cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Предвреме родени деца

clock-img

02.12.2012, 13:48

clock-img

maki1

pencil-img

321

Dusice malo,ajde site prakame pozitivna energija za maloto angelce da se izboriuser posted image user posted image user posted image ,mamicke bidi hrabra ,moze se ke izleze dobro.

Pantai Rai

-Heraclitus

clock-img

02.12.2012, 13:50

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Nema zbor za uteha, znam struzanka, lekarive site bea na strajk, toa e najlosoto vo celava situacija, sepak i da go prefrlat, kazano e i ke se pogrizat za nego veruvaj....bidi jaka, site se molime za vas!!!!

clock-img

02.12.2012, 15:22

clock-img

elieli

pencil-img

12

STRUZANKA!!!!! gospod e golem cuda se slucuvaat... nadezta posledna umira ne otkazuvajse..bidi silna i bori se i ti kako tvoeto malo angelce so seta sila na svetot... golemi guski i pozz od mene i mojata jana....se molime za vas i cekame ubavi vesti...

clock-img

02.12.2012, 15:24

clock-img

Nardi

pencil-img

50

znam deka si umorena,znam deka si istoshtena....no mila bidi pojaka od sekogash...Vo medicinata kako sto ti spomnav nema 2 i 2....,postojat cuda.Gospod da e so vas

clock-img

02.12.2012, 15:46

clock-img

zlatcetomoe

pencil-img

30

Struzanka I jas kako majka na predvremeno rodeno dete znam niz sto pominuvas i mu isprakjam pozitivna energija na maloto dusice za da izdrzi, golem e Gospod, toj kje ti dade sila i ueha vo ovie momenti

clock-img

02.12.2012, 16:09

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Стружанка, сите се молиме за твоето сонце! Нека помине денов, издржете, а утре правец на детска клиника, се ќе биде во ред, издржи, те молам бори се и не се предавај! Пиши ни нека ти олесни, сите сме тука за тебе

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

02.12.2012, 16:34

clock-img

struzanka

pencil-img

42

od edna strana nesakam da se nadevam zatoa sto potoa losata vistina poveke me boli a od drugata strana vikam ako ne se nadevam jas toa znaci deka ne mu veruvam na bebceto moe i deka krenav race od nego....

ali situacijata e preteska... nesakam da pisuvam mnogu zatoa sto utre zadutre koga ke vleguvaat majki na prematurni bebcinja i baraat kapka nadez, kako sto jas so vlegov na ovoj sajt , nesakam da citaat losi raboti - tazni prikazni...

se poretki se slucai sto zavrsuvaat so los kraj no eto kaj mene toa se blizuva kako so mi rece doktorkata bez oset vcera...

clock-img

02.12.2012, 16:40

clock-img

elieli

pencil-img

12

bori se ne otkazuvaj se ....nadesta e se

clock-img

02.12.2012, 16:47

clock-img

struzanka

pencil-img

42

EliEli
veruvaj se boram ali srceto mi otkazuva

trcam po lekari po bolnici, na sajtovi baram sovet od stranski doktori, so eden duri i razgovarav za da go prefrlam vo turska bolnica ako sto ke me kosta mnogu no doktorot mi rece ako e vo tolku kriticna sostojba vo momentot ne e pametna rabota toa da se pravi

se molam denje noke od Gospod baram ccudo da pravi...

sto drugo mozam da pravam veruvajte se bi napravila vo momentot

jas ne se otkazuvam - ali srceto me boli, toa se otkazuva od nadevanje user posted image

clock-img

02.12.2012, 16:48

clock-img

temjana

pencil-img

1159

ах миличка толку си јака немој сега да се одкажуваш. Не постојат зборови кои можат да утешат мајка која си го гледа беспомошно своето чедо, но верувај многу молитви и позитивна енергија во моментов се упатени кон вас. Се молиме сите и со вас ќе бидеме цело време. Ве гушкаме силно силно

clock-img

02.12.2012, 16:57

clock-img

struzanka

pencil-img

42

vi blagodaram mnogu na site za podrskata

ako prezivee cedoto moe znam deka od molitvi ke prezivee

Gospod neka vi gi vardi na site decinjata i familijata...

clock-img

02.12.2012, 17:02

clock-img

marina111

pencil-img

49

struzanka i mene pred operacijata na sinot tezok 1600 grama me ubeduvaa deka nema nadez i da se spremam za najloso ali ne .
ispadna pobednik od taa operacija na rbetot od3.5 casa a imase decina po 3 kg sto ne izdraa znaci deka nema pravila i nekogas i doktorite neznaat sto i kako samo verba nisto drugoo inaku nie vo 33 se rodivme so 1900 gr a posle 3 nedeli imase1600gr

clock-img

02.12.2012, 17:43

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

struzanka so gospod napret se ke bide dobro

Биди тоа што си

clock-img

02.12.2012, 18:52

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Се молиме за твоето бебе стружанка. Господ нека му даде сила. Биди храбра и ти! user posted image user posted image user posted image до тебе!

clock-img

02.12.2012, 20:15

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Стружанка, се молиме сите за твоето бебе!!! Иако се тие толку мали човечиња, многу се јаки и здржливи!!! user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

03.12.2012, 00:01

clock-img

amateuress

pencil-img

253

стружанка, ако можеш некако да издејствуваш обиди се да те остават до малото (знам дека е против приниципите на работа кај нас, ама направи се што можеш - се разбира ако не загрозуваш други прематурчиња)

ми се чини дека полесно ќе се опорави ако знае дека мама е до него...

не сум верник, ама ти ја испраќам сета моја позитивна енергија и добра мисла за да се избори малиот да си ја гушне мама

clock-img

03.12.2012, 01:06

clock-img

Ummu_Ajna

pencil-img

550

zdravo do site. pred se sakam da kazam naslonete se na gospod. sve sto se slucuva e po negova volja. nemojte mnogu da veruvate co doktori makar se rabotelo da e deteto na smrna
postela sto se vika. nikoj ne ja znae sudbinata na edno bebe osven bog. moze mene ke mi rece doktorot deteto ke ti umre i jas da
mu veruvam? a sto ako gospod mu go produzi zivotot i bide sve vo red, znaci naj golema verba treba da se
ima vo gospod i vo nikoj drug. sega ke
vi raskazam nesto za mojot maz, sto mi kazuvase mojata svekrva. mojot maz se rodil 800 grama, bil mesec dena pod aparati, i doktorot i rekol na svekrva mi zemi si go dedevo doma, nema da ti prezivee ke ti umre. svekrvami rekla neka
umre tuka ako treba da umre, doma ne go nosam. zamislete gospod kolku e milostliv i moken. maz
mi e za mashala 180cm covek lepota. zatoa sakam da vi kazam na site deka bog koga nekoj covek go saka mu dava nekako iskusenije. ete ja sum iskusena od bozja
strana. nemam 7 godini deca a
mlada sum 26godini. ama ne mozam nisto protiv toa bog sakal taka da bide.

clock-img

03.12.2012, 09:48

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Struzanka kako ste denes, ima li nesto novo? Se molam za vas!!!

clock-img

03.12.2012, 10:18

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ummu_anja ne gubi verba vo Bog,veruvaj ke te iznenadi koga najmalku ocekuvas,bebceto ke stasa,samo verba !!! ima mnoogu takvi slucai sto gi poznavam zatoa ne se otkazuvaj od bebusko VERBA,NADEZ I LJUBOV user posted image
Struzanka cekame ubavi vesti od tebe,i maliot borec se molime za nego user posted image

clock-img

03.12.2012, 10:28

clock-img

Ummu_Ajna

pencil-img

550

nikogas nema da se otkazam nitu gubam nadez. za sreka sum golem vernik i sekogas za sto bilo se obrakam na gospod. zasto samo toj moze da podari potomstvo. jas dadov primer kako bog moze da gi iskusava lugeto na razlicni nacini.

clock-img

03.12.2012, 10:37

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2012, 14:18

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Стружанка те мислиме, пиши ни нешто, се преместивте ли на детска? Како е бебушко денес?

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

03.12.2012, 14:42

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Стружанка мила како сте? Срцето ми се кинее за вас, пиши ни те молам! user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

03.12.2012, 23:39

clock-img

elieli

pencil-img

12

Struzanka edvaj cekav dojdam od rabota da vidam dali ima novosti od vas,ama nema nisto.ne drzi ne vo neizvesnost,pisi kako ste.se molime za vas.pregratki i baknezi do vas

clock-img

07.12.2012, 11:30

clock-img

struzanka

pencil-img

42

za zal devojki mojata prikazna zavrsi vo Nedela vo 18:00 h koga mi se javija od GAK i mi ja dadoa najzalnata vest od mojot zivot...

Devojki vi lagodaram za se bevte bura od nadez za mene...

Последни статии

article-img