ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence1
ivoni4ka ajde ako mozes pisi mi gi brojcinja od apartmani vo Dojran kade najdovte smestaj vie jas bi sakala vo centar da e
Бебенце на страната ајденаодмор.мк или на дојранбоокинг.мк можеш да најдеш броеви за сместување.
Ние и оваа и ланската година бевме таму, зависи какво сместување сакаш. Ние лани имавме соба со 3 кревети, со заедничко купатило и заедничка кујна и плаќавме 700 денари, тоа беше на почетокот од Стар Дојран над цркава св Илија, а оваа година бевме сместени во апартман со посебно купатило, кујна, тераса и клима, зашто годинава бевме со мало бебе и плаќавме 1280 ден. Апартамнот беше солиден, чисто, уредно. Водата знаеш дека е топла и за со мали деца е измислено, ама плажите не се чисти. Последниот ден бевме на Алекс бич и таму е друга приказна, плажата чиста, водата исто така чиста зашто ставиле камчина во неа, се плаќа престојот во зависност дали сакаш под сенка 50 ден или шатор и лежалка 100-150 ден. Јас би препорачала ако можеш тука во близина да најдеш сместување и да си одите на таа плажа. Е сега е подалеку од Дојран и ако сакате да шетате навечер пешки не се оди, а тука нема за шетање. Инаку син ми се напи од водата од езерото, а исто првиот ден пиеше вода од чешма и повраќаше и го болеше стомачето, а последниот ден и јас повраќав, ама не е ништо страшно, еден ден трае, ќе си земеш електролит и линекс и ќе помине. Комарци немаше многу, за децата носев ср-ва против комарци и тоа. Инаку Дојран е мал и нема да ти треба такси, брзо ќе стасаш до апартманот, само гледај да е на главната улица, зашто со мали деца мачно е горе да се искачуваш
< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 12.8.2013 23:19:28 >