cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бран на Рингераја Дружење

clock-img

04.01.2013, 16:25

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Еве и ја се пријавувам со мојот немирко...сите да му ги видите конците user posted image на глава

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

04.01.2013, 16:29

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Би сакала, се надевам ќе можам....ништо не се знае кај нас до последно. Ако ми заспие ништо од бизнисот. Ако е ок утрешниот ден ќе дојдеме и ние.

clock-img

11.01.2013, 13:14

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Ајде Рингерајки да се дружиме пак, овој пат на дружбата ќе ни се придружи и нашата членка Ummu_Ajna. Ајде договорете ден, место и време, од понеделник по можностuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

11.01.2013, 13:16

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

.. и по можност по накај центар user posted image

clock-img

11.01.2013, 13:26

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Ајде следниот викенд, ама сериозно по можност накај Центар. Астера не ми се допаѓа мене како игротека. Храната е супер, да, ама... Јас сум болна ужас, а и чекам 15 да дојде да се опарам, па расположена за дружба. Последната ја пропуштив.

Live and let live

clock-img

11.01.2013, 13:59

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ummu_Ajna

nema problem bas navistina ke mi bide milo, a kade toa da dojdam? kade vie druzbata?

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR

nema problem bas navistina ke mi bide milo, a kade toa da dojdam? kade vie druzbata?

ТУКА ќе се договориме

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance RR

Па ние најчесто се собираме со деца во Астера. Тоа е кај Веро и Мекдоналдс - тафталиџе.

clock-img

11.01.2013, 17:01

clock-img

Ummu_Ajna

pencil-img

550

e super jas sum cesto vo megdonls, vo aerodrom kaj si ziveam i vo toj megdonls sum idelo cesto posle kapistec sto e, nemate videno do sega ni edna tamo kako mene? jas cesto gledam rodendenski zabavi? idam slatkarnici nekoj i ete vi megdonls, ne po mesta kade ima alkohol

< Поракaта ја уредил Ummu_Ajna -- 11.1.2013 17:04:02 >

Inna Lilahi we inna ilejhi radziun

clock-img

11.01.2013, 17:19

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ако планирате со деца да одиме, тогаш единствен мекдоналдс со игротека ни е во Веро Центар. Не дека е на мекдоналдс игротеката, ама до него е user posted image ем деца ќе си играат, ем мами ќе си ручкаат user posted image јас сум за ама за после 17,30.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

11.01.2013, 17:34

clock-img

Ummu_Ajna

pencil-img

550

jas mnogu sakam da ve zapoznam, ama
ako ne vi smeta ja sum so feredze :) ama ne e problem jas koga jadam vo megdonls go krevam i jadam i svrtena sum nakaj ogledalata,
i nikoj ne me gleda si jadam si pijam kafe koga stanuvam da si odam go spustam :) e sega ja sum pusac:) edna od vas treba da me krije nadvor sepak stram mi e da me vidi nekoj so cigara a jas pokrijena hahaha

clock-img

11.01.2013, 23:43

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Уму Ајна јас ќе те кријам како сакаш, донт бери гајле user posted image user posted image user posted image  Ти само дојди. Него може ја еден друг предлог да ви кажам а?

Ај да се собереме без деца да видиме раат малку, и муабет да се сврти како што треба и се, вака нема лезет

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

11.01.2013, 23:50

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

super!!! devojki ubavo ke si se druzite, zal mi e sto ne sum od sk inace bi sakala da ve zapoznaam.ajde slikajte se na druzbata i pustete nekoja fotka user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

12.01.2013, 00:08

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Да бе, порано се сликавме стално сега тикви варени! Мора да се опраиме user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

12.01.2013, 08:14

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас сум за без деца!! не можам да го рпатам моено ѕверче што прави ви игротеката и да го пратам муабетот.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

12.01.2013, 10:57

clock-img

zzaa

pencil-img

884

i jas sakam da dojdam da ve zapoznam,no ako bide posle 17 casot,i ako najdam koj da mi ja cuva Eva,ako bideme bez deca ako ne so nejze ke dojdam,samo pisete za koj den tocno,ke mi bide milo da ve zapoznam pa i vie mene ve user posted image user posted image user posted image site

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

12.01.2013, 11:15

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Би сакала да дојдам ама јас сум си лепенка со син ми...тешко без него. И се надевам нема да ме зезне како прошлата недела кога ми заспа како никогаш од 3 до 6 и пол.user posted image

clock-img

12.01.2013, 12:09

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Ќе дојдам и јас ама гледајте по накај центар зошто со такси најверојатно ќе идам, без дете па да не ме чини таксито колку еден ручек во елитен ресторанuser posted image

clock-img

12.01.2013, 12:20

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Ако темпираме време попладне, после 17ч, превоз релација од Лисиче накај центар попатно нудам јас. Би било добро да не е вторник само user posted image

clock-img

12.01.2013, 14:18

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Jas od prilep nema sansi da dojdam cekam fotki vasi isto kako da sum dosla ke ve zapoznaam
pozzzz

clock-img

12.01.2013, 15:30

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Женски, може и без деца, а? Па стварно на раат малку да се видиме.
А делукс, следниот пат кога ќе дојдам пак во Прилеп, правиме дружба со прилепчанки да се дружиме!

Live and let live

clock-img

12.01.2013, 15:36

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Sekako ke se sretneme povelete voPrilep nie tuka sme ,ke si napravime edna ubava druzba niz Prilepuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ve cekame sto poskoro!!!

clock-img

12.01.2013, 17:04

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Јас сум секогаш ЗА без деца, одамна не сме се збрале онака да се разгракаме хихихи... ми одговара било кое време, било каде...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

12.01.2013, 23:34

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ајде кажувајте кој ден и каде!!! Да договорам некој да ми го чува детето. Јас само не можам во пон. - на слава сум кај моите.

clock-img

13.01.2013, 02:42

clock-img

Ummu_Ajna

pencil-img

550

i jas bi sakala da dojdam ama pocnav so ivf procedura od utre zdravje ke
bide sigurno gledanje ako gospod dade

clock-img

16.01.2013, 11:08

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Во 17.00ч во АМГ ќе има 'оговарачка' дружба, кој е за - го чекаме со задоволство user posted image  Сега за сега доаѓаат: Натушка, Маца, Џесика, Темјана, Андрианче, Фиао... Може и да заборавив некој, како и да е, ред е и некој што никогаш не бил на дружба да ни се придружи!

П.С. После нема да може да се откачи од дружбите user posted image  Своеволно нормално!

clock-img

16.01.2013, 11:21

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Ова за денес? Што е АМГ? Со деца или без деца?

Последни статии

article-img