cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Вреќичка за спиење или ќебе?

clock-img

21.11.2011, 23:50

clock-img

nadica

pencil-img

4381

јас немав проблем со надица си спиеше покриена со ќебе ама во последно време кога и да се разбудам таа е откриена user posted image  и незнам каде/дали има вреќи за спиење за поголемо дете бидејќи надица има 3г и 3м ама е повисока и сакам да и биде комотна па така да барам за 5 г дете

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

22.11.2011, 07:33

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања РР

Леле гледам сите спијат во вреќичка плус покриени. Моето е чудо од дете. Ниту вреќа сака ниту прекривки. Многу е склетчика, ако ја прекријам со две кебенца одма се буди и плаче. Спие само со тенок јорган а преку ноќта  го турка и легнува врз него.

И Миа го прави истото. Затоа спиеме во топла просторија user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

22.11.2011, 08:54

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Леле гледам сите спијат во вреќичка плус покриени. Моето е чудо од дете. Ниту вреќа сака ниту прекривки. Многу е склетчика, ако ја прекријам со две кебенца одма се буди и плаче. Спие само со тенок јорган а преку ноќта  го турка и легнува врз него.

Ееее Тања, и син ми не поднесува покривка, имав и класична вреќа, не ја трпеше, сега и јорганчиња, ќебиња.... кога ја видов вреќава со ногавици ко скафандер, ко господ да го видов од среќа... ем мрда, се врти, а покриен е, закон е за деца с'клетчии user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

22.11.2011, 10:11

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Ееее Тања, и син ми не поднесува покривка, имав и класична вреќа, не ја трпеше, сега и јорганчиња, ќебиња.... кога ја видов вреќава со ногавици ко скафандер, ко господ да го видов од среќа... ем мрда, се врти, а покриен е, закон е за деца с'клетчии user posted image

Истоо и ние Џесика каде ги има тие вреќи како скафандер? Леона претерано сака и на ладно да спие ,кога ќе пуштиме повеќе греење се буди и кенка а на ладно не мрдаа топ е.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

22.11.2011, 11:46

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Многу е убава вида,ептен,презадоволна сум.А гледав и во Стружанка и во Скопјанка не ми беа убави,многу крути некако.

Сакам и јас вреќичка, ние купивме од  Џамбо ама М. за 1 минута излезе од неа. Ај те молам ако можеш стави слика да ја видам вашата каква е, и  дали постои опција да излезе user posted image од неа? Нашата е без ракави, ќе ставам подоцна слика

Луци еве ја нашата вреќичка,малку поголема му ја земав за да си има комоцијаuser posted image .Плус има ракави на нитни се,ама уште е сум му ги ставила.

user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 22.11.2011 11:47:11 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

22.11.2011, 11:49

clock-img

miana

pencil-img

6152

Oj lele ubav toj decko user posted image
Kade ja kupivte vrekickava?

clock-img

22.11.2011, 13:29

clock-img

Luci

pencil-img

2250

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Многу е убава вида,ептен,презадоволна сум.А гледав и во Стружанка и во Скопјанка не ми беа убави,многу крути некако.

Сакам и јас вреќичка, ние купивме од  Џамбо ама М. за 1 минута излезе од неа. Ај те молам ако можеш стави слика да ја видам вашата каква е, и  дали постои опција да излезе user posted image од неа? Нашата е без ракави, ќе ставам подоцна слика

Луци еве ја нашата вреќичка,малку поголема му ја земав за да си има комоцијаuser posted image .Плус има ракави на нитни се,ама уште е сум му ги ставила.

user posted image

И јас вчера му купив на М. таква од Анжиuser posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

22.11.2011, 13:31

clock-img

miana

pencil-img

6152

Kolku pari se? i kolkavi golemini ima?

clock-img

22.11.2011, 13:35

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Najdov vrekicki vo Toryan vo GTC a ima Toryan i vo Biser ; iscelo kako skafander so noze i so race.890 den.
za pogolemi decinja e od godinka nagore.
taka da ako ima nekoja majka so detence kako moeto sto osven sto se otkiva , se soblekuva navecer i gi vlece carsafite , bujrum vo Toryan user posted image

clock-img

22.11.2011, 14:03

clock-img

hrabra

pencil-img

56

a kade tocno e taa prodavnica vo biser???

clock-img

22.11.2011, 14:07

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

dole na prizemje.ako odis od kaj skalite na pocetok ti doagja od desna strana.kako vo prolaz e.ne mi teknuva vo momentov sto ima do nego.ama nema da ti treba mn baranje ke go najdes odma

clock-img

22.11.2011, 14:10

clock-img

hrabra

pencil-img

56

fala mn ke ja najdam..poz

clock-img

22.11.2011, 14:52

clock-img

Luci

pencil-img

2250

850 денари, а мислам дека имаше разни величини, јас купив 3-ка. за да не луташ до таму ако ти е далеку јави се на тел. и прашај си прво

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Kolku pari se? i kolkavi golemini ima?

Рани куче да те лае!!!

clock-img

22.11.2011, 14:54

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Во пролазот кај Анхоч, до него е и Коле ( дуќан за кондури)

ИЗВОРНА ПОРАКА: hrabra

a kade tocno e taa prodavnica vo biser???

Рани куче да те лае!!!

clock-img

22.11.2011, 16:11

clock-img

kremco

pencil-img

414

user posted image

clock-img

22.11.2011, 16:12

clock-img

kremco

pencil-img

414

Mashala luci deckovo ti e neodolivuser posted image

clock-img

04.12.2011, 18:54

clock-img

bombica

pencil-img

917

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Najdov vrekicki vo Toryan vo GTC a ima Toryan i vo Biser ; iscelo kako skafander so noze i so race.890 den.
za pogolemi decinja e od godinka nagore.
taka da ako ima nekoja majka so detence kako moeto sto osven sto se otkiva , se soblekuva navecer i gi vlece carsafite , bujrum vo Toryan user posted image

A kade e prodavnicava vo GTC?

clock-img

05.12.2011, 11:45

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Ne go pokrivam so nisto toplo e vo stanot .Vrekicka mu kupiv koga bevme na gosti spiese dva pati vo nejze i se potese mnogu.

Биди тоа што си

clock-img

17.02.2012, 11:54

clock-img

Annet

pencil-img

2404

nie imame sekakvi vreki ,nisto ne trpi,mn se poti,epten kako banjata e
sinoka ja pokriv so kebence i jogranje i spiese cela nok
inaku place non stop,sega ke prodolzam vaka,mn se dvoumev sto da pravam,ama skletcija i I e.zatoa spieme na toplo na ogin do kaj 03 e toplo,a plus vo vreka i pokriene zesko e navistina,jas nea poloso sum i pravela...sega za pamet.

clock-img

01.03.2012, 12:03

clock-img

teoecar

pencil-img

11

Нашиот Теодор спие во вреќичка со ногавици , од турско производство. Ништо подобро  не сме користеле, од како е роден спие во такви вреќи и презадоволни сме, детето секогаш е заштитено, а и дебелки се  user posted image . до сега сменивме 3 такви зависно од возраста.  

clock-img

01.03.2012, 12:11

clock-img

Emanuelapp

pencil-img

200

Нашето синче спие во вреќичка без ракави мајка ми ни ја шиеше. Инаку го покривам и со тенко ќебенце. Инаку со вреќичката раат спијам не се грижам дали е отскриен.

clock-img

21.03.2012, 08:51

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Ние до завчера спиевме во зимската вреќичка ама М.ептен почна да се поти во неа и сега ја тргнавме. Ме интересира дали сте виделе негде да има вреќичка ама така тенка некоја, пролетна?

Рани куче да те лае!!!

clock-img

21.03.2012, 10:31

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

ИЗВОРНА ПОРАКА: teoecar

Нашиот Теодор спие во вреќичка со ногавици , од турско производство. Ништо подобро  не сме користеле, од како е роден спие во такви вреќи и презадоволни сме, детето секогаш е заштитено, а и дебелки се  user posted image . до сега сменивме 3 такви зависно од возраста.  

.

Isto i nie godinava iznosivme edna takva.Vistinsko otkritie.Samo prasanjet e kaj da najdam takva letna.Kje treba vo Anzi da odam od kaj sto ja kupiv i zimskata

clock-img

21.03.2012, 10:42

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Никола не спие во вреќичка, туку бидејќи сабајлечки го носам кај моите заспан, го ставам во вреќичката да не му е ладно и така го транспортираме. Иначе буден, нема шанси да го пикнав во вреќичката.

clock-img

21.03.2012, 10:56

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

И Матеа не сака вреќичка, јас и ја ставам кога ќе заспие, ама и така понекогаш ме сеќава, и одма се буни. Па за да не ја расонувам ја оставам така. И сака само едно кебе, и ништо друго не сака за покривање. И цела ноќ само се открива, а јас ја покривам.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Последни статии

article-img