cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бран на Рингераја Дружење

clock-img

19.10.2012, 13:12

clock-img

mila28

pencil-img

1052

i jas se prijavuvam :) samo dokolku e nedela druzbata za sabota gosti mi se najavija user posted image

Your children will become what you are; so be what you want them to be

clock-img

19.10.2012, 13:17

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Е ајде де дефинирајте место и време сабота или недела попладне, сабајле нема да се погодиме кој спие ова време, кој она... Само да видиме каде

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

19.10.2012, 13:18

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Абе нели за следната недела е дружбава? Така ко да пиша Кикичка, таман поише време да имаме да прочитаат и други , да се збереме поишеuser posted image А не двајца без тројцаuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

19.10.2012, 13:28

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Е ајде де, и следната нека е. Јас знам оваа дека времево ќе биде супер, за следната не знам што не чека, ама ќе се пикнеме негде внатре ако не чини

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

19.10.2012, 15:07

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Ако е за викендов- еве у чаршија што ќе биде дешаванката, таман за дечиња ќе биде интересно....vegefest. http://www.ringeraja.mk/statija/detsko-katche-na-skopje-vegefest_2599.html

clock-img

19.10.2012, 15:21

clock-img

temjana

pencil-img

1159

ако се најде некоја идна свекрва да ја думка снашкава моја доаѓам и јасuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2012, 15:34

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

temjana, и 5-6 тетки РРајки да се соберат, пак ќе покријат 1 саат да ја држат малата Темјана (по 10тина минутки) - верувам не е проблем user posted image

clock-img

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

ubavo za pogolemkite decinja mojava e 2meseci nema na raat sedenjeuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Pa so M ke dojdes..druzbava vi e za so deca ili bez??Aaaa i jas bez deca ne odam nikade user posted image Nema koj da mi gi cuva definitivno...

Нормално дека со деца. Само да најдеме некое соодветно место каде што ќе може да си играат.

user posted image

clock-img

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

МОже бе еве овде Сандриана кај што пиша,само да не има гужва а?

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

20.10.2012, 00:27

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

ubavo za pogolemkite decinja mojava e 2meseci nema na raat sedenjeuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Pa so M ke dojdes..druzbava vi e za so deca ili bez??Aaaa i jas bez deca ne odam nikade user posted image Nema koj da mi gi cuva definitivno...

Нормално дека со деца. Само да најдеме некое соодветно место каде што ќе може да си играат.

user posted image

Koga A imase 2 meseca, ja na raat po 3 saati kafe piev be user posted image
sega tesko povekje od 10 min

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

20.10.2012, 00:30

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana

Ако е за викендов- еве у чаршија што ќе биде дешаванката, таман за дечиња ќе биде интересно....vegefest. http://www.ringeraja.mk/statija/detsko-katche-na-skopje-vegefest_2599.html

i mene me dopagja ova

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

20.10.2012, 08:17

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

И мене ми звучи интересно ама кај ќе седнеме таму? Ќе неможеме децава да ги пуштиме у гужвата или ќе сме на готовс цело време

clock-img

20.10.2012, 08:42

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

ако се најде некоја идна свекрва да ја думка снашкава моја доаѓам и јасuser posted image user posted image user posted image

Јас сум без дете, ама ќе дојдам. Филип е кај моите на викенд. Ќе ти ја чувам Темјана цело време!

Live and let live

clock-img

20.10.2012, 09:29

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Јас доаѓам секако со Л. Инаку за следната недела де , кажаа дека до крај на месецот вревето ке е до 30 степени . Таман ајде ако сакате може и во Борис во игротеката убаво е .

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

20.10.2012, 09:59

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana

Interesno izgleda ova , samo da ne ima premnogu guvza ke se izgnjavat samo decata

Биди тоа што си

clock-img

20.10.2012, 10:23

clock-img

Fiao

pencil-img

771

Jas ke bidam sekako u carsija, samo kazete koe vreme i koj den bidejki vegefestot trae i denes i utre po cel den

clock-img

20.10.2012, 10:36

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Како сакате дечки...и јас секако планирам да претрчам утре...помеѓу 13-15...а, за денес, ако киднам порано од работа..user posted image

clock-img

20.10.2012, 15:43

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Јас нема да ве дружам за викендов, затоа и пишав за наредниот и посовреме да дефинираме број на присутни и место.
Така да кој е за нареден викенд нека се пријавува.

clock-img

20.10.2012, 15:49

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Јас доаѓам да се запознаеме идниот викендuser posted image
Само од искуство, кога нешто ќе се договорам, нешто излегува во последен момент, марфи нели. Така што само здравје Боже, и планирајте ме за идниот викенд.user posted image

clock-img

20.10.2012, 16:09

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Абе прилепчанки дај да направиме и ние една дружба дури држи времево, да ги прошетаме клинциве наши низ чаршија, а? што велите?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

22.10.2012, 17:18

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Aloo zeni so ispadna rabotava??

clock-img

22.10.2012, 17:38

clock-img

Barbicki2

pencil-img

434

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Абе прилепчанки дај да направиме и ние една дружба дури држи времево, да ги прошетаме клинциве наши низ чаршија, а? што велите?

Moze snowhite,ja sum za

clock-img

22.10.2012, 22:24

clock-img

Luci

pencil-img

2250

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Ај прво да дефинираме ден и час, јас сум за сабота 17ч, Ви одговара ли?

Рани куче да те лае!!!

clock-img

22.10.2012, 22:57

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Ај прво да дефинираме ден и час, јас сум за сабота 17ч, Ви одговара ли?

Мене да. или може и 17:30h

clock-img

23.10.2012, 00:45

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ajde i drugite sto sakaat da se druzime neka pishat dali ima odgovara Sabota, vo 17:00 h. Mene mi e ok, ke se prilagodime .

Последни статии

article-img