writing-img

RE: Понуда за пријателство на РР

clock-img

13.03.2013, 21:58

clock-img

niki

pencil-img

4299

bidejki jas veke neznam koj se mi e prijatel, dodavajte me koj me nema na lista
cekam potvrda od nekoi RR i toa neznam od koi da gi prozivam
trk site vo moja ringeraja

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

13.03.2013, 22:05

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Миана ти пратив покана. Праќам сега и на други. Туку сега кажете како се прифаќа, каде е тоа. темјанушка да ти пратам јас на тебе.

clock-img

13.03.2013, 22:09

clock-img

temjanuska75

pencil-img

770

Ципи Рипи ти пратив, ники ми е пријателка и сега сите трк во мојарр и таму се е укочено, user posted image user posted image Полека не се гурајте има место

clock-img

14.03.2013, 07:17

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Потсетување на оваа опција

Сега испратив неколку покани

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

15.03.2013, 09:42

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

babyhope, Tanjicka, prifatete ponuda

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

15.03.2013, 10:20

clock-img

Gwendolin

pencil-img

383

И јас праќам кој го немам за пријател,ама некои не наоѓам. Ципи рипи зошто не можам да те најдамuser posted image ?

clock-img

15.03.2013, 10:33

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gwendolin

И јас праќам кој го немам за пријател,ама некои не наоѓам. Ципи рипи зошто не можам да те најдамuser posted image ?

Не знам, некои не ги наоѓа. Ти пратив јас

clock-img

16.03.2013, 13:30

clock-img

SandraRo

pencil-img

240

Jas nemozam nilogo da dodadam nitu pak imam nekoja od vas za prijatelka pobarav nekolku ama nemozam da gi najdam snowhite ja najdov i mislam deka i pustiv ama neznam sto e posto sum od mob neznam ni sto e ni kako e :((((

clock-img

16.03.2013, 13:54

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

SandraRo ти побарав пријателство и кај мене некогаш зеза и пишува нема резултат

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

16.03.2013, 14:12

clock-img

SandraRo

pencil-img

240

Ee super fala ,da kaj mene kaj site so gi pobarav napisa nema rezultati samo kaj snowhite....fala mnogu :**

clock-img

16.03.2013, 14:18

clock-img

SandraRo

pencil-img

240

Sega pak nemozam da te prifatam :((( of leleee

clock-img

12.06.2013, 19:04

clock-img

Admin

pencil-img

176

Се известуваат сите корисници кои ја користеле оваа опција при што ги избришале старите пријателства и повторно ги додале истите, со цел да добијат 30 поени, дека поените ќе им бидат избришани. Поените ќе им бидат избришани и на тие што го прифатиле пријателството. Тимот од Словенија кој ги контролира неправилностите во играта испрати список до Македонија кои корисници го направиле тоа. Истите ќе бидат опоменети по пат на ПП.
Ако продолжат со истата акција, ќе бидат банирани од играта.

Ве молиме да ја користите оваа опција САМО за нови пријателства!

clock-img

12.06.2013, 21:46

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Admin

Се известуваат сите корисници кои ја користеле оваа опција при што ги избришале старите пријателства и повторно ги додале истите, со цел да добијат 30 поени, дека поените ќе им бидат избришани. Поените ќе им бидат избришани и на тие што го прифатиле пријателството. Тимот од Словенија кој ги контролира неправилностите во играта испрати список до Македонија кои корисници го направиле тоа. Истите ќе бидат опоменети по пат на ПП.
Ако продолжат со истата акција, ќе бидат банирани од играта.

Ве молиме да ја користите оваа опција САМО за нови пријателства!

Нагласувам - и на оние што бришеле, и на оние што прифатиле пријателство кое претходно го имале. Затоа внимавајте, не прифаќајте пријателства кои претходно еднаш сте ги имале прифатено

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

13.06.2013, 08:07

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

moni teo зошто не те наоѓа пребарувачот за да ти пратам покана за пријателствоuser posted image
ај пробај ти прати ми

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

19.12.2014, 17:06

clock-img

MademoiselleNina

pencil-img

701

user posted image user posted image user posted image Јас дури сега ја сватив финтата user posted image user posted image

Последни статии

article-img