ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila28
Kako ste zadovolni od froddo paticinja, kondurcinja? Se mislam dali da mu kupam nike patiki visoki kozni ili nekoi kondurcinja na froddo, imaat interesni..megutoa tvrdi-kruti mi se nakako..neznam sto e popametno..inace sin mi napolni 11m i proode pred 1 mesec a sega s eopusti poveke..megutoa sepak ne e bas stabilen kako sto treba...pa se mislam koii s enajdobri Inace si ima patiki addidas 22 brojce so koii si odi bez problem..megutoa za zima ne se bas. Pls hellppp
Ллелеллеле знам дека сум оф топик...ама ние на 14м..носиме 21
Е што се секираш? Мислиш дека му е мала ногата, или што? Син ми има 20 месеци, носи бр. 21, ама гледам дека уште малку ќе бидеме точна 22. Тоа е нели генетика, висина, ова, она... ич да не му се секираш, сите се различни, ако правилно се развива ноџето, нема гајле.
Што се однесува до темата, мм му купи на малиов јакна од Зара (не е од Мк), супер е за зима, ама ми се чини нема многу да ја искористиме, досега два пати ја облековме. А јакната е многу убава, внатре е фатирана, и држи ептен топло. Овде се 2700 ден истите јакни, а мм ја купи за 1500 ден. А што се однесува до зимски обувки, не сме купиле и не планираме, нема да има потреба, доволни се двата пара патики што ги има, и еден пар чевли, па мислам со нив ќе ја истераме зимава.
Deep roots are not reached by the frost.