Bethany, еве коментари за апартманите од минатото лето
1. Smeštaj:
bili smo smešteni u Sidi beach apartmanima. Nalaze se odmah pored autobuske stanice te je bilo prilično bučno, plaža i pijaca su blizu. Sami apartmani su prilično jadni, stari je nameštaj i sve je prilično prljavo. Sa spremačicom se nikako ne možete sporazumeti. Zajedničko dvorište sa roštiljom smo uspeli da koristimo 2 puta (1 da napravimo roštilj) jer je prilična gužva. WI FI ne radi u sobama, samo dole u tom zajedničkom dvorištu pa je problem naći mesto gde ćete sesti. Kosta je OK lik, ljubazan i uglavnom nam je izlazio u susret (u apartmanima nismo imali dovoljno escajga, čaša, tanjira pa nam je dao svoje).
2. Осокољен позитивним коментарима (на жалост коментар DrMa је стигао прекасно) о Sidi Beach апартманима и србољупцу Костасу, резервисао сам пар дана тамо од 14.августа.
Преживели смо кошмарну ноћ, почевши од несносне буке свакојаких превозних средстава који непрекидно крстаре испод балкона, заглушујуће музике ресторана у суседству (музика је престала тачно у 3 и 15), до ужасних услова у самом апартману (праисторијски расклиматани кревети, душеци на издисају, прљава и примитивна кухиња, клаустрофобично купатило...Костас, запуштен, необријан, са препуном пепељаром испред себе, није човек који би на први поглед сабудио неку симпатију.Међутим, разговарајући с њим, приметио сам да је доста духовит и виспрен.
Укратко, не би поново отишао у Sidi Beach апартмане ни да ми је све џабе, а Бога ми, ни да ми плате неку пару за сваки дан боравка
3. Sidi beach je na samoj plazi, OK smestaj sto se tice visekrevetnih apartmana. Sto se tice dvokrevetnog studija, to je surovo. Jako je mali, ali jako. To i nije soba, to je parce od sobe, sa jedva terasom. Ali zato oni ostali apartmani...fantazija, ima ih i sa dve terase, jedna pre podne u hladu, druga popodne... Svi su uglavnom za 4-5 osoba, sa dve sobe. Gazda je genijalac.Moje sve preporuke, bila sam tamo prosle godine.
4.U Sidi bich apartmanima smo bili i prosle godine, znali smo kako izgledaju. Znali smo i po ceni sta mozemo ocekivati. Lokacija u odnosu na plazu i gradski promet je idealna, slazem se da apartmani okrenuti prema parkingu imaju i prasinu i buku. Hotel nije nov, fali i nova kuhinja i novo kupatilo i dodir zenske ruke. Kreveti su pak, bili odlicni, duseci ok. Mi smo cak pohvalili spremacicu jer smo i sin i ja pokusali da na terasu izadjemo kroz zatvorena vrata!
p.s. Извинете што се преземени на српски, навистина немам време да ги преведувам, а колку што знам нема опција да се скрие текстот, па тој дел да се отвара само со кликање. Ако знае некој, нека ме просветли .