за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
07.07.2012, 22:48
Natuska85
3613
во букетче бе,цуцка тааа
09.07.2012, 22:58
Felly RR
7977
А од Матеа „газирано“ лижалче е всушност со вкус на кока кола. Се изначудив какво е, се дури не го пробав. Дека не пие газирано, и само тој вкус и останал од газиран сок.
10.07.2012, 10:10
vezilka RR
4931
Вчера си седам јас долу во двор, а Никола на спрат на тераса и се довикуваме и се ѕиркаме. После јас се качив на терасата и Никола ѕирка долу и прашува: „А каде е таа мама?“ Нешто не му беше јасно на детево..
10.07.2012, 14:19
AnnaMolly RR
6409
Завчера го пуштаат компјутерот со мм за да гледаат Ноди, ама малку споричок ни е додека се уклучи. И Филип вика „Што чекаш, лимон?“
10.07.2012, 14:42
cevlice
209
Ова моево кога е луто вика по нас копук , тока (стока) се погледнуваме со маж. од каде сега ова?
10.07.2012, 14:44
Mihaela 2010
4230
Ова моево кога е луто вика по нас копук , тока (стока) се погледнуваме со маж. од каде сега ова?
Hahaha cevlice me iznasmea?da ne go cuva detevo tvoe nekoja baba??
10.07.2012, 14:49
nadica
4381
ili pak gi gleda novive prikazni
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Hahaha cevlice me iznasmea?da ne go cuva detevo tvoe nekoja baba??
18.07.2012, 15:26
AnnaMolly RR
6409
Вчера татко ми му ја пее „Во гората едно мече, ваму таму оди“ и Филип: „Се загуби, не знае мама тато да ги најде“ А треба „Се загуби не знае дома кој пат води“. Си направи своја песна.
26.07.2012, 10:53
Џесика
2036
Сабајлево земав да каснам од вчерашниот ручек- пиза и таман се наместив пред пц и да гризнам, Борјан се нацрта пред мене и јаде ли јаде, ја го гледам и собирам лиги, а свекрва ми вика „ајде Борјан баба да ти направи млеко, бисквити и банана да доручкуваш, после за ручек пица ке јадеш“ детево не па не, и почна свекрва ми да спрема млекото, и малиов се врти „Абе оцај детето јаде пица...“
26.07.2012, 10:56
Џесика
2036
А еве уште една од внука ми... сакала да спие со дада и во кревет и запнала „сакам со дада да спијам“ и сестра ми и рекла „Абе Маце, жешко е, ќе се потите во еден кревет“, на што малава „Ааааа, а ти и тато како се потите во еден кревет??? За вас може, а?
26.07.2012, 13:10
AnnaMolly RR
6409
Вчера Филип и татко му си играа брканица. И мм му се сокри кај ѕидот, па кога дојде Филип до него го исплаши. И почна да плаче и го гушна мм и му вика: Срам да ти е, тато! Мм пукна од мака што го исплаши така
26.07.2012, 14:07
Mihaela 2010
4230
Minatata nedela cela nedela bevme kaj moite,majka mi ja cuvase,i jas i ona spievme vo mojata bivsa soba sami....i edno vreme pocna da mi vika,najverojatnop prethodno sto slusala od muabeti: ovaa soba bila na mama,mama se omazila za tato,pravele svadba i sega sobata e na mama i mihaela...Vikam a kaj bila mihaela za svadbata?vika u stomakot na mama,i slusase muzika,abe sum se zgazila od smeenje,kaj i teknuvaat vakvi raboti..
26.07.2012, 14:45
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Minatata nedela cela nedela bevme kaj moite,majka mi ja cuvase,i jas i ona spievme vo mojata bivsa soba sami....i edno vreme pocna da mi vika,najverojatnop prethodno sto slusala od muabeti: ovaa soba bila na mama,mama se omazila za tato,pravele svadba i sega sobata e na mama i mihaela...Vikam a kaj bila mihaela za svadbata?vika u stomakot na mama,i slusase muzika,abe sum se zgazila od smeenje,kaj i teknuvaat vakvi raboti..
Срце!
06.09.2012, 12:43
arh_diz
7198
Go lulam jas M , a do nas uste edna zena si go lula deteto priblizna vozrast kako M.I naednas M pocna da mi vika mama ovaa jadela luk fujj ama mirisa, jas mu svrtuvam muabet toj si prodolzuva fujj mirisa luk .Verojatno na zenata i stana nezgodno si go zema deteto i si otide
06.09.2012, 12:49
Felly RR
7977
Матеа: Дедо, ти мораш да одиш на фризер. Дедо: Зошто? Матеа: Па, така, да ти направи фризура, овде да ти стави коса (со раката покажува на челото), овде, вака, вака. Да бидиш со коса. Мама: И после дедо кога ќе си дојди дома, баба нема да го познае. Ќе рече, кој е овој што дошол. Матеа: Ами тогаш дедо како ќе се вика?
06.09.2012, 13:18
Barbicki2
434
ja gledam pomalata si zela lepota i zdravje i otvorila na str kaj so ima sliki od plasticni operacii na gradi,i so prstot odi od levo nakaj desno eden red ko da cita,i pak drug red,zosto cela str e so takvi,i jas i vikam so prais bebicka?,a taja mi vika vidi mamicke cice cice cice cice cice!! i mi pokazuva na site so prstot,se skinav od smeenje
09.09.2012, 00:01
nadica
4381
eve najnovta na N samo sto se vrativme od kavadarci od karnevalot i sekade samo vino, rakija, pivo, i eve ja do mene mi nosi filgjan i mleko i vika aj te molam stavi mi od bitolskava rakija za mene pred da zaspijam
09.09.2012, 00:30
Martins mom
3342
Nekni konecno se zateknavme so mm doma da vecerame i ete ti go M. prv sednuva na masa i mi vika aj davaj cinija i za mene.Sednavme site i jademe i M vika:Ete sega sme kako semejstvooo..Se poglednavme i celi ostanavme prasalnici?!Detevo izglea razbira poveke od sto mislime. Sigurno pratel koga sekojdnevno se raspravam so mm deka nemame sednato da jademe ko familija:) Auu kolku me iznenadi...
29.10.2012, 12:42
vezilka RR
4931
Сабајлево се спремаме да излеземе, кој за работа, кој за градинка и ритуал ни да се дотеруваме пред огледало. И се шминкам јас, и ми текна да ставам молив за уста (а досега не сум ставала пред Никола) и тој ме прашува, мамо зошто се пишуваш? Ме изнасмеа сабајлечки!
29.10.2012, 12:58
Felly RR
7977
Леле од М има многу во последно време.
На гости сме кај баба и дедо. Дедо ќе ја носи М во продавница, и си облекуваат чевли, а обично дедо носи патики за во продавница, и М го гледа и му вели - Дедо, соблечи ги чевлите, тие ти се за на свадба, не се за во продавница.
Мама прави ручек, а М ги „суредува“ компирите. Мама: М дај ми два компири. М: Чекај, сега овде да ги наредам. Мама: Ама, дај ми мене два компири и реди ги после. М: Ама чекај, овде треба да ги редам. Мама(веќе налутена): Дете, дај ми два компири, и после што сакаш прави. Наместо два компири, мама добива цело кило компири на подот. М: Ете, гледаш, дека ми викаше и сега ги истурив компирите. И сега, кој е крив? Мама: Јас, сум крива. М: Не, не си ти крива, јас сум крива.
29.10.2012, 13:38
miana
6152
Kerkami - mamo jas nema da se mazam,ke imam samo deca a maz nema da imam Zosto ? Pa da ne me nervira
29.10.2012, 17:10
majka na eva
309
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Kerkami - mamo jas nema da se mazam,ke imam samo deca a maz nema da imam Zosto ? Pa da ne me nervira
хаххахаххахахха ама ме изнасмеа срцушка
29.10.2012, 18:03
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
И јас така би играл
02.11.2012, 10:06
Mihaela 2010
4230
Pred nekolku dena imalo utakmica u Boris Trajkovski,i zenava sto ja cuva M i kazuvala deka ke ide i deka ke naviva...i M i rekla a kaj ke ides? Tetka: Pa vo Boris Trajkovski,ke navivam,i i rekla aj kazi kaj ke idam,mozes da kazes (mislejki na B.Trajkovski ) i M :pa tamo....e kade de kazi... M:nemozam da kazam ne gi znam bukvite i pocnala da se smeee...lele se zgaziv od smeenje