за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Во Прилеп КОНЕЧНО доаѓам во петок во 6 сабајле или 7 не знам точно во колку имаше воз. Мм ме испоизвиси и на крај се договорив со мајка ми. Доаѓам со нејзе и Филип милион посто во петок и правиме дружба!
Навиваме за ова да се оствари. А да ни дојде и Мартинс мам
Готово, ова е дефинитивен договор!
24.07.2011, 15:57
Felly RR
7977
Конечно Анамоли, те чекаме уште од ПивоФестот АЈде и Мартинс Мам, нека си планира викендот да ни дојде, па да правиме една поголема дружба
25.07.2011, 15:29
AnnaMolly RR
6409
Готово, се е договорено. Зедов слободен ден во петок и тргнуваме рааано насабајле со петлите!
Едвај чекаааааааааам! Ајде одма договор за дружба! Сакате петок попладне или сабота сабајле, попладне... Ако сакате може и петок и сабота
25.07.2011, 17:36
Палешка РР
7505
Нека се изјаснат другите кога можат, јас можам и петок и сабота. Ја очекуваме и Мартинс мам
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 25.7.2011 17:37:16 >
25.07.2011, 22:01
Felly RR
7977
И јас можам кога и да е, Snowhite нека каже пошто таа е на работа во смени, и Martins mom нека каже кога може да дојде, а секако ги чекаме и другите прилепчанки
26.07.2011, 14:08
Martins mom
3342
Мартин ми се разболе Ако оздрави до сабота, фаќам автобус и идиме
27.07.2011, 12:28
AnnaMolly RR
6409
Ајде да се договориме за средба. Петок или сабота преку ден, претпладне или навечер? Јас стигнувам утре, во 19:35 имам воз. Значи од петок па до недела сум во Прилеп, пишете како ви одговара на вас, мене ми е сеедно. Ќе ви пишам и мобилен во пп.
27.07.2011, 15:53
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Јееее, таман од понделник сум на одмор, така да во петок и сабота сум слободна цееел ден, кога сакате, тогаш организираме дружба
27.07.2011, 22:57
Felly RR
7977
Јас мислам навечер подобро, а може и петок и сабота
27.07.2011, 23:42
Snowhite RR
5042
И јас мислам после ручек подобро да ги избегнеме жештините, ама овој пат предлагам во игротека да одиме за децата да си играат, а ние на раат да се видиме. Пред некој ден со другарките со децата бевме во игротека и супер поминавме, таму девојките што се вработени ги занимаваат, така да ние немаше потреба да трчаме цело време по нив. А во кафич знаат Палешка и Фели како поминавме минатиот пат
27.07.2011, 23:48
Felly RR
7977
Леле, одлична идеја! И јас баш тоа мислев. Минатиот пат, сите само трчавме на различни страни, и не можевме ни мубает да си направиме
28.07.2011, 07:06
Палешка РР
7505
се согласувам со вас.
А инаку може и двата дена да излеземе
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 28.7.2011 7:07:00 >
28.07.2011, 08:04
AnnaMolly RR
6409
И јас се согласувам! И сакам и двата дена да излеземе! Договорете вие кога како, сепак сте домаќини :) Мене ми одговара каде што ќе решите, може и на улица
Не знам колку ќе бидам активна денес, на работа сум и имам премногу работа. Ве молам некој да ми пише смс кога ќе има дефинитивен договор.
28.07.2011, 08:32
Snowhite RR
5042
Само јас се мислам на одручек да не се зафатени игротекиве со родендени
28.07.2011, 08:34
AnnaMolly RR
6409
Може и од сабајле! Сабајле со деца во игротека, вечер сами на кафе! Ако сакате може и така.
28.07.2011, 23:57
AnnaMolly RR
6409
Zenski jas pijam kafe na terasa vo prilep I cekam dogovor za druzba. Pisete kako da se dogovarame za da planiram vremeto kako da si go organiziram. Utre sabajle ili popladne, ili sabota?
29.07.2011, 06:42
Палешка РР
7505
Добре ни дојде Ана Моли Предлагам да се видиме и денес и утре, денес во игротека, утре на прошетка. Ако имате број од некоја игротека Felly i Snowhite, јавете се, а и јас ќе барам денес.
29.07.2011, 07:30
majmunce
257
дали може да се приклучам на прошетките и јас сум од пп, да се запознаеме вие сигурно долго време комуницирате јас малку подоцна сум на форумов ама само ве следам и незнам кој од каде е................
29.07.2011, 08:47
AnnaMolly RR
6409
Moze I denes I utre, dogovorete vie I kazete mi. Pisete samo koga ikade mene mi odgovara sekade I vo sekoe vreme. Majmunce, obavezno te cekame I tebe!
29.07.2011, 08:55
Snowhite RR
5042
Ајде кажете термин одручеква да се чекаме некаде, нема потреба да се јавуваме во игротека, ќе си појдиме и ќе си седниме, ако има роденден ќе бараме друга посекако сите се претежно в центар. Еве на пример да пробаме прво во Цреша, да се чекаме пред Комерцијална во паркот кај фонтаната, само кажете во колку саат. Палешка ако си на работа денеска кажи тебе кога ти одговара, другите ќе се прилагодиме. Мајмунче секако дека може да ни се придружиш
29.07.2011, 09:11
AnnaMolly RR
6409
Ajde vo 18 casot da se cekame tamu moze li? Taman togas e buden filip.
29.07.2011, 09:16
Snowhite RR
5042
Може, нека кажат и другите Анамоли ќе се снајдеш?
29.07.2011, 09:23
Палешка РР
7505
Се чекаме во 18 часот пред Комерцијална банка. Мајмунче те чекаме и тебе! Ана Моли, ако ти треба помош имаш наши броеви, барај не. Сега и на мајмунче и праќам број во ПП.
Се гледаме девојки!
29.07.2011, 09:29
Viktori
5329
Жени преубаво да си поминете! Ми иде автобус да фанам
п.с Слики чекаме со нетрпение!
29.07.2011, 09:31
Snowhite RR
5042
Па имаш време и за автобус и за воз, ајде фаќај