за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Сабота е Петковден - куќна слава е кај ММ. Значи- за мене тешко веројатно дека ќе можам да здувам.....
23.10.2012, 09:22
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Абе прилепчанки дај да направиме и ние една дружба дури држи времево, да ги прошетаме клинциве наши низ чаршија, а? што велите?
Ајде, само да седниме во некоја игротека и да се видиме оти кој ќе ја брка Миа низ чаршија, неможам, остарев
23.10.2012, 09:34
Felly RR
7977
И јас сум ЗА, само кажете кога би ви одговарало.
23.10.2012, 09:37
Палешка РР
7505
Може и денес попладне ако сте слободни - после 5
23.10.2012, 10:21
Felly RR
7977
Денеска нема да можам. На роденден сме.
23.10.2012, 10:26
Палешка РР
7505
Ајде тогаш сабота или недела нека пиши кој кога може
23.10.2012, 11:49
Barbicki2
434
jas mozam sekoj den,ama da ne zastudi nakaj sabota i nedela,mislam taka rekoja?
23.10.2012, 12:18
nadica
4381
ajde negotino i kavadarci imame mesto za druzba samo posakajte novata igroteka (koja e moja) koja ni nudi zabava za decata i odmor za majkite povelete koga sakate da se druzime i da se zapoznaeme znam deka ne ima dosta koi sme na forumov
25.10.2012, 08:41
Barbicki2
434
Zenski sto resivte za druzbata vo Prilep?
26.10.2012, 23:53
Melanija RR
7052
Што бидна за дружба во Ск за викендов???
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
27.10.2012, 00:02
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Што бидна за дружба во Ск за викендов???
еве јас можам утре...само се прашувам каде??? временцево нема да не послужи
27.10.2012, 00:08
Melanija RR
7052
Па викаат дожд ама може и да е утка,ај ќе видиме од сабајле како ќе биде времето ако има интерес за попладне
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
27.10.2012, 00:48
kikicka
4218
Ако е утка времето ке се договориме на крај краева и во парк да одиме не е на одмет.
27.10.2012, 09:56
Melanija RR
7052
Е времево е баш утка Туку вчера слушнав а сега проверив за ова
Четвртата Интернационална тортијада 2012. ќе се одржи во сабота во 17 часот, во Веро-Центар наспроти комплексот банки кај Новата железничка станица во Скопје.
27.10.2012, 10:23
Maca25
7558
Ептен е утка времево....како да ќе врне.
27.10.2012, 17:21
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Barbicki2
Zenski sto resivte za druzbata vo Prilep?
Денеска цел ден истури, ај да видиме утре како ќе биде, ако не ќе чекаме некој подобар ден наредната недела
04.11.2012, 22:37
Snowhite RR
5042
Да пишам овде, смена во планот, понеделник сум втора смена, па прва и така преку еден ден, така да ако правите планови за дружба да имате во предвид како сум јас со смени
21.12.2012, 19:56
Snowhite RR
5042
Женски ај утре од сабајле ако сте слободни да се видиме, можеме да ги сликаме децата со Дедо Мраз, оној пред Аце(споменикот) што стои и после ако е ладно во Цреша да влеземе, секако одма тука блиску ни е. Што велите?
04.01.2013, 14:03
Luci
2250
Ајде кој е за дружба утре(сабота)во игротека Дримленд во СП Планет во 17.30ч нека повели да се запознаеме и дружиме
04.01.2013, 15:20
Natuska85
3613
Јасссссс
04.01.2013, 15:26
Melanija RR
7052
Ем на друг крај од кај мене ,ем ден за палење оган, ем ќе одиме кај внукни ..... се на се баш ми е криво што и оваа дружба ќе ја пропуштам
04.01.2013, 15:36
Gwendolin
383
Хехе не ми се смеете ама досега не сум била во игротека, јас баш сакам да се дружиме, ама дали може со количка да седам внатре зашто цуцава моја е малечка, 4 и пол месеци ама и таа сака да се дружи (се радува кога има луѓе). Ако може, ок, ако не во раце да си ја носам, секако сум во комшии...ако не примате на дружење се разбира зашто сме малечки
04.01.2013, 15:43
Luci
2250
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gwendolin
Хехе не ми се смеете ама досега не сум била во игротека, јас баш сакам да се дружиме, ама дали може со количка да седам внатре зашто цуцава моја е малечка, 4 и пол месеци ама и таа сака да се дружи (се радува кога има луѓе). Ако може, ок, ако не во раце да си ја носам, секако сум во комшии...ако не примате на дружење се разбира зашто сме малечки
Секако дека може, ајде едвај чекам да ве видам утре
04.01.2013, 15:45
Natuska85
3613
Гвендолин можеш со количка,со лифтот и горе си директ во игротеката,а има место и за количката ако мислеше на тоа.Ајде утре 17.30 се гледаме горе,ќе видиш едни разгракани мајки тоа ќе сме ние