cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Мажот од вашите соништа?

clock-img

04.01.2013, 00:27

clock-img

ivemace

pencil-img

84

Спие карши мене со синму user posted image

clock-img

04.01.2013, 12:25

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

ja bi njega tako rado posedovala! user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ovo je moj princ snova.Pssssst nemojte reci mm.user posted image user posted image user posted image user posted image

hahhahaa sestrami letase po ovoj..Gledase serii samo zaradi nego i go sonuvase sekoja vecer...Bukvalno se zatreska vo ovoj....
user posted image user posted image user posted image user posted image

Inaku jas ne sum imala nekoj poseben maz od sonistata...
Sekako deka sum sakala da me saka,da me pocituva,da me slusa,da mi pomaga,da e ubav, da e dobar vo krevet,da e zgoden,da e vnimatelen,romanticen,trpeliv i da me saka mene,mene i samo mene... E sega mm ima del od ovie osobini ama ne site...Mislam deka takov jas kako sto baram - nema nikade !!!!!!

clock-img

04.01.2013, 17:00

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Јас не сум имала некој муж за фантазија..user posted image ама знам дека одсекогаш сум сакала висок....прокељавите секогаш ми биле посекси...и маж бре со иницијатива...а не се на мене да се чека...фала богу..до мене е..и не го даваааам

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

04.01.2013, 17:20

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Тоа ми е релативна работа..како созревам така и повисоки идеали имам. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

04.01.2013, 17:33

clock-img

TARA1

pencil-img

40

Nikogas ne sum imala maz od sonistata, mislam na mas so konkretni karakteristiki, nitu pa sega maz mi e sovrsen.
Sekoj eden ima mani i mislam deka treba da se prifatat tugite mani i da se nauci da se zivee so niv.
Inaku uhuuu maz mi e daleku od maz od sonistata user posted image

clock-img

04.01.2013, 21:11

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

user posted image

засега user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

05.01.2013, 00:55

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

user posted image
сега, секогаш, и во вечни векови user posted image Gerard Butler

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

05.01.2013, 10:59

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Маж од соништата - изумрен вид во Македонија user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

06.01.2013, 11:06

clock-img

SkCura77

pencil-img

430

Маж ми каков што си беше пред да се вратиме во куќата на мајка му што е дежурно буцкало, душкало и патетика од промашен живот. Маж ми каков што си беше пред да му се срушат милион животни проблеми над глава, човек е и он со срце и душа па нормално дека некаде ќе пукне и тој...

clock-img

10.01.2013, 15:49

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Pred edno desetina godini imav eden ideal , i togas mislev deka sum go nasla. Aj sto izleze totalen promasaj , i jas se preispitav i sfativ deka toa sto go baram jas i ne e taka vo red.
Posle nemav ideal , pa mi bea vo blizina sve isti tipovi crni, zgodni-krupni i visoki. Jajce na jajce , mi se smaciuser posted image
E  posledniov od nizata na crni i visoki mi rece vaka: ja be coek ne sum za tebe, tebe ti treba nekoj masinski ili elektro inzener, so kulturni naocarcinja, so ne zbori mnogu i diskretno se smee. I u pravo bese covekot. Takov i si imam sega, fala mu so me prosvetliuser posted image  
Jas mu rekov deka mu treba nekoja pomalce pametna od nego, poplava i pomalce sto kje uci. I on takva si najde pa i dvajcata imame srekjni brakoviuser posted image

Sala na strana , mm koga ne e neuroticen e definitivno mojot maz od sonistata , mojata vtora polovinauser posted image  

Последни статии

article-img