cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бран на Рингераја Дружење

clock-img

30.07.2011, 11:33

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Супер сликиuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

30.07.2011, 11:41

clock-img

majmunce

pencil-img

257

ajde deneska vo priroda i ke si pomuabetime da se zapoznaeme podobro...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

clock-img

30.07.2011, 12:03

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Ajde znaci kaj pajkite vo 18:30 I jas so filip ke dojdam

Live and let live

clock-img

30.07.2011, 12:08

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Договореноuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

30.07.2011, 17:27

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Некој нека и пише на Snowhite СМС, јас не можам да го најдам бројот, при префрлањето во овој телефон именикот ми се направи каша попара user posted image

Некако многу дува, пак ќе појдиме во Цреша како што ми изгледа user posted image

clock-img

30.07.2011, 17:45

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Еве јас ќе и пишам, само да се договориме дефинитивно каде и кога.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

30.07.2011, 18:07

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Ajde kako sto rekovme vo 6 I pol kaj pajkite part ke vidime kade ke prodolzome. I pisavte na snowhite ili da I pisam jas?

Live and let live

clock-img

30.07.2011, 21:41

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Video by Mario :)

Заврши уште едно прекрасно дружење. Овој пат и снимавме :)))

clock-img

31.07.2011, 09:59

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

И овој пат си поминавме преубаво.
Заклучок: Што почесто да правиме вакви дружби. И што почесто да не посетиваат гости како Анамоли user posted image
А и дечињата конечно се здружија, па си поиграа заедно.

clock-img

31.07.2011, 16:00

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Одлично видеоuser posted image user posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

01.08.2011, 08:37

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Супер е видеото! Сега баш ми е жал што баш тогаш порано си заминав user posted image

Инаку, во Прилеп беше одлично! Многу убаво си поминав, се видов со мнооогу роднини, два дена се дружев со Палешка, Сноувајт, Фели, мајмунче и слаѓана! user posted image

Live and let live

clock-img

01.08.2011, 15:05

clock-img

majmunce

pencil-img

257

ubavo bese da poz do site i ajde na druga druzba ponatamu

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

clock-img

27.08.2011, 07:43

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Девојки,

има многу убава игротека кај нас во близина user posted image . А да пробаме какво нескафе прават? user posted image

clock-img

27.08.2011, 07:55

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Палешка да не читаш мисли случајно? Баш деновиве мислев да пишам на оваа тема, да организираме уште една дружба додека се уште трае летово
Јас сум ЗА, ајде и другите да се преброиме...

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

27.08.2011, 09:13

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Може, и јас сум ЗАuser posted image

clock-img

27.08.2011, 11:05

clock-img

kopriva

pencil-img

109

добро би било и јас да ви се приклучам и да се запозанеме.user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2011, 17:35

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Само за дружбава, јас да си пишам дека наредниов викенд, на 3ти и 4ти сум во Скопје, нема да можам. Или преку недела некој ден да се организираме или пак ако сакате викенд нека биде по две недели.user posted image

clock-img

28.08.2011, 17:47

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Фели па ќе правиме дружба во Скопје тогаш ние...Ќе имаш време??

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

29.08.2011, 08:10

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Натушке, многу би сакала, ама не знам како ќе имам време. Во саботата вечерта сме на свадба, а сакам и на многу места да појдам, а сите се на различни страни, и не знам како ќе биде.

clock-img

29.08.2011, 20:48

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Еве денеска се сретнавме со Фели и бевме со Михаил на кафе домаuser posted image
Јас утре сум отсутна, ќе одам Албанија службено од работа, па за во среда ако сум прва смена да организираме дружба одручекuser posted image

clock-img

30.08.2011, 06:51

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Може во среда, мене ми одговара. А вчера откако си заминавте, МАтеа цело време кажуваше дека борба и правел баткото, ме изнасмеа. „Што правевте со баткото“ ја прашувам, а таа вели „бо(р)ба“user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2011, 07:15

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Нема да можам во среда user posted image
Може четврток или петок

clock-img

01.09.2011, 07:58

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Може во среда, мене ми одговара. А вчера откако си заминавте, МАтеа цело време кажуваше дека борба и правел баткото, ме изнасмеа. „Што правевте со баткото“ ја прашувам, а таа вели „бо(р)ба“user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Душичка мала, за грев, овој мојов багабонт ја расплачи, ја испокорна за коса, макар што него тоа му е галењеuser posted image

clock-img

01.09.2011, 08:00

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Нема да можам во среда user posted image
Може четврток или петок

Епа добро и јас не можев вчера, втора смена бев, денеска сум прва, ама најверојатно ќе одиме со мм да порачуваме плочки, ламинати, врати и такви ми ти работи. Ако има измена ќе пишам, ако не договорете се вие, ние следниот патuser posted image

clock-img

01.09.2011, 09:15

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ајде другата недела ќе оставиме, еве да им оставиме време и на другиве прилепчанки да се премислат, па да се пријават и тие. user posted image

Последни статии

article-img