ИЗВОРНА ПОРАКА: lavica82
od utre pocnuvam so stimulacija za insemenacija koja ke ja pravam vo sistina kaj dr.ivanovski.za stimulacija mi dade klomifen 2x1, estrofem2x1 i 3 gonal f inekcii.bi sakala da ve prasam so sto bevte vie stimulirani daali i vas vi imaa dadeno vakva terapija ili pak samo klomifen.nekako mi e mnogu ova dosega ne sum primala volku hormoni bidejki imam ovoulacii prirodno.
Нечуено е со природна овулација да се даде кломифен и гонал.Зависи и колку и каква овулација имаш.Но сепак нема логика.Нус појави знаат да се појават од кломифенот, а повеќе за него има во темата
ТУКА,Јас имав топлотни бранови и подуеност,и некогаш поизразена нервоза.Но во тој период е и нормален стресот кога се почнува.
Или што сакаат по цена на трошење на јајници да си ја зголемат успешноста на инсеминацииите?Да поголеми шанси но прво да се проба со мала стимулација
scared RR ако немаш природна овулација ,те советувам од лично искуство,по стимулирана инсеминација да правиш 2-3 месеци пауза.Тогаш е можна природна овулација.
bubla по логика во самата инсеминација треба да е цената и на ехо/фоликулометрија.За консултација не би требало ако е во процес да се наплаќа.Се е во цената ,туку така сите неби биле добре душни. Затоа што пред 3 год инсеминациите им чинеа 5-6.000 ден
И беше преку еден циклус,што без врска зборат па и по телефон.Само директно таму да се разговара. И треба да се поднесе и разгледа доколку случајот за малку одстапува од бирократските вредност и бројки
Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни