cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Доручек

clock-img

24.09.2014, 11:40

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

И јас не давам наутро пред да ги носам, само почетокот кога ја запишав Јана и давав млеко зашто не знаев дали ќе јади таму, зашто почеток и беше, ама сега не давам, некогаш може банана или јаболко да каснат, а може и бисквита, ама тоа ептен ако е на маса да се гледа

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

19.11.2014, 09:16

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

Кога е дома, за доручек му давам палента со кашкавал растопен во неа и јогурт, тарана со кисело млеко или урда, варен гриз со овошје, лепче со млечен намаз со варено јајце и краставичка или патлиџанче, понекогаш млеко со бисквити, микс од овошје со бисквити. За појадок не давам само овошје, затоа што, според мене, тоа би требало да биде ужинката. Откако тргна во градинка, пред да одиме не му давам појадок, затоа што нема да го изеде појадокот таму, меѓутоа, обавезно пие или цеден сок од цитрусни овошја и една лажичка мед или маџун, или пак свежо цеден сок од морков, јаболка и цвекло.  

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

clock-img

19.11.2014, 10:44

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Веќе неколку дена им правам фурнаринки и ги јадаат со јогуртче. Ме пукнаа веќе стапчиња па стапчиња. Обично за појадок јадеме печени лепчиња со маргарин и кашкавалче, бисквитеи со мелеко и банана, ретко некогаш јадат и кроасанчиња благи.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Последни статии

article-img