Fala na bodrenjeto :) Da vi kazam, jas celosno zaboaviv na mojata inseminacija, toj den samo odmarav i od sledniot den na rabota, a ovoj period mi e epten buren, nitu odmaram, nitu lezam, ne ni mislam voopsto na inseminacijata, pa sega sto bide neka bide. Mojata obvrska ja zavrsiv, pa sega GOspod kako saka taka.
M.Nina, voopsto d ane se plasis, nisto ne e strasno, na pregled sega dr kje te gleda na eho kolku porasnale folikulite.
Drugo, eden son sonuvav minatata nokj, kje ja baram posle stranata so sonivi, znam imase ovde tema, ama i ovde kje napisam.
Jas i mm, osobeno jas sakam da imam kjerka i uste od sega si imam smisleno tri iminja i nekoe od niv kje bide ime na mojata kjerka :), no minatata nokj sonuvav deka sum bremena so momce i deka sum se porodila, i eve imam sin, ama nemame ime za sinot, kako nekolku dena razmisluvame za ime, i mm mi veli ( vo sonot sekako), jas da razmisluvam za ime, na mene ostava toj, i mene mi teknuva imeto Cvetan :), zamislite, od kade imeto mi teknalo vo sonot od kade da znam. Cvetan, nitu znam nekoj sto se vika taka, nitu sum go slusnala prethodno, mi kazuvam na mm ( vo sonot) i toj se soglasuva i taka sme go krstile sonot. A denes doznavam deka vcera bilo Cvetnici. Sto znaci sonot, kojznae? Nekoj da ne znae da tolkuva sonovi?!! :)