за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
јас немав проблем со надица си спиеше покриена со ќебе ама во последно време кога и да се разбудам таа е откриена и незнам каде/дали има вреќи за спиење за поголемо дете бидејќи надица има 3г и 3м ама е повисока и сакам да и биде комотна па така да барам за 5 г дете
22.11.2011, 07:33
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања РР
Леле гледам сите спијат во вреќичка плус покриени. Моето е чудо од дете. Ниту вреќа сака ниту прекривки. Многу е склетчика, ако ја прекријам со две кебенца одма се буди и плаче. Спие само со тенок јорган а преку ноќта го турка и легнува врз него.
И Миа го прави истото. Затоа спиеме во топла просторија
22.11.2011, 08:54
Џесика
2036
Леле гледам сите спијат во вреќичка плус покриени. Моето е чудо од дете. Ниту вреќа сака ниту прекривки. Многу е склетчика, ако ја прекријам со две кебенца одма се буди и плаче. Спие само со тенок јорган а преку ноќта го турка и легнува врз него.
Ееее Тања, и син ми не поднесува покривка, имав и класична вреќа, не ја трпеше, сега и јорганчиња, ќебиња.... кога ја видов вреќава со ногавици ко скафандер, ко господ да го видов од среќа... ем мрда, се врти, а покриен е, закон е за деца с'клетчии
22.11.2011, 10:11
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Ееее Тања, и син ми не поднесува покривка, имав и класична вреќа, не ја трпеше, сега и јорганчиња, ќебиња.... кога ја видов вреќава со ногавици ко скафандер, ко господ да го видов од среќа... ем мрда, се врти, а покриен е, закон е за деца с'клетчии
Истоо и ние Џесика каде ги има тие вреќи како скафандер? Леона претерано сака и на ладно да спие ,кога ќе пуштиме повеќе греење се буди и кенка а на ладно не мрдаа топ е.
22.11.2011, 11:46
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Многу е убава вида,ептен,презадоволна сум.А гледав и во Стружанка и во Скопјанка не ми беа убави,многу крути некако.
Сакам и јас вреќичка, ние купивме од Џамбо ама М. за 1 минута излезе од неа. Ај те молам ако можеш стави слика да ја видам вашата каква е, и дали постои опција да излезе од неа? Нашата е без ракави, ќе ставам подоцна слика
Луци еве ја нашата вреќичка,малку поголема му ја земав за да си има комоција .Плус има ракави на нитни се,ама уште е сум му ги ставила.
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 22.11.2011 11:47:11 >
22.11.2011, 11:49
miana
6152
Oj lele ubav toj decko Kade ja kupivte vrekickava?
22.11.2011, 13:29
Luci
2250
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
Многу е убава вида,ептен,презадоволна сум.А гледав и во Стружанка и во Скопјанка не ми беа убави,многу крути некако.
Сакам и јас вреќичка, ние купивме од Џамбо ама М. за 1 минута излезе од неа. Ај те молам ако можеш стави слика да ја видам вашата каква е, и дали постои опција да излезе од неа? Нашата е без ракави, ќе ставам подоцна слика
Луци еве ја нашата вреќичка,малку поголема му ја земав за да си има комоција .Плус има ракави на нитни се,ама уште е сум му ги ставила.
И јас вчера му купив на М. таква од Анжи
22.11.2011, 13:31
miana
6152
Kolku pari se? i kolkavi golemini ima?
22.11.2011, 13:35
dostickage
2181
Najdov vrekicki vo Toryan vo GTC a ima Toryan i vo Biser ; iscelo kako skafander so noze i so race.890 den. za pogolemi decinja e od godinka nagore. taka da ako ima nekoja majka so detence kako moeto sto osven sto se otkiva , se soblekuva navecer i gi vlece carsafite , bujrum vo Toryan
22.11.2011, 14:03
hrabra
56
a kade tocno e taa prodavnica vo biser???
22.11.2011, 14:07
dostickage
2181
dole na prizemje.ako odis od kaj skalite na pocetok ti doagja od desna strana.kako vo prolaz e.ne mi teknuva vo momentov sto ima do nego.ama nema da ti treba mn baranje ke go najdes odma
22.11.2011, 14:10
hrabra
56
fala mn ke ja najdam..poz
22.11.2011, 14:52
Luci
2250
850 денари, а мислам дека имаше разни величини, јас купив 3-ка. за да не луташ до таму ако ти е далеку јави се на тел. и прашај си прво
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Kolku pari se? i kolkavi golemini ima?
22.11.2011, 14:54
Luci
2250
Во пролазот кај Анхоч, до него е и Коле ( дуќан за кондури)
ИЗВОРНА ПОРАКА: hrabra
a kade tocno e taa prodavnica vo biser???
22.11.2011, 16:11
kremco
414
user posted image
22.11.2011, 16:12
kremco
414
Mashala luci deckovo ti e neodoliv
04.12.2011, 18:54
bombica
917
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
Najdov vrekicki vo Toryan vo GTC a ima Toryan i vo Biser ; iscelo kako skafander so noze i so race.890 den. za pogolemi decinja e od godinka nagore. taka da ako ima nekoja majka so detence kako moeto sto osven sto se otkiva , se soblekuva navecer i gi vlece carsafite , bujrum vo Toryan
A kade e prodavnicava vo GTC?
05.12.2011, 11:45
arh_diz
7198
Ne go pokrivam so nisto toplo e vo stanot .Vrekicka mu kupiv koga bevme na gosti spiese dva pati vo nejze i se potese mnogu.
17.02.2012, 11:54
Annet
2404
nie imame sekakvi vreki ,nisto ne trpi,mn se poti,epten kako banjata e sinoka ja pokriv so kebence i jogranje i spiese cela nok inaku place non stop,sega ke prodolzam vaka,mn se dvoumev sto da pravam,ama skletcija i I e.zatoa spieme na toplo na ogin do kaj 03 e toplo,a plus vo vreka i pokriene zesko e navistina,jas nea poloso sum i pravela...sega za pamet.
01.03.2012, 12:03
teoecar
11
Нашиот Теодор спие во вреќичка со ногавици , од турско производство. Ништо подобро не сме користеле, од како е роден спие во такви вреќи и презадоволни сме, детето секогаш е заштитено, а и дебелки се . до сега сменивме 3 такви зависно од возраста.
01.03.2012, 12:11
Emanuelapp
200
Нашето синче спие во вреќичка без ракави мајка ми ни ја шиеше. Инаку го покривам и со тенко ќебенце. Инаку со вреќичката раат спијам не се грижам дали е отскриен.
21.03.2012, 08:51
Luci
2250
Ние до завчера спиевме во зимската вреќичка ама М.ептен почна да се поти во неа и сега ја тргнавме. Ме интересира дали сте виделе негде да има вреќичка ама така тенка некоја, пролетна?
21.03.2012, 10:31
dostickage
2181
ИЗВОРНА ПОРАКА: teoecar
Нашиот Теодор спие во вреќичка со ногавици , од турско производство. Ништо подобро не сме користеле, од како е роден спие во такви вреќи и презадоволни сме, детето секогаш е заштитено, а и дебелки се . до сега сменивме 3 такви зависно од возраста.
.
Isto i nie godinava iznosivme edna takva.Vistinsko otkritie.Samo prasanjet e kaj da najdam takva letna.Kje treba vo Anzi da odam od kaj sto ja kupiv i zimskata
21.03.2012, 10:42
vezilka RR
4931
Никола не спие во вреќичка, туку бидејќи сабајлечки го носам кај моите заспан, го ставам во вреќичката да не му е ладно и така го транспортираме. Иначе буден, нема шанси да го пикнав во вреќичката.
21.03.2012, 10:56
Felly RR
7977
И Матеа не сака вреќичка, јас и ја ставам кога ќе заспие, ама и така понекогаш ме сеќава, и одма се буни. Па за да не ја расонувам ја оставам така. И сака само едно кебе, и ништо друго не сака за покривање. И цела ноќ само се открива, а јас ја покривам.