cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бран на Рингераја Дружење

clock-img

22.05.2012, 09:30

clock-img

temjana

pencil-img

1159

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Ауууу ама сме биле компличаре бреее вака ли држава ќе водимеuser posted image

Запамтете ја добро реченицава, и потсетете ме да и ја плеснам у фаца за некој месец user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

аххахахахах Беатрис знаеш колку луѓе ми го собираатuser posted image user posted image голем гuser posted image јадец сум, со душа чекаат да ми фаќаат сеир. Знам дека се врз глава ќе ми се врати ама дур можам ќе си галамамuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.05.2012, 10:46

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ако ако збори си ти user posted image user posted image user posted image  Кога ќе искочи тоа бебулето ќе видиш што е компличаре... user posted image user posted image user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

22.05.2012, 10:55

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Компличарке, што е планот за утре? Дајте некаде на затворено да одиме, не ми се вади зимска јакна!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

22.05.2012, 11:11

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

bas bez vrska sto kje morame na zatvoreno....ama eve ajde eden predlog od mene,...bidejki kje bideme so deca...za da moze i onie mami sto imaat deca sto se besni user posted image da pijat raat kafe..neka bide vero centar...kje pieme kafe gore u toa knox i kje gi gledame deci u igroteka...za zal drugo asalano ne mi teknuva isven igroteka....a vreme???

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

22.05.2012, 11:46

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Кој ке се без деца? Јас изгледа Л не ја носам ради времето ако истура вака дане ја малтретирам ептен. Ако можете без деца мислам дека нема да биде проблем каде ке пиеме кафе???
Дали стое договоорот за во 18:00ч или ...???

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

22.05.2012, 11:54

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Може и јас да ја оставам Н. дома, зависи од расположење (нејзино), а и од време. Ама да гледаме некое место погодно и за мајки со деца, затоа што не сите може дома да си ги остават деците

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

22.05.2012, 13:03

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Јас ќе се договорам вечер со мм, па ако е расположен може и јас да му го оставам Филип и да дојдам сама. Ама поголеми се шансите да го земам. Ќе пишам вечер. Како и да е, би требало да дојдам сигурно, без разлика дали сама или со дете.

Live and let live

clock-img

22.05.2012, 16:03

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Женски, ај да се најдеме во 17-17.30 барем да не се враќам од работа дома, така ќе можам да ја замолам мајка ми да ја почува Ања до покасно user posted image , а тие што можат да дојдат во 18 нека дојдат тогаш. Има некој што може тоа време? Кика ваљда ќе може и така ќе биде у Ск. А?

Иначе ако се вратам дома мајка ми одма низ врата ќе фати, мм е на работа, ќе морам ѕверката со мене да ја носам и со никој нема да можам 5 реда муабет да направам user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

22.05.2012, 20:20

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Ај дојдете во Рамстор бар на пауза да ве ѕирнам... ако не барем околу 18.30 да се собирате, да успеам да дојдам, сакам да ве видам бе па.... А Беатрис нека си иде дома, нек не извољева, па да не се враќала од работа дома...ццц... дојди кај мене на работа да пробуваш чевли...user posted image Сериозно, на работа сум до 19.30, времево плаче за без деца, ајде и не мора да е игротека и саат и пол.... ај срцки сте, дај да напраиме добра комбинација

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

22.05.2012, 21:09

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Може во Рамстор, има и игротека таму, не мора до веро да се оди. мене додуша секаде ми одговара, планирам без дете да дојдам

clock-img

22.05.2012, 21:15

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

во рамстор мало сутра во игротека освен ако на некого му се даваат + 200 денари. Мене на пример. user posted image ќе ме фати + 400.
Ама нема везе, каде и да се договорите јас ќе дојдам.
Инаку денес и на отворено не беше страшно попладнево.
Мене генерално освен ако не врне повеќе ми се седи надвор, а не во тоа конзервите Рамстор, Веро, ватевер. Може ако е потопло Југ или АБЦ, е сеа не знам како есо гужви Југ. АБЦ е ок тој период.

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 22.5.2012 21:16:40 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

22.05.2012, 22:30

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ajde kazete kade, Ramstor e posigurna varijanta zaradi vremevo, moze i nadvor u kaficot da sedneme, B i J i taka se srcki mozat sladoled da jadat ne mora u igroteka. Ja uste neznam so ke pravam so A ali nekako ke napravam da dojdam

clock-img

22.05.2012, 22:36

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

па и не се веќе за во игротека. Им се слушаат муабети. user posted image user posted image user posted image 5 ипол да биде одговара? па кој нема да стигне ќе има и тура од 6, 6 ипол. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

22.05.2012, 22:42

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Sto e do mene dogovoreno! Se crtam u 5.30 tamu

clock-img

23.05.2012, 00:06

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Значи каде точно во 17 и 30? user posted image

clock-img

23.05.2012, 01:51

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

I jas kje dojdam okolu 17h-17:30h..kje ve posruzam eden saat bez bebe user posted image
kje go ostavam kaj mama...zaboraviv deka ne samo sto i e rodenden na majka mi tuku slavat celi 30 godini brak pa kje moram brzo da se vratam....znachi kade potocno??

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

23.05.2012, 07:31

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ajde pred Ramstor od stranata kaj menuvacnicata, ja ke dojdam i porano od 17.30

clock-img

23.05.2012, 08:17

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Ако не врне ќе дојдам и јас околу 17 кај менувачницата. Јас со дете ќе дојдам директно од градинка на кафе user posted image

Live and let live

clock-img

23.05.2012, 09:20

clock-img

temjana

pencil-img

1159

јој како сте ме поuser posted image со местото и времево ама ај нек ви бидеuser posted image Значи во 17ипол Рамстор менувачница тоа е последно? Ајде видимо се тамо свежи, згодни, насмејани и ондак то...

clock-img

23.05.2012, 09:33

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Темјанче да не претеруваме, ја би рекла само насмеани user posted image user posted image user posted image user posted image
17.30 ит из!!!

clock-img

23.05.2012, 09:34

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Дечки, да се пријавам и јас со Т за дружбата-да ве запознаам....може?user posted image (освен Андрианче што си ја познаваме надвор од РРuser posted image ). Се надевам дека ќе стигнам до кај 18ч...

clock-img

23.05.2012, 09:38

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

се гледаме во 17.30!

clock-img

23.05.2012, 10:24

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Јас нема да можам да дојдам,баш ми е жал.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

23.05.2012, 10:46

clock-img

libra.n

pencil-img

645

I jas nema da mozam, ne uspeav da se smenam na rabotauser posted image

clock-img

23.05.2012, 12:56

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

И јас за жал нема да можам да дојдам. Филип нема шанси пешки да издржи до Рамстор, а блиску ми е за со такси. Не понесов количка денес.

Ајде следниот пат user posted image

Live and let live

Последни статии

article-img