за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Април и мај дефинитивно,месеци кога е пријатно и за прошетки надвор со децата и не е толку многу жешко за да се криеш по дома.А и целата природа тогаш раззеленува,па мирисите што доаѓаат од расцутените дрвја,значи ги обожавам овие два месеци и уживам ептен многу тогаш,самото будење на природата ми ги разубавува деновите и ме расположува многу.
28.05.2014, 08:22
Mila mamicka
387
Со оглед на тоа што многу го сакам летото, најубави месеци ми се јули и август.
28.05.2014, 09:11
princessa
1056
mene najomilen mesec mi e septemvri
20.11.2014, 23:27
caciana
863
Site soncevi meseci,pocnuvajki od Maj do Avgust
21.11.2014, 11:40
Ki4iko
438
Едвај чекам декември, да китиме елка дома, едноставно тој новогодишен дух го обожавам,декември е мој најомилен месец
21.11.2014, 11:46
scared RR
1349
Јуни и Декември ( заради новогодишната магија)
21.11.2014, 11:46
AneLav RR
1110
Јули и можеби декември и јануари затоа што се зближува смејството и почнува предновогодишна и божиќна еуфорија.