за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Бре што ни се погодиле па ако не беше така мекако немаше да бидат ниту дечковци камоли мажи Нај нај неможе да биде, ете мојот супер прави мусака ама штом заспие така грчи едно пола саат што М почнува да се врти во кревет и ја го буткам ,,, шшшш доста бре грчиш,, ,,Ја не бе негрчам,, и така барем 2 пати неделно
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
18.11.2014, 12:13
AneLav RR
1110
ММ секое утро ми прави кафе и овес со јогурт. Морам да му признаам кафето го прави поубаво од мене јас кога ќе го направам не ми е толку слатко.
20.11.2014, 17:06
deluxe
2479
Mm obozava da pravi skara I chorba edinstveno togas sum raat od kujnata,ama dodeka zavrsi pa nastapuvam jas DA sredam se sto izvalkal.