за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
I jas se prijavuvam za doaganje. Vo 17:30 kaj menuvacnicata. Se nadevam deka kej gi poznaam od slikite Beatris i Ikana. Za drugite pojma nemam.
Edvaj cekam da ve vidam :-)
23.05.2012, 13:36
Beatris
3116
И јас едвај чекам. Инаку да ви кажам јас се договорив со Кика и за едно кафе сега преку ден кога ќе оди на факултет, и со Џесика ја чекавме во Рамстор да дојде, ама не зезна не знаете како
На одење ја барав вика идам кај Велес сме, после пола саат - Претплатникот не е достапосан
Каков стап и спремам да знае само... Ако, барем ја и Џес навежбавме вилица за после
23.05.2012, 13:38
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
Steta:(
I jas se prijavuvam za doaganje. Vo 17:30 kaj menuvacnicata. Se nadevam deka kej gi poznaam od slikite Beatris i Ikana. Za drugite pojma nemam.
Edvaj cekam da ve vidam :-)
А ние вакаво оваа формација + Натушка, Џесика,Јуле, либра и незн уште кој живее навака, можеме да ја повториме дружбата за викендов.
23.05.2012, 13:39
nadica
4381
da znaete deka cekam sliki i detali od druzbata od doma nemam mrdnato so ova vremevo N si ima komsika/drugarka i ne me recka
23.05.2012, 14:15
Natuska85
3613
Еее има шанси и јас да дојдам,чекам уште мм да видам како ќе заврши со состанокот,ако заврши до 4.30,ќе го земе он К и јас доаѓам после работа на кај Рамстор.А гроги сум незнаете колку сум уморна
23.05.2012, 14:18
Viktori
5329
јас не знам кога ќе бидам ослободена од раб. Можно е да е 6, а може и 6 ипол - 7. Туку и пиша некој пораче на Кикичка за времето? Беатрис? Ти си се чула со неа или да и пишам јас?
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 23.5.2012 14:19:26 >
23.05.2012, 14:22
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Еее има шанси и јас да дојдам,чекам уште мм да видам како ќе заврши со состанокот,ако заврши до 4.30,ќе го земе он К и јас доаѓам после работа на кај Рамстор.А гроги сум незнаете колку сум уморна
ajdeee natuske da se zbereme...ako sakas prevoz toa vreme okolu 17h zvoni me kjete soberam ajdeeeeeee uste kikicka da ne ni dojde ihihihi ima veselo da bide...kje ja vratam od grzka granica da znae
23.05.2012, 14:31
Beatris
3116
Кика се достапоса, знае, ќе дојде накај 5 во Рамстор. Се спаси од стап за влакно!!!
23.05.2012, 14:50
Ikana
3780
Луѓе јас не знам дали ќе дојдам, М и дадов тиква да проба и и излезе пликче на брадата ама и исчезнува и страв ми е да ја оставам
23.05.2012, 15:00
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Луѓе јас не знам дали ќе дојдам, М и дадов тиква да проба и и излезе пликче на брадата ама и исчезнува и страв ми е да ја оставам
ajde imas vreme do 5....elaj da si se vidime asalno..ako ne i M u kolica i elajte i dvete
23.05.2012, 15:01
Beatris
3116
Икана - паника!!! Не се секирај, ете ти пишав таму, нема шанса од тоа да и е. Во секој случај за 10 мин си дома за било што да затреба, те чекаме да дојдеш!
23.05.2012, 15:23
Maca25
7558
Икана донеси ја и М.- има еден куп тетки да ја надгледуваат!!! Јас сум во 5.30 пред менувачнцата или на др. место! пишете зборно место. Ако нешто се смени, пишувајте/јавувајте се!
23.05.2012, 15:24
Ikana
3780
Ќе дојдам и со неа и со мм ако доаѓам, ако се е во ред, не можам да ги оставам сами, па нека шетаат они низ Рамстор.
23.05.2012, 15:29
AnnaMolly RR
6409
Јас ќе се чујам со Маца и ќе видам каде што како сте, па ако можам ќе дојдам. Многу ми се доаѓа, одамна не сме се виделе. Ама ќе морам прво до дома да одам, па ќе видам како ќе биде расположено времево барем со количка до Рамстор да дојдам.
23.05.2012, 16:23
Maca25
7558
jeee....чекам да ја земе мм нина од градинка, да ја најадам и доаѓам.
23.05.2012, 16:57
Ljubovce
377
Bas mi e zal sto nemozam da dojdam,a sakav site da ve zapoznaam,nie vcera primivme vakcina i taka ic ne sme pogodeni :)a mm ima mnogu rabota i nemoze da go cuva a inace ramstor mi e na 3 min od doma :((( ubavo da si pominete... pozdravce do site...
23.05.2012, 18:44
mamicka77
1280
ah samo da bev vo Sk i jas i M ke ve druzevme,ama ajde ideme nie tamu okolu 15 juni,mislam taj vikend ke bide ako sakate ke pravime druzba ama vo ZOO bidejki na drugo mesto mm nema da znae da otide a jas pa Sk ne go znam ni najmalku,a sekako planirame M da ja prosetame do ZOO ako e ubavo vremeto
23.05.2012, 21:49
Andriance
2140
Epa eve za site sto nebevte, ligi da vi potecat...koj se napi kafe koj sok koj ispushti troa cigarki ahhahaha ama bitno najglasni bevme...i super projdovme..se upoznavme ete takoj kikicka ne zbere site
23.05.2012, 21:52
Beatris
3116
RRjki se stalno najglasni Super si pominavme, neka puknat dusmanite
< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 23.5.2012 22:00:00 >
23.05.2012, 21:53
Viktori
5329
многу ми е жал што не дојдов!!! Окапав на работа до 7 и 15-20, па после трчав децата кај сестра ми да ги носам чунки утре неработен било за сите, само не за мене. Е за оваа собиранка стварно ми е жал што ја пропуштив!
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 23.5.2012 21:54:17 >
23.05.2012, 21:58
Natuska85
3613
Е Виктори и стварно да ти е жал и на Џес да и е жал,ма ептен убаво си поминавме,знаеш како што знаеме да збориме секој со секој и никој да не се слуша е така беше А и како се натокмивме сите без деца раат
Туку ај од понеделник може пак да се организираме,вака после работа ептен ми годи
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 23.5.2012 22:00:29 >
23.05.2012, 22:01
Beatris
3116
Dojde i Djes nanana ama vie si otidovte
23.05.2012, 22:08
Ikana
3780
Ама ај нареден пат ете и со Маца и со Џас зборевме, накај кафанка да ја затераме, а? Закон беше, мнооогу убаво си поминавме, се изнасмеавме, се изнамуабетивме!!!! Многу позитивна енергија попримив!!!
23.05.2012, 22:08
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Dojde i Djes nanana ama vie si otidovte
Ti pa do maximum da iskoristis bez A i toa dva pati denes ama stvarno kako se izorganiziravme site bez deci meraci mf mf
23.05.2012, 22:16
temjana
1159
И јас сум за кафанка нареден пат, да си каснам нешто не за друго а и пиво ми се пие толку ми се отвори дизната од пред некој ден за пиво и сега оди сопри ме. Овој мојов со рацете кренати спремен за оро ќе излезе од мене. Мм му пушта Наум Петрески демек на заебанција абе луѓе во секунда престана да мрда Јас како дебил некој по цели денови со класична музика се трујам за ова сељачево на Наум да ми реагира Нејсе кажете кога и каде јас се цртам веднаш