cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко

clock-img

26.08.2014, 14:50

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Бре што ни се погодиле user posted image па ако не беше така мекако немаше да бидат ниту дечковци камоли мажи user posted image
Нај нај неможе да биде, ете мојот супер прави мусака ама штом заспие така грчи едно пола саат што М почнува да се врти во кревет и ја го буткам ,,, шшшш доста бре грчиш,, ,,Ја не бе негрчам,, user posted image user posted image user posted image и така барем 2 пати неделно

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

18.11.2014, 12:13

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

ММ секое утро ми прави кафе и овес со јогурт. Морам да му признаам кафето го прави поубаво од мене јас кога ќе го направам не ми е толку слатко.user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

20.11.2014, 17:06

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Mm obozava da pravi skara I chorbauser posted image edinstveno togas sum raat od kujnata,ama dodeka zavrsi pa nastapuvam jas DA sredam se sto izvalkal.

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Последни статии

article-img