за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Nisto ne mi vika.Ako nema jadenje ke zeme ke si napravi tost ili ke pojde i ke poraca jadenje od bliskiot restoran.Voopsto i ne se zamarame so toa.Gotvam skoro sekoj den ne odam na rabota doma sum i imam vreme.Znae da se naluti ako ne sum imala vreme da zgotvam pa baba mu kacila otkaj niv.Podobro bez jadenje otkolku taa da ni kacuva ot kaj niv.
28.12.2013, 03:18
Goddess*
332
Pa vajda sigurno nema da me grabne da me tepa ,shto ima da rece ili prereche,ako se nema ruchek,se nema.Vo princip retko koga gotvime po doma,dali jas ili toj,ne e bitno,ama toa ako se pogodime po doma,a toa e epten retko.Ama ako se resham neshto da zgotvam,znachi sum dobila volja i zelba za gotvenje...ama toa na prsti se broi nemam takvi ispadi za vo kujna
28.11.2014, 21:27
scared RR
1349
Некогаш знае да каже нешто во смисол како па што ќе јадам јас сега, што праваше цел ден, а некогаш ќе си земе што има во фрижидер
28.11.2014, 23:07
Ki4iko
438
"Зошто не кажа,ќе купев нешто на идење" ова секогаш го вели и одма зема нешто да готви
29.11.2014, 00:00
caciana
863
Decko mi uste Sega si znae deka Ne sum kef za gotvenje.Taka nema sto vika,ke si zastani ke si zgotvi