cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Предвреме родени деца

clock-img

13.07.2011, 19:57

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Како е Меланија денес? Ја видовте? 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

14.07.2011, 12:39

clock-img

Melanija *

pencil-img

116

Melanija uste e 1 kg i 350gr. a ne uspeavme da ja vidime, zasto sestrata sto ni dozvoluva otisla na odmor user posted image Duri od ponedelnik mozebi, ako se vrati dotogas. Sekoj den ja setkaat niz sobata user posted image user posted image taka trebalo. 

clock-img

14.07.2011, 12:47

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Izdrzi Melanija...tesko e znam ..kazi mi sto vi kazuvaat doktorite...koga ke ja pustat melanija domce..??

clock-img

14.07.2011, 12:49

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

едвај чекав да пишеш нешто!!! user posted image
супер чим е стабилна, што ја шеткаат, ама да ве пуштеа малце да ја видите. Нема стакло (прозорче) каде што се бебињата па да одите и да ја ѕирнете?!? Без грижи мила, брзо ќе си се гушкате домче!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

14.07.2011, 12:54

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Zlato na teta.Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 12:56

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Stom malce porasne odma ja sobiram za snaska user posted image
Ja vidov na slikata od porodilnite prikazni,PRESLATKA E !!!

clock-img

14.07.2011, 13:02

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Срцка најмила е! Насмеано бебе! Јас секојдневно на работа ги известувам за состојбата на Мелани и сите и праќаат многу многу среќа и гушки!

clock-img

14.07.2011, 13:06

clock-img

Melanija *

pencil-img

116

Ne sakam veke da im dosagam ke pocnat da me brkaat so obezbeduvanjeuser posted image user posted image user posted image zatoa ne napnuvam. Verojatno od ponedelnik ke ja vidime. Ke ja pustat koga ke go izleci infektot i ke napravi 1 kg i 800 gr i poveke. Doktorot vika deka e zivo bebe. Koga ja seta po sobata vika mrda so racinjata so nodzinjata, me gleda, si cica so usteto. Koga e gladna e nervozna ama ne place, samo se vrti i se mrshtiuser posted image , a koga ke ja naranele bila radosna, vika veselo bebe. Vcera doznav deka ja ranat so duodenalna sonda, mislev so spric. Zarem tie sondi do zeludnikot peku grloto i hranoprovodot ne i go iritiraat grlceto. Ne mozam da mislam kako i go stavaat cevceto, pa kako posle toa go vadat. Se iznamaci kutroto. Sondite bile demek da se zasrkne ke i prestane srcenceto zasto se mali i nemaat sila i plus da ne go zagubo osetot za cicanje.

clock-img

14.07.2011, 13:13

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Srcence malo , ke si se guskate uste malku domce

Биди тоа што си

clock-img

14.07.2011, 13:19

clock-img

Melanija *

pencil-img

116

hheheheheh Dostickage me iznasmea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 13:20

clock-img

mila 3

pencil-img

193

lele melanija neznam kako gi ranat so sondata kako im go pikaat toa crevce user posted image , ja sakav da vidam ama sestrata ne mi dozvoli, nesmeele pred majki user posted image

guski za maloto zverceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 13:21

clock-img

Melanija *

pencil-img

116

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Srcence malo , ke si se guskate uste malku domce

edvaj cekam user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 13:25

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Браво за Меланија, важно е што е добро, веќе не губи на тежина туку си се поправа. Брзо ќе стигнете до 1.800 грама и ќе си одите домче и секој ден ќе си ја гледате!

Live and let live

clock-img

14.07.2011, 13:26

clock-img

Melanija *

pencil-img

116

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3

lele melanija neznam kako gi ranat so sondata kako im go pikaat toa crevce user posted image , ja sakav da vidam ama sestrata ne mi dozvoli, nesmeele pred majki user posted image

guski za maloto zverceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo zamisluvam i mi se trese srceto. Moraat li taka, pa tie veke go imaat razvieno osetot za cicanje, ama verojatno za da ne se zasrkne, zasto nema sila za kaslanje, malecka e mnoguuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 13:27

clock-img

Melanija *

pencil-img

116

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Браво за Меланија, важно е што е добро, веќе не губи на тежина туку си се поправа. Брзо ќе стигнете до 1.800 грама и ќе си одите домче и секој ден ќе си ја гледате!

stavi naednash 50 grama i sega veke nekolku dena e so istite user posted image

clock-img

14.07.2011, 13:30

clock-img

*mika*

pencil-img

275

Jas vcera mu ja citav na mm porodilnata prikazna za Melanija, i dvajcata ubavo si se iznaplakavmeuser posted image .. i sega nonstop me prasuva dali ima novosti za malata Melanija :) taka da znaes tvojata princeza sega ima uste dvajca obozavateli (plus edno malo u mesetouser posted image  ) sto sekoj den mislat na nea i i prakjaat puno baknezi i sila za ponatamu user posted image user posted image user posted image
Drzime srekicka Melanija sto poskoro da si se guska domce so mamicka user posted image

clock-img

14.07.2011, 13:36

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Dolgo trae procesot na zakrepnuvanje kaj predvreme rodenite deca,znam,i znam deka e mnogu teshko no znam i eka se toa pominuva...
Edno od moite vnuci koe se rodi so 900gr.telesna tezina na ovaa vozrast ko shto e Melanija i na taa kilaza shto ja ima Melanija imashe i operacija na crevata i beshe na stroga dieta....no i toa pomina i eve ja sega 12godishna devojka koja e prekrasna!
Ma BETEROT MU NEMA KRAJ no se ke pomine samo za da pomine treba vreme!
user posted image user posted image user posted image za Melanija i za nejzinata majka

clock-img

14.07.2011, 13:43

clock-img

Melanija *

pencil-img

116

ИЗВОРНА ПОРАКА: *mika*

Jas vcera mu ja citav na mm porodilnata prikazna za Melanija, i dvajcata ubavo si se iznaplakavmeuser posted image .. i sega nonstop me prasuva dali ima novosti za malata Melanija :) taka da znaes tvojata princeza sega ima uste dvajca obozavateli (plus edno malo u mesetouser posted image  ) sto sekoj den mislat na nea i i prakjaat puno baknezi i sila za ponatamu user posted image user posted image user posted image
Drzime srekicka Melanija sto poskoro da si se guska domce so mamicka user posted image

Melanija znae deka mnogu palci se stisnati za nea i zatoa nema da se predade i ke si dojde doma, a stom zakrepne ke dojde i da gi zapoznae site ovie prekrasni mamicki. Pozdrrav do vas i sonceto koe e na patuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 13:45

clock-img

Melanija *

pencil-img

116

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Dolgo trae procesot na zakrepnuvanje kaj predvreme rodenite deca,znam,i znam deka e mnogu teshko no znam i eka se toa pominuva...
Edno od moite vnuci koe se rodi so 900gr.telesna tezina na ovaa vozrast ko shto e Melanija i na taa kilaza shto ja ima Melanija imashe i operacija na crevata i beshe na stroga dieta....no i toa pomina i eve ja sega 12godishna devojka koja e prekrasna!
Ma BETEROT MU NEMA KRAJ no se ke pomine samo za da pomine treba vreme!
user posted image user posted image user posted image za Melanija i za nejzinata majka

Dobro e koga se dobro ke se zavrsi. Oddalecenosta ubiva, ama koga slusam deka e vo red ucam i kakko da izdrzuvam. Cudno e kolku covek moze da izdrzi bolka user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 13:48

clock-img

mila 3

pencil-img

193

jas mislam deka taka im e najbrzo i najlesno na niv. ne e edno dete tamu user posted image

samo neka lapaat tie tami i ke bide se vo red, se ke zaboravime user posted image

clock-img

14.07.2011, 13:50

clock-img

Melanija *

pencil-img

116

I toa sto vikas user posted image user posted image user posted image  

clock-img

14.07.2011, 14:10

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

Браво Меланијаuser posted image user posted image user posted image  Само ти ручкај си и шеткај низ соба како права мала дама....А за снашка сигурно многу ќе ја бараат, такво живо, насмеано и храбро бебе ехеј, ќе се чека ред кај мама за да се земе за снашка user posted image

Мама на Мелани ич не се секирај за тоа колку време сега си без неа...Ќе бидете заедно цел живот и ќе се нагушкате за се....А ќе се изначудиш колку брзо ќе ги забораваш лошите работи, а секој ден ќе има нешто ново на што ќе му се радуваш...па ќе дојде братче/сестриче на Мелани и Мелани ќе ти помага - ќерка на мама user posted image  Ајде чувај ја и пишувај како напредува

clock-img

14.07.2011, 14:13

clock-img

tinush

pencil-img

156

Чекај малку. Меланија има многу кандидати за мажачка. Сите ние стискаме палци и се надеваме на средба. Ајде секое добро само позитивно и со погледот напред. Можеби боли и не се заборава ама вреди колку една нивна насмевка. Јас велев дека секој негов грам добиена тежина е колку килограм злато. Сега имам повеќе од 8 тона user posted image user posted image user posted image . Е се разбуди и user posted image ве поздравува. Многу гушки и бацки така велите вие во Ск нели?

Највредниот накит околу мојот врат се рацете на мојот Син

clock-img

14.07.2011, 14:20

clock-img

Melanija *

pencil-img

116

Kolku mi e ubavo koga sum na foumov, sto zaboravam kafeto da si go ispijam i sekoj den mi se oladuva na masata vo dnevna, a so ogled na zestinive mnogu mu treba da se izladiuser posted image user posted image user posted image
Site ste prekrasni i blagosloveni, zatoa mozete da dadete uteha na nekoj komu mu e potesko, Vi blagodaram.
A inaku imavme tehnicka greska, Melanija denes ima 1 kg i 380 grama, za 30 poveke od vcera user posted image user posted image user posted image denes jas imam 30 kg zlato doma user posted image user posted image user posted image
Ve guskam site prekrasni ste. A za mazenjevo, maz mi vika deka verojatno nema da ja mazi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 14:30

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

abe nekjam da slusnam deka imalo mnogu kandidatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jas prva si rekov i tocka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img