cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бран на Рингераја Дружење

clock-img

29.05.2012, 09:30

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Е, многу ми е мене рано. Не можам да излезам од работа user posted image

Live and let live

clock-img

29.05.2012, 10:43

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Не можеш да смислиш нешто као - Морам да завршам нешто баш во 12.30?

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

29.05.2012, 10:50

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

кај е тоа Барселона? user posted image од рекорд накај лево или накај десно? Јас коод марс падната, ама на улица македонија се шлаам само пред нова година. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

29.05.2012, 10:54

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

кај е тоа Барселона? user posted image од рекорд накај лево или накај десно? Јас коод марс падната, ама на улица македонија се шлаам само пред нова година. user posted image

Odma sproti shmizlite...mislam taka najubo kje se razbereme..ili na terasata kaj sto e bikot ahhaha

< Поракaта ја уредил Andriance -- 29.5.2012 10:55:37 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

29.05.2012, 11:09

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Fiao ti prativ pp da se dogovorime

clock-img

29.05.2012, 11:11

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Не можеш да смислиш нешто као - Морам да завршам нешто баш во 12.30?

Најн. Нема кој друг да ме замени, само јас сум преведувач user posted image

Live and let live

clock-img

29.05.2012, 11:22

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Женски може ли у 12? Кика завршила работа па да не дреме по улици

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

29.05.2012, 11:29

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Жени се чекаме во 12, скоро сите знаат, ако некој дојде у 12.30 ќе бидеме уште таму

clock-img

29.05.2012, 15:06

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Пичици како поминавте бе?Јас се ставив на рр пред Скопје викам да видам да не поместиле термин да продолжам на кај центар,ама видов не и си се симав пред зградаuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

29.05.2012, 15:29

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Се изнагракавме како по обичај user posted image А ти што мислеше целодневна да не правиме случајно user posted image

clock-img

29.05.2012, 17:46

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ГРАК ГРАКККК user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

29.05.2012, 18:17

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Neeee, nareden pat ...ustvari nikogas povekje ne pravam ekskurizija...so prikolka na kafe...i posle mojot bil miren...
neee, sama...raatski da se znae...

a ti Nato ako sakas moze i sabota da pieme kafe vo negotino so kikicka?? mislam deka vi e blisku??

ja kje idam nataka

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

29.05.2012, 18:28

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image user posted image Блиску е ако ја летне Микиuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Neeee, nareden pat ...ustvari nikogas povekje ne pravam ekskurizija...so prikolka na kafe...i posle mojot bil miren...

a ti Nato ako sakas moze i sabota da pieme kafe vo negotino so kikicka?? mislam deka vi e blisku??

ja kje idam nataka

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

29.05.2012, 19:57

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

user posted image user posted image Блиску е ако ја летне Микиuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ja kje idam nataka

Nata e mnogu busy....nemoze da ni odgovori...na vtor meden mesec e :-))))

clock-img

30.05.2012, 10:04

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Ааа еве ме тука сум,на работа додуша.Еее не се жалам од медениот месец,се погоди стварноuser posted image user posted image user posted image .

А за идење во Неготино во сабота не верувам баш,ептен ми е полна агендата за во Гевгелијаuser posted image .Ама затоа па од недела ќе превикате аман од насuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

30.05.2012, 10:11

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Е пичuser posted image беее ќе сончате белите газиња од недела а? Алал да ви е вака како вас до 101 и назад се живее. Ве чекам кога ќе се вратите да ми демонстрирате тоа боите што ќе ги фатитеuser posted image

clock-img

30.05.2012, 10:24

clock-img

nadica

pencil-img

4381

eve me i mene ako ne dojdov za sk se prijavuvam ako se pravi druzba vo Negotino

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

30.05.2012, 10:35

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Даааа еве Андрианче ке доаѓа во Нг кеја чекаме да се јави кога ке стигнеотприлика и тука да пиши кога како што!

clock-img

15.06.2012, 15:07

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

жени, што праите? Ве нема на терасава...
Ајде во сабота кафе во живо да пиеме бе... Цела недела турбо ми е, ама викенди дома слабо се прибираме user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Ајде во сабота кафе во живо да пиеме бе... Цела недела турбо ми е, ама викенди дома слабо се прибираме user posted image

Јас сум за, ама ајде претпладне да биде. Попладнето славиме роденден :) Ако сте за утринско кафе, ајде!

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

I jas sum za

Јас сум за, ама ајде претпладне да биде. Попладнето славиме роденден :) Ако сте за утринско кафе, ајде!

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Камо кафе бе пијачки едни све сте мавнале од сабајлеuser posted image Кажете ако падне договор за утринско саботно кафе, јас секако ќе бидам излезена од сабаје треба крв да проверувам така да планирајте меuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

И јас сум ЗА, само може ли да биде некаде Лептокарија, Млечен или Форца, бидејќи немам кој да ме донесе до центарuser posted image

И јас сум ЗА, само може ли да биде некаде Лептокарија, Млечен или Форца, бидејќи немам кој да ме донесе до центарuser posted image

Може Лептокарија, мене ми одговара. Само ајде да договориме време! Претходните собиранки ги пропуштив, па баш би сакала да ве видам. Само ќе треба порано да излеземе, пред да фатат големите горештини.

Супер!!!
Ајде накај 10 сакате? Или рано е многу....? И кој кафич сакате исто?

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Calyspo jas i ti sme komsiki mozeme da organizirame sredba user posted image
Ikana da ne e mnogu rano 10 , so deca ili bez deca

Јас со бебето ќе дојдам, немам кој да ми ја чува, ако сакате ајде еве 11...мене ми одговара и 10 и 11, само да не е накај 1 или 2 по жешкото....

Во 10 е супер! Тамам до кај 12 ќе може да си се прибереме по домите. Арх_диз, и ти си тука?! Па немав поим user posted image
Сега уште повеќе сакам да дојдам!
И јас со Филип ќе дојдам, малку и него да го прошетам. Ама да најдеме некое место што е children friendly user posted image
Значи?.. Каде точно и кога точно? И ве молам ако не се договориме до кај 16 часот, нека ми пише некој смс зашто дома немам интернет.

clock-img

15.06.2012, 15:10

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Ајде во 10 и 30 тогаш, пред Мартини сакате?? Или на сред Лептокарија, кај клупите?

clock-img

15.06.2012, 15:16

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Јас тешко тоа време дека ќе успеам да дојдам зашто Ања ќе ми заспие баш тогаш или нешто пред тоа, така да заглавена сум. Ако случајно ми смени план ќе ве барам кај сте

clock-img

15.06.2012, 15:19

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Ајде видете што ќе се договорите, па пишете ми. Икана, ќе ти пратам број во пп.

Live and let live

clock-img

15.06.2012, 15:21

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Ајде важи, прати ми и ќе ти пишам порака Анамоли, Беатрисче, ако случајно стане порано А, барај ме и ќе ти кажам каде сме!

clock-img

15.06.2012, 15:25

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

ЕЕЕј заборавив!!! Во форца има дел специјално за деца за играње....ако не можеме и таму...до студентскиот дом во Тафталиџе се наоѓа!

clock-img

15.06.2012, 15:40

clock-img

Fiao

pencil-img

771

Iiii abe vie za u maalo mi se dogovarate a ne vikate a? :) Ustavri za koe vreme se muabetive?

ЕЕЕј заборавив!!! Во форца има дел специјално за деца за играње....ако не можеме и таму...до студентскиот дом во Тафталиџе се наоѓа!

Последни статии

article-img