicka?,a taja mi vika vidi mamicke cice cice cice cice cice!! i mi pokazuva na site so prstot,se skinav od smeenje

clock-img

09.09.2012, 00:01

clock-img

nadica

pencil-img

4381

eve najnovta na N
samo sto se vrativme od kavadarci od karnevalot i sekade samo vino, rakija, pivo, i eve ja do mene mi nosi filgjan i mleko i vika
aj te molam stavi mi od bitolskava rakija za mene pred da zaspijam user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

09.09.2012, 00:30

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Nekni konecno se zateknavme so mm doma da vecerame i ete ti go M. prv sednuva na masa i mi vika aj davaj cinija i za mene.Sednavme site i jademe i M vika:Ete sega sme kako semejstvooo..Se poglednavme i celi ostanavme prasalnici?!Detevo izglea razbira poveke od sto mislime. Sigurno pratel koga sekojdnevno se raspravam so mm deka nemame sednato da jademe ko familija:) Auu kolku me iznenadi...

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

29.10.2012, 12:42

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Сабајлево се спремаме да излеземе, кој за работа, кој за градинка и ритуал ни да се дотеруваме пред огледало. И се шминкам јас, и ми текна да ставам молив за уста (а досега не сум ставала пред Никола) и тој ме прашува, мамо зошто се пишуваш? user posted image user posted image user posted image Ме изнасмеа сабајлечки!

clock-img

29.10.2012, 12:58

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Леле од М има многу во последно време.

На гости сме кај баба и дедо. Дедо ќе ја носи М во продавница, и си облекуваат чевли, а обично дедо носи патики за во продавница, и М го гледа и му вели - Дедо, соблечи ги чевлите, тие ти се за на свадба, не се за во продавница.user posted image

Мама прави ручек, а М ги „суредува“ компирите.
Мама: М дај ми два компири.
М: Чекај, сега овде да ги наредам.
Мама: Ама, дај ми мене два компири и реди ги после.
М: Ама чекај, овде треба да ги редам.
Мама(веќе налутена): Дете, дај ми два компири, и после што сакаш прави.
Наместо два компири, мама добива цело кило компири на подот.
М: Ете, гледаш, дека ми викаше и сега ги истурив компирите. И сега, кој е крив?
Мама: Јас, сум крива.user posted image
М: Не, не си ти крива, јас сум крива.

clock-img

29.10.2012, 13:38

clock-img

miana

pencil-img

6152

Kerkami -
mamo jas nema da se mazam,ke imam samo deca a maz nema da imam user posted image
Zosto ? Pa da ne me nervira user posted image

clock-img

29.10.2012, 17:10

clock-img

majka na eva

pencil-img

309

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Kerkami -
mamo jas nema da se mazam,ke imam samo deca a maz nema da imam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image хаххахаххахахха ама ме изнасмеаuser posted image срцушкаuser posted image

clock-img

29.10.2012, 18:03

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Kerkami -

user posted image user posted image user posted image И јас така би игралuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

02.11.2012, 10:06

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Pred nekolku dena imalo utakmica u Boris Trajkovski,i zenava sto ja cuva M i kazuvala deka ke ide i deka ke naviva...i M i rekla a kaj ke ides? Tetka: Pa vo Boris Trajkovski,ke navivam,i i rekla aj kazi kaj ke idam,mozes da kazes (mislejki na B.Trajkovski ) i M :pa tamo....e kade de kazi...
M:nemozam da kazam ne gi znam bukvite i pocnala da se smeee...lele se zgaziv od smeenje

Последни статии

article-img