за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Еве и ја се пријавувам со мојот немирко...сите да му ги видите конците на глава
04.01.2013, 16:29
Cipi Ripi
1010
Би сакала, се надевам ќе можам....ништо не се знае кај нас до последно. Ако ми заспие ништо од бизнисот. Ако е ок утрешниот ден ќе дојдеме и ние.
11.01.2013, 13:14
Luci
2250
Ајде Рингерајки да се дружиме пак, овој пат на дружбата ќе ни се придружи и нашата членка Ummu_Ajna. Ајде договорете ден, место и време, од понеделник по можност
11.01.2013, 13:16
vezilka RR
4931
.. и по можност по накај центар
11.01.2013, 13:26
AnnaMolly RR
6409
Ајде следниот викенд, ама сериозно по можност накај Центар. Астера не ми се допаѓа мене како игротека. Храната е супер, да, ама... Јас сум болна ужас, а и чекам 15 да дојде да се опарам, па расположена за дружба. Последната ја пропуштив.
11.01.2013, 13:59
Ikana
3780
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ummu_Ajna
nema problem bas navistina ke mi bide milo, a kade toa da dojdam? kade vie druzbata?
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ummu_Ajna
nema problem bas navistina ke mi bide milo, a kade toa da dojdam? kade vie druzbata?
Па ние најчесто се собираме со деца во Астера. Тоа е кај Веро и Мекдоналдс - тафталиџе.
11.01.2013, 17:01
Ummu_Ajna
550
e super jas sum cesto vo megdonls, vo aerodrom kaj si ziveam i vo toj megdonls sum idelo cesto posle kapistec sto e, nemate videno do sega ni edna tamo kako mene? jas cesto gledam rodendenski zabavi? idam slatkarnici nekoj i ete vi megdonls, ne po mesta kade ima alkohol
< Поракaта ја уредил Ummu_Ajna -- 11.1.2013 17:04:02 >
11.01.2013, 17:19
Maca25
7558
Ако планирате со деца да одиме, тогаш единствен мекдоналдс со игротека ни е во Веро Центар. Не дека е на мекдоналдс игротеката, ама до него е ем деца ќе си играат, ем мами ќе си ручкаат јас сум за ама за после 17,30.
11.01.2013, 17:34
Ummu_Ajna
550
jas mnogu sakam da ve zapoznam, ama ako ne vi smeta ja sum so feredze :) ama ne e problem jas koga jadam vo megdonls go krevam i jadam i svrtena sum nakaj ogledalata, i nikoj ne me gleda si jadam si pijam kafe koga stanuvam da si odam go spustam :) e sega ja sum pusac:) edna od vas treba da me krije nadvor sepak stram mi e da me vidi nekoj so cigara a jas pokrijena hahaha
11.01.2013, 23:43
Beatris
3116
Уму Ајна јас ќе те кријам како сакаш, донт бери гајле Ти само дојди. Него може ја еден друг предлог да ви кажам а?
Ај да се собереме без деца да видиме раат малку, и муабет да се сврти како што треба и се, вака нема лезет
11.01.2013, 23:50
deluxe
2479
super!!! devojki ubavo ke si se druzite, zal mi e sto ne sum od sk inace bi sakala da ve zapoznaam.ajde slikajte se na druzbata i pustete nekoja fotka
12.01.2013, 00:08
Beatris
3116
Да бе, порано се сликавме стално сега тикви варени! Мора да се опраиме
12.01.2013, 08:14
Maca25
7558
Јас сум за без деца!! не можам да го рпатам моено ѕверче што прави ви игротеката и да го пратам муабетот.
12.01.2013, 10:57
zzaa
884
i jas sakam da dojdam da ve zapoznam,no ako bide posle 17 casot,i ako najdam koj da mi ja cuva Eva,ako bideme bez deca ako ne so nejze ke dojdam,samo pisete za koj den tocno,ke mi bide milo da ve zapoznam pa i vie mene ve site
Би сакала да дојдам ама јас сум си лепенка со син ми...тешко без него. И се надевам нема да ме зезне како прошлата недела кога ми заспа како никогаш од 3 до 6 и пол.
12.01.2013, 12:09
temjana
1159
Ќе дојдам и јас ама гледајте по накај центар зошто со такси најверојатно ќе идам, без дете па да не ме чини таксито колку еден ручек во елитен ресторан
12.01.2013, 12:20
sandriana RR
2924
Ако темпираме време попладне, после 17ч, превоз релација од Лисиче накај центар попатно нудам јас. Би било добро да не е вторник само
12.01.2013, 14:18
deluxe
2479
Jas od prilep nema sansi da dojdam cekam fotki vasi isto kako da sum dosla ke ve zapoznaam pozzzz
12.01.2013, 15:30
AnnaMolly RR
6409
Женски, може и без деца, а? Па стварно на раат малку да се видиме. А делукс, следниот пат кога ќе дојдам пак во Прилеп, правиме дружба со прилепчанки да се дружиме!
12.01.2013, 15:36
deluxe
2479
Sekako ke se sretneme povelete voPrilep nie tuka sme ,ke si napravime edna ubava druzba niz Prilep ve cekame sto poskoro!!!
12.01.2013, 17:04
Џесика
2036
Јас сум секогаш ЗА без деца, одамна не сме се збрале онака да се разгракаме хихихи... ми одговара било кое време, било каде...
12.01.2013, 23:34
Maca25
7558
Ајде кажувајте кој ден и каде!!! Да договорам некој да ми го чува детето. Јас само не можам во пон. - на слава сум кај моите.
13.01.2013, 02:42
Ummu_Ajna
550
i jas bi sakala da dojdam ama pocnav so ivf procedura od utre zdravje ke bide sigurno gledanje ako gospod dade
16.01.2013, 11:08
Beatris
3116
Во 17.00ч во АМГ ќе има 'оговарачка' дружба, кој е за - го чекаме со задоволство Сега за сега доаѓаат: Натушка, Маца, Џесика, Темјана, Андрианче, Фиао... Може и да заборавив некој, како и да е, ред е и некој што никогаш не бил на дружба да ни се придружи!
П.С. После нема да може да се откачи од дружбите Своеволно нормално!