за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
јас мислам да остане договорот како ш то беше, па за седнување ќе видиме
24.03.2012, 10:14
Snowhite RR
5042
Епа затоа ја предложив и Цреша Ај кај Комерцијална да се чекаме да не идам до Градска , па и ако одиме во друг кафич, само ќе ја преминеме улицата
24.03.2012, 10:38
mamicki
1111
Со вас сум во мислите, убав помин, и договорете средба за Велипеток, па шарнете овде на форумов
24.03.2012, 14:07
Felly RR
7977
Секако договараме и за пред Велигден, мамички. Денеска барем убаво го фативме сонцето, само што си дојдовме, се затемничи и се раздува. Ама важно убаво си поминавме, си пиевме кафе, си помуабетивме (Емануелапп не ни дојде ама затоа па не подружи сестра ми) Матеа така срамежливо се обиде да им се приближи на другите дечиња, ама изгледа треба почесто да се гледаат за да се здружат и да се заигруваат. Вака секој сам по сам.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 24.3.2012 14:09:44 >
24.03.2012, 14:17
Bogdancanka
5422
imame nekolku gevgelicanki ajde da se sobereme i nie na edna mala druzba...kade ste gevgelija?
25.03.2012, 00:20
kuklicka26
220
Тука сме богданчанка ај да договориме,кога сте слободни?Јас почнав на работа доколку се договориме може четврток ,петок,сабота од поручекта кој ден ви одговара?ако не ке нагодиме некако.Би сакала да се собериме.Ајде Гевгелија..
25.03.2012, 09:56
Snowhite RR
5042
Туку Михаил арно мирен беше за чудо, јас реков ќе трчам по него цело време и Матеа мирна беше многу, ама затоа па Палешка се изнатрча по Миа, а таа па како решително заминуваше како точно да знае каде оди. Абе срцки, а Матеј па колку пораснал буцко мал, ама плачко и тој, можи си има мака човекот Денеска М цел ден ги реди, Миа, Матеа и Матеј (Матеј спијаше, така вика, го виде на крајот дека заспа )
25.03.2012, 14:47
Felly RR
7977
И Матеа сите ги кажува, и кажува дека Матеј ја гушкал.
25.03.2012, 15:04
majmunce
257
matej znaj sea da kazuva dade bidejki tatkomu cela vecer go prasuvase koe e cupeto so go guskas be sine mu vika dade i sea samo toa dade pa dade koga ce dojde do kompjuter....da se pofalime denes sam setkase niz dvor pocna da se pusta..............se sobirame pak za veligden.
25.03.2012, 15:48
Bogdancanka
5422
ИЗВОРНА ПОРАКА: kuklicka26
Тука сме богданчанка ај да договориме,кога сте слободни?Јас почнав на работа доколку се договориме може четврток ,петок,сабота од поручекта кој ден ви одговара?ако не ке нагодиме некако.Би сакала да се собериме.Ајде Гевгелија..
moze,moze sabota bi bilo najdobar den samo da ni se pridruzat i drugite gevgelicanki...ajde gevgelija kade ste?
26.03.2012, 11:27
Emanuelapp
200
Драги прилепчанки сакам да се извинам што не присуствував на дружбата не ми беше добро цел викенд , се надевам добро поминавте и се гледаме за Велигден
26.03.2012, 23:23
Felly RR
7977
Ааааааа, овај пат ти е простено, ама нареден пат обавезно те чекаме.
06.04.2012, 00:07
mamicki
1111
Значи, кога и каде во петок (13.4) во ПП? Со душа чекам да ве запознаам
06.04.2012, 06:33
Палешка РР
7505
Значи сигурно доаѓаш? Супер
Петокот е неработен ден, ќе договориме и подолга средба, секако
07.04.2012, 17:48
vanessa30
663
Jas nema da mozam da ve druzam, nie za praznicive ke odime BT. Ama ubavo da si pominete, i ke se zapoznaeme na nekoja druga sredba Pozdrav,
07.04.2012, 21:16
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: kuklicka26
moze,moze sabota bi bilo najdobar den samo da ni se pridruzat i drugite gevgelicanki...ajde gevgelija kade ste?
Ајде Гевгеличанки може петок или сабота пред Велигден една собиранка? Околу 12-1 пред Тедико да се чекме,а?
10.04.2012, 22:56
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki
Значи, кога и каде во петок (13.4) во ПП? Со душа чекам да ве запознаам
Дали ви одговара петок попладне. Ајде сите што сте за дружење, да се изјасните.
10.04.2012, 23:20
mamicki
1111
Mi odgovara idealno! Se gledame
11.04.2012, 08:10
Emanuelapp
200
Да да и мене ми одговара !!! па се гледаме!!!
11.04.2012, 08:56
Felly RR
7977
Ајде емануелапп, немој и овој пат да ни откажеш. Ајде уште да се јават Snowhite, мајмунче и Палешка. Секако и други ако има заинтересирано за дружба.
11.04.2012, 08:58
Палешка РР
7505
Доаѓам и јас, се разбира
13.04.2012, 07:57
Felly RR
7977
Ајде да се договориме за денес попладне кога ви одговара. Дали може во 5 да се најдиме. Јас ќе ги известам мамички и емануелапп.
13.04.2012, 09:49
Палешка РР
7505
Може во 5 часот. Само да одиме во игротека оти ладно е
13.04.2012, 15:52
Палешка РР
7505
Девојки, стои договорот? Дека врни, затоа прашувам. И каде ќе одиме? Мора да се јавиме во некоја игротека, да не извисиме
13.04.2012, 15:56
Felly RR
7977
Палешка ако имаш број од некоја, јави се. И јас тоа сега се мислев, ако стои договорот да ги известам мамички и емануелапп.