за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Е, многу ми е мене рано. Не можам да излезам од работа
29.05.2012, 10:43
Beatris
3116
Не можеш да смислиш нешто као - Морам да завршам нешто баш во 12.30?
29.05.2012, 10:50
Viktori
5329
кај е тоа Барселона? од рекорд накај лево или накај десно? Јас коод марс падната, ама на улица македонија се шлаам само пред нова година.
29.05.2012, 10:54
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR
кај е тоа Барселона? од рекорд накај лево или накај десно? Јас коод марс падната, ама на улица македонија се шлаам само пред нова година.
Odma sproti shmizlite...mislam taka najubo kje se razbereme..ili na terasata kaj sto e bikot ahhaha
< Поракaта ја уредил Andriance -- 29.5.2012 10:55:37 >
29.05.2012, 11:09
libra.n
645
Fiao ti prativ pp da se dogovorime
29.05.2012, 11:11
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Не можеш да смислиш нешто као - Морам да завршам нешто баш во 12.30?
Најн. Нема кој друг да ме замени, само јас сум преведувач
29.05.2012, 11:22
Beatris
3116
Женски може ли у 12? Кика завршила работа па да не дреме по улици
29.05.2012, 11:29
Beatris
3116
Жени се чекаме во 12, скоро сите знаат, ако некој дојде у 12.30 ќе бидеме уште таму
29.05.2012, 15:06
Natuska85
3613
Пичици како поминавте бе?Јас се ставив на рр пред Скопје викам да видам да не поместиле термин да продолжам на кај центар,ама видов не и си се симав пред зграда
29.05.2012, 15:29
Beatris
3116
Се изнагракавме како по обичај А ти што мислеше целодневна да не правиме случајно
29.05.2012, 17:46
kikicka
4218
ГРАК ГРАКККК
29.05.2012, 18:17
Andriance
2140
Neeee, nareden pat ...ustvari nikogas povekje ne pravam ekskurizija...so prikolka na kafe...i posle mojot bil miren... neee, sama...raatski da se znae...
a ti Nato ako sakas moze i sabota da pieme kafe vo negotino so kikicka?? mislam deka vi e blisku??
ja kje idam nataka
29.05.2012, 18:28
kikicka
4218
Блиску е ако ја летне Мики
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
Neeee, nareden pat ...ustvari nikogas povekje ne pravam ekskurizija...so prikolka na kafe...i posle mojot bil miren... neee, sama...raatski da se znae...
a ti Nato ako sakas moze i sabota da pieme kafe vo negotino so kikicka?? mislam deka vi e blisku??
ja kje idam nataka
29.05.2012, 19:57
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Блиску е ако ја летне Мики
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
ja kje idam nataka
Nata e mnogu busy....nemoze da ni odgovori...na vtor meden mesec e :-))))
30.05.2012, 10:04
Natuska85
3613
Ааа еве ме тука сум,на работа додуша.Еее не се жалам од медениот месец,се погоди стварно .
А за идење во Неготино во сабота не верувам баш,ептен ми е полна агендата за во Гевгелија .Ама затоа па од недела ќе превикате аман од нас
30.05.2012, 10:11
temjana
1159
Е пич беее ќе сончате белите газиња од недела а? Алал да ви е вака како вас до 101 и назад се живее. Ве чекам кога ќе се вратите да ми демонстрирате тоа боите што ќе ги фатите
30.05.2012, 10:24
nadica
4381
eve me i mene ako ne dojdov za sk se prijavuvam ako se pravi druzba vo Negotino
30.05.2012, 10:35
kikicka
4218
Даааа еве Андрианче ке доаѓа во Нг кеја чекаме да се јави кога ке стигнеотприлика и тука да пиши кога како што!
15.06.2012, 15:07
kikicka
4218
жени, што праите? Ве нема на терасава... Ајде во сабота кафе во живо да пиеме бе... Цела недела турбо ми е, ама викенди дома слабо се прибираме
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
жени, што праите? Ве нема на терасава... Ајде во сабота кафе во живо да пиеме бе... Цела недела турбо ми е, ама викенди дома слабо се прибираме
Јас сум за, ама ајде претпладне да биде. Попладнето славиме роденден :) Ако сте за утринско кафе, ајде!
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR
I jas sum za
Јас сум за, ама ајде претпладне да биде. Попладнето славиме роденден :) Ако сте за утринско кафе, ајде!
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
Камо кафе бе пијачки едни све сте мавнале од сабајле Кажете ако падне договор за утринско саботно кафе, јас секако ќе бидам излезена од сабаје треба крв да проверувам така да планирајте ме
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
И јас сум ЗА, само може ли да биде некаде Лептокарија, Млечен или Форца, бидејќи немам кој да ме донесе до центар
И јас сум ЗА, само може ли да биде некаде Лептокарија, Млечен или Форца, бидејќи немам кој да ме донесе до центар
Може Лептокарија, мене ми одговара. Само ајде да договориме време! Претходните собиранки ги пропуштив, па баш би сакала да ве видам. Само ќе треба порано да излеземе, пред да фатат големите горештини.
Супер!!! Ајде накај 10 сакате? Или рано е многу....? И кој кафич сакате исто?
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR
Calyspo jas i ti sme komsiki mozeme da organizirame sredba Ikana da ne e mnogu rano 10 , so deca ili bez deca
Јас со бебето ќе дојдам, немам кој да ми ја чува, ако сакате ајде еве 11...мене ми одговара и 10 и 11, само да не е накај 1 или 2 по жешкото....
Во 10 е супер! Тамам до кај 12 ќе може да си се прибереме по домите. Арх_диз, и ти си тука?! Па немав поим Сега уште повеќе сакам да дојдам! И јас со Филип ќе дојдам, малку и него да го прошетам. Ама да најдеме некое место што е children friendly Значи?.. Каде точно и кога точно? И ве молам ако не се договориме до кај 16 часот, нека ми пише некој смс зашто дома немам интернет.
15.06.2012, 15:10
Ikana
3780
Ајде во 10 и 30 тогаш, пред Мартини сакате?? Или на сред Лептокарија, кај клупите?
15.06.2012, 15:16
Beatris
3116
Јас тешко тоа време дека ќе успеам да дојдам зашто Ања ќе ми заспие баш тогаш или нешто пред тоа, така да заглавена сум. Ако случајно ми смени план ќе ве барам кај сте
15.06.2012, 15:19
AnnaMolly RR
6409
Ајде видете што ќе се договорите, па пишете ми. Икана, ќе ти пратам број во пп.
15.06.2012, 15:21
Ikana
3780
Ајде важи, прати ми и ќе ти пишам порака Анамоли, Беатрисче, ако случајно стане порано А, барај ме и ќе ти кажам каде сме!
15.06.2012, 15:25
Ikana
3780
ЕЕЕј заборавив!!! Во форца има дел специјално за деца за играње....ако не можеме и таму...до студентскиот дом во Тафталиџе се наоѓа!
15.06.2012, 15:40
Fiao
771
Iiii abe vie za u maalo mi se dogovarate a ne vikate a? :) Ustavri za koe vreme se muabetive?
ЕЕЕј заборавив!!! Во форца има дел специјално за деца за играње....ако не можеме и таму...до студентскиот дом во Тафталиџе се наоѓа!