cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Инсеминација II

clock-img

17.02.2015, 19:43

clock-img

bambina34

pencil-img

184

Драги мои , денеска ја правев мојата трета инсеменација се надевам и последна ...Ја правев на ГАК и се помина во најдобар ред..
Лилика баш ми е мило што конечно се решил проблемот ..Ајде се надевам дека наскоро ќе не израдуваш со user posted image

clock-img

18.02.2015, 14:07

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

user posted image Бамбина, среќно, каде правеше и дали примаш нешто за инсеминацијата, пред и после? Те чекаме за две неделиuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

18.02.2015, 20:09

clock-img

bambina34

pencil-img

184

Blagodaram loveable..bev stimulirana so klomifen I estrogen.a Sega posle insemenacijata ne primam nisto. Inaku insemenacijata mi ja pravese mlada doktorka na klinika Januseva

clock-img

19.02.2015, 13:59

clock-img

lilika9

pencil-img

107

Бамбина ајде вистина нека биде 3та среќа и последна инсеминација!!! user posted image

clock-img

19.02.2015, 17:24

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Бамбина чекаме убави вести оваа да ти ги донесе двете посакувани цртички user posted image

clock-img

20.02.2015, 11:30

clock-img

bambina34

pencil-img

184

blagodaram scared i lilika na prodrskata

clock-img

24.02.2015, 10:20

clock-img

bambina34

pencil-img

184

dragi moi , edno prasanje...pomina edna nedela od insemenacijata ..poslednive 3 dena mi se poduva stomakot i osekam tapa bolka na desniot jajnik , kaj sto bese i folikulot ... ste imale li vakvo iskustvo?

clock-img

24.02.2015, 10:28

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

ИЗВОРНА ПОРАКА: bambina34

dragi moi , edno prasanje...pomina edna nedela od insemenacijata ..poslednive 3 dena mi se poduva stomakot i osekam tapa bolka na desniot jajnik , kaj sto bese i folikulot ... ste imale li vakvo iskustvo?

Мене тоа многу убаво ми звучи, јајниците и ембрионот лачат прогестерон и има подување, дај Боже да биде тоа што мисламuser posted image user posted image user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

26.02.2015, 13:16

clock-img

Libra88

pencil-img

131

Ajde da se prijavam samo, vcera folikulot 21mm, denes primiv inekcija, i utre mi e inseminacijata.
Se nadevam dobro ke pominam :)

clock-img

26.02.2015, 13:20

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

bambina34 и Libra88 user posted image навиваме за user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

26.02.2015, 18:19

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

ИЗВОРНА ПОРАКА: Libra88

Ajde da se prijavam samo, vcera folikulot 21mm, denes primiv inekcija, i utre mi e inseminacijata.
Se nadevam dobro ke pominam :)

Дај Божеuser posted image user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

26.02.2015, 19:22

clock-img

bubla

pencil-img

194

Здраво девојчиња. Со убаво на Либра и само трпение на исчекувалката.user posted image
Сакав да прашам по колку фоликули сте имале за инсеминација? Јас почнав со стимулации и имам 3 зрели. Утре примам стоп инекција. Си викам со 3 сигурно шансите ми се поголеми, ама сепак ваше искуство многу ќе ми значи.

clock-img

26.02.2015, 20:06

clock-img

kokicekokice

pencil-img

135

Jas imav 1 taman zrela za prskanje I 2 pomalecki.Inseminacijata mi bese uspeshna.Zatoa samo pozitivni misli I se ke bide.

clock-img

26.02.2015, 21:15

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

ИЗВОРНА ПОРАКА: bubla

Здраво девојчиња. Со убаво на Либра и само трпение на исчекувалката.user posted image
Сакав да прашам по колку фоликули сте имале за инсеминација? Јас почнав со стимулации и имам 3 зрели. Утре примам стоп инекција. Си викам со 3 сигурно шансите ми се поголеми, ама сепак ваше искуство многу ќе ми значи.

Ајде стискаме палциuser posted image user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

26.02.2015, 22:37

clock-img

bubla

pencil-img

194

Фала кокиченце.. ја прочитав твојата успешна приказна.. си ги читам редовно за инспирација. :)
Знам една треба за успех, ама сепак, ме јаде мисла :)

clock-img

26.02.2015, 23:45

clock-img

bambina34

pencil-img

184

so sreka bubla i libra ..stiskam palci , zaedno da se raduvame na user posted image

clock-img

27.02.2015, 11:43

clock-img

bubla

pencil-img

194

Bambina ti koga test?

clock-img

27.02.2015, 12:23

clock-img

bambina34

pencil-img

184

ИЗВОРНА ПОРАКА: bubla

Bambina ti koga test?

zdravje vo vtornik :)

clock-img

27.02.2015, 19:45

clock-img

bubla

pencil-img

194

ti pustam sreka bambina.
Libra zadovolna li si denes kako pomina?

clock-img

28.02.2015, 14:36

clock-img

Libra88

pencil-img

131

Samo 8 milioncinja mi vratija, mm edna kapka edvaj izvadil od pusti stres. Sinokja se guskavme, kako da si ja cuval za vecerta spermata. Sto e tuka e, ne se nadevam ic, ako dojde dobredojde, ako ne ideme ponataka..

clock-img

02.03.2015, 10:57

clock-img

bubla

pencil-img

194

Libra pa ne e tolku strasno kako sto go kazuvas.
Tuka nema pravila - nekoi so idealni uslovi ne uspevaat. Kako ti ckrtnale od gore..
Srekno, pa za 2 nedeli da se raduvame.

Bambina ti posakuvam da ti e posledna inseminacija ovaa! So sreka utre!

clock-img

02.03.2015, 12:00

clock-img

wanna be mum

pencil-img

203

Дали може девојки да ми доцни од кринон што промав после инсеминација? user posted image 4та ми беше, немам добиено една недела ми доцни ама сум готова, веќе лажно не се надевам, јасни ми се симптомите за добивање тука нема сомнеж, се помирив туку може ли да ми доцни од кринонот? Имала некоја такво искуство? На сите ви посакувам сто повеќе user posted image user posted image

clock-img

02.03.2015, 13:00

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

wanna be mum од утрогестан можно е, но за да знаеш дали треба да продолжиш евентуално со крионе мора да направиш тест преку крв. Со среќаuser posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

02.03.2015, 13:34

clock-img

bubla

pencil-img

194

Wonna be mum - dodeka se prima progesteronskata terapija, ne bi trebalo da ima dobivanje.
Ako si pravela test preku krv i bil negativen odma prekini ja terapijata. Dokolku ne si pravela, napravi test za da ne se trues nepotrebno so terapija..

Pomina i mojata treta IUI. Posledna. Vo izvestajot mi pisal doktorot na 3 predovulatorni folikuli se napravi AIH so 35 mil po obrabotka. I domasnata si ja zavrsuvame, pa se nadevam na uspeh za 2 nedeli.
Citav po stranski sajtovi deka moze test da se pravi 12 dena po IUI i deka ke dade tocni rezultati. Sto mislite vie?

clock-img

02.03.2015, 13:42

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

bubla како што пиша ,ако се прима за пукање на фоликулите Прегнил или слично,тестот на 12 ден може да биде лажно позитивен.Затоа по 15 дена и само преку крв

Последни статии

article-img