cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: вреќичка за спиење или ќебе?

clock-img

13.11.2012, 10:26

clock-img

@Mila@

pencil-img

471

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

А значи можелооо??? user posted image Со особено задоволство ќе ви кажам - ЕТЕЕЕ ВИ РЕКОВВВВ! user posted image user posted image user posted image

Ti dojde dushata na mesto kikiki se isplateshe borbata bar nekolku bebcinja ke spijat vo vrkjicki zatopleni :) i nekolku mamicki ke mozaat na raat da spijat da ne go mislat bebushot dali e otkrien kikik

clock-img

13.11.2012, 12:20

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany

Ете конечно земав вреќичка. Од Стружанка, 750 ден. Уште да ја исперам утре и да ја пробаме. Мене ми се допаѓа многу и убав материјал е. А ни тенка ни предебела. Таман. Ноќва кога станав пак тој откривен, додуша уклучив панел во собата, ама сепак не е за да се спие откривен. Само уште и на него да е убава user posted image

Значи од Стружанка си земала, иста ко мојата. Супер е Бетани, ќе видиш многу топло држи а не поти. Ставај бебе во вреќа и не глеј убав да ти биде, битно нема да го препокриваш по 20 пати туку ќе си спиеш на раат.

Да, фала ти Ципирипи на информацијата user posted image

clock-img

13.11.2012, 13:03

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Вчера на ибеј видов вреќи вез величини како шаторски со патент од страна, го зафаќаат цел кревет и да се врти е покриено детето. планирам да си порачам, па ќе видиме како ќе се покажат

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

03.01.2013, 14:19

clock-img

caci 23

pencil-img

34

jas morav da kupam vrekicka sto e kako skafanderce,zasto jana ne dozvoluva nozinjta da i bidat pokrieni.pa so ovaa vrekocka sega sum raatuser posted image ne tenka a ne e ni predebela,sovrsena euser posted image

clock-img

03.01.2013, 14:33

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Вреќа е закон!

clock-img

03.01.2013, 14:40

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Вчера на ибеј видов вреќи вез величини како шаторски со патент од страна, го зафаќаат цел кревет и да се врти е покриено детето. планирам да си порачам, па ќе видиме како ќе се покажат

Купи ли Џесика? Ако си задоволна кажи ми и јас да порачам ( колку се) оти ва мое дете само отскриено спие

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

03.01.2013, 18:05

clock-img

Regina

pencil-img

69

Моето бебенце го покривам сега за сега со ќебенце, сеуште е многу малечко за да се открива. Си спие така како че го оставам. Но здравје за натаму сум во план да земам вреќичка, ми се гледаат практични, барем нема постојано да се открива.

clock-img

22.09.2013, 09:07

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ние моментално сме во потрага и по вреќичка за спиење и по ќебе. Најдов тука кај нас едни убави вреќички, ама сепак се дебели за ова време, а бебешкото ќебенце веќе ни е мало. Барав детски ќебиња, и само два модели најдов во цел град.user posted image А и не се баш нешто посебно убави, многу се тенки. Дома имам нови ќебиња, ама не се со детски дезен и М не ги сака, па дури откако ќе заспие ја покривам. Ама сакам да и купам некое големо, со детски дезен. Ајде давајте предлози каде да побарам, па макар и во СК.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

23.09.2013, 08:51

clock-img

Slagjana

pencil-img

463

Ќебенце детско и јас немам видено, а вреќа за таа возраст лани имаше во Анжи во Скопје. Ние ја користиме баш за овој период. Танка е со ракави кои се вадат. Имаме и подебела, ама за неа топло е сеуште.

clock-img

23.09.2013, 09:39

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

jas imam problem so detevo i spienjevo,abe sekoja nokj samo kloca nozene kamen a taa se raklocala,imam i kebenca i jorgance i vrekjicki,no ako ja stavam vo vrekjicka mislam deka ke poludi kako sto si kloca...denovive ja pokiram so jorgance i nokeska i oblekov i corapcinja,pa vo 4 sabajle zavrsi kaj mene vo spalna

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

23.09.2013, 09:47

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Ние моментално сме во потрага и по вреќичка за спиење и по ќебе. Најдов тука кај нас едни убави вреќички, ама сепак се дебели за ова време, а бебешкото ќебенце веќе ни е мало. Барав детски ќебиња, и само два модели најдов во цел град.user posted image А и не се баш нешто посебно убави, многу се тенки. Дома имам нови ќебиња, ама не се со детски дезен и М не ги сака, па дури откако ќе заспие ја покривам. Ама сакам да и купам некое големо, со детски дезен. Ајде давајте предлози каде да побарам, па макар и во СК.

Фели вреќички и потенки и подебели има во Стружанка,а за детски кебиња на Бит пазар,т.н. женски пазар има навистина избор

clock-img

23.09.2013, 10:11

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Јас имам преубаво волено кебенце со апликација на мече од Тетекс. Веќе го стартувавме за употреба оваа сезона. И Т се открива и клоца цела ноќ, па спие со чорапчиња. Вреќа не трпи, ама другарка ми ми даде баш пред некој ден целосни кебести пижамки, па тие ми вршат работа.

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

23.09.2013, 10:17

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

другарка ми ми даде баш пред некој ден целосни кебести пижамки, па тие ми вршат работа.

Сандриана ај ако може информација од каде ги купила другарка ти пижамите? такви ни требаат

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

23.09.2013, 10:28

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Од Америка се, золва и ги носеше дур живееше таму. Тука треба да проверам во Картерс дали има и колку се "солени".

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

23.09.2013, 11:29

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Фели дали провери во продавницата Дримс,. во зграда Табана? Таму има ќебенца, тенки се, ама многу топлат и има интересни детски со апликации или еднобојни

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

23.09.2013, 13:00

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Да, проверивме и таму. Ама имаше само две, и мислам дека беа со помали димензии. А баш беа тенки, викаш топлат???

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

23.09.2013, 13:11

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Фели побарај во ТАЧ. Ние имаме од таму и баш сега со тоа ја покривам, не е тенко, баш е меко и топло. Сигурно имате во ПП, ако не ќе најдеш во Скопје. Имаат многу детски дезени.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

23.09.2013, 21:40

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

Од Америка се, золва и ги носеше дур живееше таму. Тука треба да проверам во Картерс дали има и колку се "солени".

Сандриана, бев пред некој ден, ништо нема, а и оношто имаат се е до 18 месеци колку видов на брзина, се за бебиња user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

25.09.2013, 10:19

clock-img

masa

pencil-img

473

Felly а да побараш на битпазар.Пред некоја година од тоа како трговски што е кај надвожњакот накај пластичарската купивме за внукот со спајдрмен големо тенко ќебе и тоа ептен случајно.Ако не таму сигурно во тие околните продавнички ќе најдеш има се таму user posted image .
А за големи вреќи за спиење распрешај се кај што има постелнини,завеси некаде и вреќи за спиење шијат.Знам една пријателка за децата си порача вреќи по 1,5метар,ама не е од СК.Јас случајно лани налетав на една 6ка тенка и ракавите со нитни се вадат и веќе ја користиме.Мајка ми ме убедуваше дека е многу голема да не ја купувам,ама баш ми се најде.Инаку како што спие ќерката немирно ќе треба по цела ноќ да дежурам дали е откриена.

clock-img

25.09.2013, 10:35

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Ако не најдеш со детски дезен можеш да земеш од тие поларните ќебиња од Стужанка, а ги има и во Веро, во розева боја може ќе ти го сака.

clock-img

15.11.2013, 18:13

clock-img

marchi

pencil-img

948

jas pa najdov edno dvnamensko nesto user posted image em e kjebence em mozes so patent i kopcinja da si go napravic kako vejkicka za spienjeuser posted image epten e korisno,a za spienje smetam deka sepak e podobro decinjata dodeka se mali da spijat vo vrejicka za spienje posebno vo zimno vreme.barem znaes deka mu e toplo a i nema otskrivanje vo slucaj da se ispoi ne moze da se izladi i da se "zdrvi" user posted image

clock-img

16.11.2013, 00:10

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Вреќичка е закон! За среќа ланската уште ни е точна па ќе ја поминеме и оваа зима, инаку се убив од барање, тешко се наоѓаат поголеми бројчиња. Барем и јас се наспивам кога ќе ја ставам во вреќичката.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

16.11.2013, 09:51

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: marchi

jas pa najdov edno dvnamensko nesto user posted image em e kjebence em mozes so patent i kopcinja da si go napravic kako vejkicka za spienjeuser posted image epten e korisno,a za spienje smetam deka sepak e podobro decinjata dodeka se mali da spijat vo vrejicka za spienje posebno vo zimno vreme.barem znaes deka mu e toplo a i nema otskrivanje vo slucaj da se ispoi ne moze da se izladi i da se "zdrvi" user posted image

Од каде го купи тоа, марчи?

Live and let live

clock-img

16.11.2013, 09:52

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Јас ја открив Америка и пред некое време ми текна да го пикнам детево во навлаката во која му е јорганот. Долниот дел каде што се копчињата на навлаката му го свртев кај главата и цел си е пикнат под јорган и нема шанси да се открие. Ова ми беше генерална проба и сега морам да пристапам кон купување асална и по можност подебела вреќа за спиење.

Live and let live

clock-img

16.11.2013, 18:47

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Има едни ќебенца како со ракави и тие можат да се сошијат или со петличина или со патент и така доаѓа како двонаменско. М нема шанси сега да го пикнам во вреќа и пошто се открива решението го најдовме во тоа што го зедовме да спие со нас на спална додека да смислам решение некакво, а за Ј обавезно ќе купам вреќичка зашто и таа многу се открива навечер и дури е мала да ја навикнам

< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 16.11.2013 18:52:02 >

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Последни статии

article-img