за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
13.03.2013, 06:35
arh_diz
7198
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR
site nacionalni praznici i nerabotni denovi.
haha isto
09.06.2014, 01:26
Defne90 RR
1991
Бадник Божиќ и Велигден.Едноставно преубава атмосфера владее тогаш во домот и се чувствува топлината и љубовта во семејството.
10.06.2014, 10:36
princessa
1056
И јас многу ги сакам Бадник, Божиќ и Велигден и се трудам тоа го пренесам и на фамилијата , да створам празнична атмосфера итн. Но она што ме прави тажна е дека нема православна црква тука и неможам да одам на црковната церемонија. Но кога сум во Македонија одам колку можам почесто. Ги сакам и останатите празници посебно Голема Богородица зашто го празнуваме на големо во Берово и ни доаѓаат многу гости.
10.07.2014, 13:15
Mila mamicka
387
Најомилени празници ми се Божиќ и Велигден, затоа што се празници кога целото семејство се собира, неработни денови се, па има време за дружба со пријатели и со поширокото семејство. А секако, и дека се најголемите празници за нас христијаните.
26.11.2014, 14:55
caciana
863
Sv. Nikola ( kukna slava) , Bozik i Veligden
30.11.2014, 00:31
scared RR
1349
Божиќ, семејните слави
30.11.2014, 10:58
mommy_angels RR
1543
Божиќ,дефинитивно.Ја обожавам атмосферата во домот и надвор,околу Божиќ