cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Лето 2013

clock-img

30.05.2013, 18:43

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Jas bev pred dve god vo nea potidea i bas ko sto vika acemace ubavo e ama ima samo edna ulicka za setanje .bevme privaten smestaj na 30sekundi do more i bas se iznaidmorivme. Tivko mirno bez galami .setavme do sani bic w tamo raj bozji bese

clock-img

30.05.2013, 19:25

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: Octavia RR

Bethany, за Неа Флогита најдобри критики имам читано за апартамните Манолис и Соња (овие се на некоја Србинка). Во јуни цените во Манолис се 30-35 евра апартман, за другиве не знам, ама изгледаат убаво, чисто и средено.

Октавиа, благодарам. Резервиравме апартман од кај Соња, да Српкиња е, уште поубаво user posted image
Апартамините се на 200 метри од плажа, подалеку е, ама па сигурно е потивко, што ни повеќе одговара.
Кај Манолис немаше место. Едвај чекам. И башка цената е одлична. user posted image

clock-img

30.05.2013, 21:15

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: fila

dali nekoj do sega ima rezervirano preku booking.com i kako ste zadovolni ili kolku e toa sigurna rezervacija

Немаш утка кога станува збор за сигурност...па цел свет денес речиси така и да резервира.
Е сега, за задоволство...зависи кој колку и што очекува...ќе си прочиташ и коментари..ма да и тие не се толку релеванти..

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

31.05.2013, 08:01

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ништо од одморот мој семеени оваа година. user posted image
Додуше не се жалам ептен, пак си истерав неколку кратки викенди на плажа, ама сама.user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

31.05.2013, 13:24

clock-img

JovanaJ

pencil-img

911

Ovaa godina nesto mm zapnal za Furka, moze nekoj da podeli iskustva za tamu? kakvo e toa mesto? Prijateli ni gi preporacaa Ekavi apartmani, izgledaat mnogu ubavo, ubava lokacija, blisku do plaza, dosta sredeno...no neznam nisto za pva mesto dali e dobro ili ne.....

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

clock-img

31.05.2013, 22:29

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Фурка ти е супер мирно местенце. Во јуни и не е баш се отворено од страна на кафичи и слаткарници а и не е толку раздвижено како што е во Август. За апартманите незнам што да кажам не сум била во нив, ние лани бевме во Фурка во хорелот Олимпион Сансет и преубаво беше иако плажата во нашиот дел не беше убава за разлика од другиот крај. Како и да е ако барате мирно местенце фурка е супер.

ИЗВОРНА ПОРАКА: JovanaJ

Ovaa godina nesto mm zapnal za Furka, moze nekoj da podeli iskustva za tamu? kakvo e toa mesto? Prijateli ni gi preporacaa Ekavi apartmani, izgledaat mnogu ubavo, ubava lokacija, blisku do plaza, dosta sredeno...no neznam nisto za pva mesto dali e dobro ili ne.....

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

18.06.2013, 10:01

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Има некој од Дојран тука, може ќе одиме викендов па ако има некој нека пише кај има убаво јадење, која е поубава плажа и сличноuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

18.06.2013, 10:13

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Uff jas ke se iznacekam do odmor,kraj na avgust a tek septemvri ke fakjame negde patot,kako sto pocnaa gorestinive lele majko ke bide u skopjevouser posted image

clock-img

18.06.2013, 10:15

clock-img

elenak

pencil-img

2004

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska *

Има некој од Дојран тука, може ќе одиме викендов па ако има некој нека пише кај има убаво јадење, која е поубава плажа и сличноuser posted image

Еве мони тео си ја имаме. Цел викенд ли ќе сте во Дојран или само на еден ден?

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

18.06.2013, 23:36

clock-img

moni teo

pencil-img

351

od plazite gradskata plaza e najubava vo star dojran, za jadenje ima poveke restorani no NAJubav number 1 e BOEMI se naoga kaj pazart tamu se tri restoranti toj ti doaga vo sredina ubavo i bogato a eftino user posted image user posted image

clock-img

19.06.2013, 14:26

clock-img

Lacrymosa

pencil-img

255

Кога сме веќе кај Дојран... Дали знаете колку се движат цените за сега за почеток на јули??? апартпани или соби двокреветни??? Битно ми е да се блиску до плажа те во првиот ред куќи, да имаат балкон, саглам кревет и да е чисто... и воопшто дали има жива душа бидејќи знам дека сезоната за Дојран е август

clock-img

19.06.2013, 14:43

clock-img

fila

pencil-img

225

rezerviravme Albena bugarija hotel Magnolija prv pat odime tamu pa ke vidime kako ke bide imal li nekoj dosega iskustvo so ovoj hotel

clock-img

20.06.2013, 00:27

clock-img

moni teo

pencil-img

351

ne sum sigurna no mislam deka cenata na apertmanite e taa za cela godina a kolku se dvizat nemam pojma, moze da ti dadam brojce od turistickoto biro Dojran tamu ke se javes i tie se ke ti opjasnat

Админ: телефонски броеви во пп.

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 21.7.2013 18:38:22 >

clock-img

20.06.2013, 10:58

clock-img

Snow Queen

pencil-img

302

Девојки коментар за следниве места во Бугарија:
Поморие
Созопол
Приморско
Обзор
Несебар (сум го посетила на прошетка градот), но не и плажите.

А за златни песоци слушам се најдобро,ама цените биле изгорuser posted image

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

clock-img

20.06.2013, 13:10

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Devojki,jas se spremam za PSAKUDIJA,bungalov Philoxenija,dorucek i vecra nudi i bash sega ima popustuser posted image user posted image user posted image  nekoe iskustvo za tamu,toj del,znam deka plazite se priekrasni no shto ushte e ubavo tamu,me plashi deka ke bide bash pasiveni odmor!

clock-img

20.06.2013, 13:14

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Хехе Тања, ти оно имаш поголемо дете, па бараш активен одмор user posted image
А јас баш барам пасивен user posted image

Шала на страна, лично немам искуство, може ќе се јави некој со повеќе информации.
Јас за 9 дена во Неа Флогита и очекувам мир, мир и тишина user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

21.06.2013, 18:36

clock-img

Octavia

pencil-img

617

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Queen

Поморие
Созопол
Приморско
Обзор

Од наведените места, сум била само во Обзор на одмор. Мало место, голема широка плажа, ама постојано, буквално постојано дуваше ветер, некогаш и баш онака силно. Ние бевме одамна, може сега е сменето, ама знам дека прилично шетавме додека да најдеме сместување со сопствено купатило (и тоа што го најдовме немаше кујна, имаше само фрижидер, а се храневме по ресторани). На повеќе места каде што влеговме нудеа заедничка кујна и купатило што се дели (за мене тоа е апсолутно неприфатливо). Местото е многу мало, има ресторанчиња, ама не на сама плажа, повнатре, малку продавници и едно мало плоштатче. ОК место, ама ништо посебно.
Мене Бугарија за одмор не ми се допаѓа. Бев, пробав и не би одела пак. Прво заради морето, мислам дека е најлошо од сите во околинава. Второ далечината. Не се исплати (според мене) толкав пат за тоа што се нуди таму.
Ако патувањето не е проблем, тогаш Турција има одлични услови за цените што се таму. Е сега со немириве, не би отишла баш (иако најверојатно во туристичките места не се ни чувствуваат).

clock-img

28.06.2013, 12:53

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Бил ли некој на Палма де Мајорка,па да ми каже некое искуство за местата на островот.Ние се мислиме уште каде да одиме,Шпанија, а Италија многу сакам,ама некако скапо ми излегува,ама на крај не ни бега Хрватска ако не излезе друго нештоuser posted image

clock-img

28.06.2013, 13:05

clock-img

elenak

pencil-img

2004

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Бил ли некој на Палма де Мајорка,па да ми каже некое искуство за местата на островот.Ние се мислиме уште каде да одиме,Шпанија, а Италија многу сакам,ама некако скапо ми излегува,ама на крај не ни бега Хрватска ако не излезе друго нештоuser posted image

Ајде ајде невестуле како скапо, отварај таму пликоата, не туку ги стискај user posted image Истерајте еден меден месец од соништата, опуштете се и назад во тројка да се вратите.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

28.06.2013, 13:09

clock-img

miana

pencil-img

6152

Богами и јас мислам дека треба да си отидете некаде и да не му ја мислите за парите..уживајте сега додека можете user posted image ..

clock-img

28.06.2013, 13:15

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Поморие
Созопол
Приморско
Обзор

Секаде сум била освен Обзор, дури прв пат слушам. Пофални зборови за секаде, најубавиот одмор во мојот живот ми бил во Созопол! И плажа и море и друштво,ех денови....

clock-img

28.06.2013, 13:33

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Ајде ајде невестуле како скапо, отварај таму пликоата, не туку ги стискај user posted image Истерајте еден меден месец од соништата, опуштете се и назад во тројка да се вратите.

user posted image user posted image

clock-img

28.06.2013, 13:35

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

Поморие
Созопол
Приморско
Обзор

Секаде сум била освен Обзор, дури прв пат слушам. Пофални зборови за секаде, најубавиот одмор во мојот живот ми бил во Созопол! И плажа и море и друштво,ех денови....

Исто и јас сум била во Созопол и имам само позитивни коментари,местото не е баш многу големо и тогаш се градеше уште, тоа беше некаде 2005 година,ама до сега е сигурно уште поразвиено,се беше супер и за млади и за фамилијарни луѓе

clock-img

28.06.2013, 14:37

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Што ти требат искуства за таму, хехе. Нема да се двоумам воопшто, ќе одам на слепо user posted image
Ама и Хрватска не е лоша, и таму ќе уживате. Што и да одлучите, сигурно убаво ќе се поминете-медено user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

30.06.2013, 22:24

clock-img

mamicka_26

pencil-img

280

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Jas bev pred dve god vo nea potidea i bas ko sto vika acemace ubavo e ama ima samo edna ulicka za setanje .bevme privaten smestaj na 30sekundi do more i bas se iznaidmorivme. Tivko mirno bez galami .setavme do sani bic w tamo raj bozji bese

mihaela a sani bic kolku e daleku od nea potidea znaes otprilika

Последни статии

article-img