за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Nautro odkako ke ja ispratam kerka mi vo skolo a bebinjata uste spijat, pijam kafe. Toa me relaksira. I navecer koga ke legnat gledam Survivor.
27.06.2011, 22:04
Martins mom
3342
Си го поставив ова прашање и ептен се натажив од одговорот - НИШТО !!! Каква е ситуацијата кај вас, што правите за свој кеиф?
27.06.2011, 22:08
Тања РР
2029
Aх ММ и кај мене ништо поразлична ситуација
27.06.2011, 22:19
rina13
1147
gledam filmovi,si posvetuvam vreme na sebe nekoe tretmance,fitnes chat pat i studiram za svoja dusa pa zdravje vo nekoja pobliska idnina da bidnam mr...tolku porano pravev mn sega pomalce ama ne se davam taka lesno i ja cekam da porasne pa da vozime roleri zaedno....
28.06.2011, 06:30
Палешка РР
7505
Ништо Прашањево ептен ме здрма
28.06.2011, 08:17
AnnaMolly RR
6409
Читам книги. Кога ќе заспие Филип навечер читам по неколку страни. Ако ми тргне и ако си ставам чашка црвено винце+цигарче на тераса... Поголем мерак на душа немам. Моментално ја читам If tomorrow comes од Сидни Шелдон. Го обожавам.
28.06.2011, 10:40
Snowhite RR
5042
Гледам филмови? не, немам време, шетам со Михаил, не, тоа го правам за него, немам време ни книга да читам, не ми е интересно ни на нет да седам, мм ми купи пилатес топка, немам време ни неа да вежбам, не одиме ни на кино или театар, а сето се тоа работи кои радо би ги правела за своја душа и ги праве, ама срега не ги правам и ептен се нервирам заради тоа
28.06.2011, 10:52
miana
6152
Gledam serii vodam Ljubov so mm itn
28.06.2011, 11:06
Yummy Mammy
1690
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Sonuvam... Sonuvam za idninata, za zivotot, za decata, za zelbite... toa stvarno mi ja polni dusata...
A vo realnosta, srekna sum ako gi izbrkam site od dnevna i na raat si gledam Koga lisjata pagaat
28.06.2011, 11:26
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Не да ме здрма, ме стресе Се осеќам ко изгубена во сопствениот живот, која сум и зошто сум овде и ваква никаква Се надевам ќе поработам “на случајот“ и брзо ќе се вратам во колосек.
28.06.2011, 11:26
kuklica
264
si vozam velosiped i odam vo soping toa najmnogu me oraspolozuva pa makar i nisto da nekupam
28.06.2011, 11:29
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
A vo realnosta, srekna sum ako gi izbrkam site od dnevna i na raat si gledam Koga lisjata pagaat
Е јас многу се нервирам што ни лисјата не можам да ги изгледам раат или треба да го хранам Мартин или да го капам или било што излегува баш тогаш и мм никако не сака да ми излезе во пресрет, а тој кога си ја гледа Долина на волците ни мува не смее да прелета, оти ќе има гоооолема кавга.
28.06.2011, 11:31
Sandric
508
Во последно време се помалку и помалку правам работи за себе Тажно но вистинито.Добивам грижа на совест ако посакам да го оставам детето со бабите за да направам нешто за себе. Многу голем дел од денот и онака поминува без нас
28.06.2011, 11:35
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Е јас многу се нервирам што ни лисјата не можам да ги изгледам раат или треба да го хранам Мартин или да го капам или било што излегува баш тогаш и мм никако не сака да ми излезе во пресрет, а тој кога си ја гледа Долина на волците ни мува не смее да прелета, оти ќе има гоооолема кавга.
hahahaha..Lele isti se mazive ej.... za dolina na volcite - stama :)
28.06.2011, 11:36
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Sandric
Во последно време се помалку и помалку правам работи за себе Тажно но вистинито.Добивам грижа на совест ако посакам да го оставам детето со бабите за да направам нешто за себе. Многу голем дел од денот и онака поминува без нас
isto :(
28.06.2011, 11:39
Natuska85
3613
Си одам во шопинг за моја душа,си одам кај пријателки на муабет,си ја правам кадата со пења и уживам 15 мин еднаш во неделата исто за моја душа,планирам да почнам да вежбам на орбитрекот деновиве,после цели 9 и нешто месеци,си гледам серии(Госип грл и Никита), си се дружам во живо со другарките рингерајки ,и уште многу работи ама не ми текнуваат во моментот
< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 28.6.2011 11:41:16 >
29.06.2011, 14:02
Bogdancanka
5422
za moja dusa sislusam muzika na cel glas i uzivam vo posledno vreme i toa mi e dovolno
29.06.2011, 14:17
Maca25
7558
многу малку правам за своја душа! освен по некое кафе со другарки или Рингерајки, ништо друго.
29.06.2011, 23:01
mamamoni
492
читнувам по некоја книга кога ќе ја заспијам Софија но и тоа некако тешко ми оди откако почнав на работа, кафе со другарките за друго немам време
29.06.2011, 23:03
Pepelaska *
3820
и јас си го поставив прашањево и си одговорив НИШТО порано барем излегував со другарки или со мм ( тогаш дечко) ќе се дотерав нашминкав и ќе си се напиев нешто за душа, дефинитивно ова мора да се промени, ама додека не ми нарасне детето малку потешко
30.06.2011, 14:53
temjana
1159
како што стареам се што правам, правам за своја душа, ништо не почнувам доколку ми предизвикува нервоза и немир. Рани душа да те слуша убаво рекле старите
30.06.2011, 16:58
mila mama
1616
Citam kniga za svoja dusa. Eve bas deneska dodeka spiese Elena si citnav i kako preporodena sum! Zalno sto odamna ne sum go napravila toa za svoja dusa, nemajki vreme onaka da se opustam i potonam vo razmisli i strasti
01.07.2011, 11:02
zapce
361
Ama bas nisto ne pravam za moja dusa Moeto sekojdnevie e rabota, doma rucek, dete, setanje so nego, navecer raneje, zaspivanje, sreduvanje, sadovi i se toa pa toa. Znaci kolku sum dozvolila domasnite obvrski i semejstvoto da me obzemat i bukvalno jas sum stavena na zaden plan. Mora da se napravi nesto vo idnina.
10.07.2011, 16:20
mila 3
193
na prvo mesto mi e muzikata, ama glasno slusanje na muzika sto vo posledno vreme nemozam da si do dozvolam toa
setanje po prodavnici, i da netreba da kupam nesto ako dvapati nedelno ne otidam da vidam sto ima, da im rasturam na prodavackite ne sum ziva .
11.07.2011, 10:16
penelopa
3419
За своја душа хммм па маникир, депилација, шопинг евентуално добар фил или книга се разбира онолку колку што имам време а немам многу