cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Зимски обувки и јакна

clock-img

22.11.2011, 14:10

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

mn eftini i ubavi ima vo DTC dolu vo suteren, Primo slovenecki celvicki za mali deca.
Preubavi navistina.
I Biser na sprat isto imaat fini cevlicki samo nase proisvodstvo se.

clock-img

22.11.2011, 15:58

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

user posted image oeve gi nasite novi zimski kondurcinja epten se udobni i stoe najvazno lesno se oblekuvaat imame i nov kaput od okaidi

clock-img

22.11.2011, 16:07

clock-img

kremco

pencil-img

414

ајде информации..каде има зимски кондурки за деца бројче 26-27. да се над глужд (не како чизми), со лепенки и да се непропустливи на вода. Не сакам на тенок ѓон и само кожни оти тие пропуштаат вода....И да, цената да не е над 2000 денари. Оние од Пеко ми се допаѓаат ама се 2700, а оние од GEOX ептен ми се допаѓаат ама се 4500 денари...се ова помножено по 2, навистина ми е многу...А рекоа од петок ниски температури, под итно треба на децава да

Garant kasnam sigurno vekje ste kupile,zemavme preubavi zimski cizmi nepropustaat voda so lepenka nad gluzd se od mat star singelikj 1600 za 1500,bas se superuser posted image maz mi za sebe si zema kozni ito tamu 1900 za 1800 i plus mene na poklon tasna mi dadoa vo vrednost od 600 denari plus zemavme sobarici mnogu ubavi detski 2 para po 350..

clock-img

22.11.2011, 16:08

clock-img

kremco

pencil-img

414

Detskive se 28 broj,mozese i 27 ama bea epten knap,detevo nema ni 3 godini..user posted image

clock-img

22.11.2011, 17:48

clock-img

mama26

pencil-img

3977

za ova zimo nemame odnosno tie sto se se pogolemi eden broj pa so dva para corapcinja ke napravime nekako ,i taka doma e nema  sto kaj da go noisam user posted image i mm se so kola e so nego .pa mene me ostavija peski user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

22.11.2011, 19:20

clock-img

vesna1

pencil-img

345

Nie vo sabotata na Bit pazar im kupivme na decata ubavi zimski cizmicki sto ne propustaat voda za 700 den eden par. Poveke gi zemavme za na sneg,bidejki celo vreme nosat patiki i nejkat drugo da oblecat.
Iskreno ne mi se isplati da dadam za dvete deca po 2000 den znaci vkupno 4000 den za pet pati oblakanje koga ke padne sneg. I jas pred nekoja godina si kupiv od tamu i si gi nosam koga ke padne sneg, i ne propustaat i toplat. Za deca ne treba da se frlaat mnogu pari bidejki dogodina ke treba novi.

clock-img

22.11.2011, 19:34

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

Kupivme epten ubavi od Frodo vo GTC na 2 sprat. Kostaa edno cudo pari, ama imav 25% popust, I mi gi dadoa na 6 rati bez kamata so kreditna karticka. A stvarno se od nekoj sympatex specijalen materijal koj ne propusta sneg i voda.

clock-img

22.11.2011, 20:50

clock-img

kremco

pencil-img

414

Nie vo sabotata na Bit pazar im kupivme na decata ubavi zimski cizmicki sto ne propustaat voda za 700 den eden par. Poveke gi zemavme za na sneg,bidejki celo vreme nosat patiki i nejkat drugo da oblecat.
Iskreno ne mi se isplati da dadam za dvete deca po 2000 den znaci vkupno 4000 den za pet pati oblakanje koga ke padne sneg. I jas pred nekoja godina si kupiv od tamu i si gi nosam koga ke padne sneg, i ne propustaat i toplat. Za deca ne treba da se frlaat mnogu pari bidejki dogodina ke treba novi.

Za ova si sosema vo pravo ,mene i ovie mi se skapi 1500 ama pa epten se ubavi ,kje gi nosi kjerka mi koga kje bide kolku nego taka da ne se dzabe...

clock-img

23.11.2011, 00:09

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

И јас денес гледав чизмички за Јана. Во Кеги ми се допаднаа едни 1800 ден. ама не знам дали ќе сака да оди со нив, доста се височки, до коленца ќе и дојдат.  Можеби ќе биде подобро да и купам некои зимски кондурки до над глужд да може да ги поноси подолго, вака чизмите ќе ги облече два пати и толкуuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

23.11.2011, 08:23

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

НИе купивме чизмички, сега пошто оди во градника ќе и требаат секој ден, одиме пешки па барем нека и биде топло во ножето. А јакна од лани си имамеuser posted image Лани и ја купивме малку поголемка, па сега и е тамам.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

23.11.2011, 08:37

clock-img

kremco

pencil-img

414

Na nas tatko mi ni donese jakna,zimska dobra za na sneg so lastik okolu lice race i struk..Isto od proslata godina ,mn ubava a ima uste 3 jakni ama malce potenki za sekade,edna kozna preslatka edna plava suskava  i ic ne mu gi stedam mu gi oblekuvam za nadvor,neka gi iznosi..Sega mu zemal tato zenska,jaknava crna ne se primetuva,preubava.ama na edna mala nalepnica pisuva cute little princessuser posted image dusice moe a on masko.
Za kjerka mi imam jaknicki od 0 do 3 god.

clock-img

23.11.2011, 09:49

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Чизмички купивме од Кеги шус, маслинести со црно до глужд, супер му се за одење, а и убаво топлат.
Јакни имаме две подебелки и две не толку дебели, лани ни ги донесе тетка му на мм од Германија и еве втора зима ги носиме тие јакни. Не планирам нови да купувам.

Live and let live

clock-img

23.11.2011, 09:58

clock-img

Sandric

pencil-img

508

miki mami kade se naoga ovaa prodavnica Spas?

clock-img

05.12.2011, 11:50

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Minatata nedela mu kupivme na sin mi jakna pantaloni i cizmi so krzno ceni boli glava, poskapo e za deca otkolku za vozrasni.

Биди тоа што си

clock-img

05.12.2011, 11:57

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

jas jakna i kupiv vo septemvri i toa od Biser od Venice,ja nacekav na popust za 1300 den demek od lanska kolekcija,mnogu vazno,i super e epten topli,a imame i od lani jaknicka ama novava e po komotna.a cizmicki kupivme od Peko i toa za 1200 den.

clock-img

05.12.2011, 12:21

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Јас вчера му купив на син ми меки чизмички од Mothercare. Еве овиеuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

05.12.2011, 13:50

clock-img

@Mila@

pencil-img

471

se mislam dali da zemam skafanderce za novorodence ..zs nema mng da se dvizime zimava ili moze ke ni treba nekako vo kebence zamotkano postopleno mi izgleda..mamicki na zimski bebinja sto preporacuvate???

clock-img

05.12.2011, 14:09

clock-img

Luci

pencil-img

2250

М.се роди на 30-ти јануари, скафандерче има за оваа зима, за мината не. Не купивме од причина што не излегуваваме кој знае колку често а башка толкицко малецко user posted image тешко дека ке го ставиш во скафандер. Јас мислам дека не би го користела многу-многу, во ќебенце ке ти е далеку подобро

ИЗВОРНА ПОРАКА: @Mila@

se mislam dali da zemam skafanderce za novorodence ..zs nema mng da se dvizime zimava ili moze ke ni treba nekako vo kebence zamotkano postopleno mi izgleda..mamicki na zimski bebinja sto preporacuvate???

Рани куче да те лае!!!

clock-img

05.12.2011, 14:41

clock-img

Bjanka

pencil-img

86

Ne mi e prasanjeto za ovaa tema, no ako znae nekoj moze li da mi kaze kade imalo za printanje na kukli i obleki??
na sajtov??
Fala

clock-img

05.12.2011, 14:47

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bjanka

Ne mi e prasanjeto za ovaa tema, no ako znae nekoj moze li da mi kaze kade imalo za printanje na kukli i obleki??
na sajtov??
Fala

Bjanka дали мислиш за изработка на кукли? Ако мислиш на тоа, еве тука кликни.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

06.12.2011, 16:09

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Јас вчера му купив на син ми меки чизмички од Mothercare. Еве овиеuser posted image

Многу се убави- со здравје да си ги носите. Јас би купила нешто слично посебно кога излегуваме некако фаќа веќе ладно.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

08.01.2012, 14:34

clock-img

Bububebe

pencil-img

564

Првите чевлички за ќеркичката ги зедов од кеги шус 1800 ден,ама ич не сум задоволна.После еден месец носење и тоа само по дома,се одлепија.Па потоа зедов од цицибан 2700 ден и еве гајле немаат,супер се

clock-img

08.01.2012, 15:32

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ние си купивме два пара чизми и ни едните ни другите можам да му ги обујам пишти вришти на цел глас, и сега си оди во патики освен ако одиме пешки со врискање се обуваме.Имаме скафандер од лани и едно јакниче исто од лани кои сеуште ги носи и не планирам да му купувам нови за 2 3 месеца пошто догодина мали ќе му бидат , здравје другата зима ќе се подновуваме

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

08.01.2012, 16:30

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Јас Пепелашка и ги скрив на Матеа патиките, зошто и таа исто само патики бараше, чизми не сакаше да носи. И зедов еден ден ги скрив, за да не ги гледа. И сега дури не знам каде ги ставив. Пред некој ден ги барав, и појма немам кај ми се скриени user posted image user posted image user posted image Кога ќе ги најдам ќе и бидат смалени.user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2012, 13:07

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

nie se imame , bevme i na zimuvanje vo Bansko samo uste pari mi falat za da ideme uste ednas na zimuvanje user posted image

mnogu sakamuser posted image user posted image

Последни статии

article-img