за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Леле колку сакам да дојдам,сега гледам дека таа сабота ми е работна,ама ќе гледам ако излезам порано и да фатам нешто од дружбата ќе дојдам
18.06.2013, 10:19
kikicka
4218
За дружбата! Ќе гледам некако да се организирам и јас да дојдам, зошто сакам да ги запознаам и новите покрај тие што веќе ги знам т. е БИВШИ КЛАН Се надевам дека ке ве дружам, не ме ставајте на список не сум баш сигурна. Бетани бре кај најде баш тогаш , најхолемата дружба до сега ќе ја испуштиш!
< Поракaта ја уредил kikicka -- 18.6.2013 10:25:49 >
18.06.2013, 10:25
Beatris
3116
Ајде баш да ја појачаме дружбава зашто освен првиве на список останативе ви се некако несигурни барем од претходни искуства, па да не треба да бараме деца од комшии да ја попуниме игротеката
18.06.2013, 10:27
AnnaMolly RR
6409
Нема да има потреба од „комшиски деца“. Колку сме, толку сме. Тамам сме си :) Кој сака бујрум нека дојде, кој не, здравје :)
18.06.2013, 10:36
Ikana
3780
Ajde zenski sabota e nas den izgleda....se gledame na druzba :))
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 18.6.2013 11:40:22 >
18.06.2013, 10:47
vezilka RR
4931
vezilka RR AnnaMolly Палешка РР Carrie RR temjanuska75 sandriana RR Malanija RR miana rina13 Luci Виктори Икана Беатрис Маца Арх-диз Џесика Темјана Андрианче Натушка и почесниот директор на РР.мк - причината поради која РР.мк постои! - Јуле.
18.06.2013, 10:48
dostickage
2181
bi trebalo i jas da dojdam.
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 18.6.2013 11:41:26 >
18.06.2013, 10:53
Elce
239
Јас на 29 -ти сум на работа до 14,00 часот,до колку ке трае средбата??Баш сакам да поминам и С да запознае нови другарчиња,и се разбира да ве видам вас.Ке видам ако можам да организирам да го пратам мм со С,па јас подоцна да поминам ако трае уште дружбата.
18.06.2013, 12:39
Cipi Ripi
1010
Ставете ме мене во "мејби", даЛЕко е 29 може да ја дувнам на море до тогаш, а и да сум тука тоа време спиеме, така што...здравје Боже до тогаш.
18.06.2013, 12:45
Gwendolin
383
И јас идам. И Мартина. Да ја подружам малку со деца, зашто немам тука некои пријатели со мали деца, па само со возрасни си игра.
18.06.2013, 14:14
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Дајте некако да се организираме да ни дојдете на гости во Прилеп,со РР превоз(не е лошо да се направи караван на Рингераја)
Делукс, јас доаѓам летово во Прилеп обавезно. Ќе поседам неколку дена, обавезно ќе се видиме.
Договорено ќе направиме една Прилепска Рр дружба
18.06.2013, 15:28
Bethany
4534
Женски, оффтопиците се избришани и постовите со содржина надвор од темава се уредени.
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 18.6.2013 15:32:28 >
Рани куче да те лае!!!
20.06.2013, 13:41
Calypso
1386
Само да кажам дека ми е жал што нема да ве дружам, иако многу сакав. Ама ете, на свадба сме на 29, во друг град, не во Скопје, така што, ништо од нашето присуство. Некој нареден пат, можеби. Убаво да си поминете!
20.06.2013, 15:33
Snowhite RR
5042
Убаво да си поминете, јас во друга прилика ќе ве дружам, нека пораснат деца а дотогаш ве чекам на пиво во Прилеп
20.06.2013, 15:49
vezilka RR
4931
Ах вие прилепчанки, хе, хе. На крај ќе ме намамите.
Calypso баш ми е жал и мене, ништо ќе ни дужиш средба.
20.06.2013, 15:52
deluxe
2479
Ние со Сноувајт ќе се спремаме за Пивофест,тогаш вие ќе ни дојдите на гости
25.06.2013, 10:36
Melanija RR
7052
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Драги рингерајки,
Рингераја.мк и Винчини, спонзорот на наградната игра, Први меѓу еднаквите-реванш, на 29 јуни, во 12 часот, во игротека „Ен, два, три“ по повод големиот успех што го постигнавме, ќе организира РР дружба.
Ве покануваме да дојдете на весела дружба со Алми кравичката, многу дечиња и мамички ( и татковци ). Би сакале таа дружба да ја искористиме и за доделување на освоените награди за време на натпреварот. Ви ветуваме одлично поминати два часа, зачинети со смеа и заблажени со Винчини!
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 25.6.2013 10:37:52 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
25.06.2013, 10:42
AnnaMolly RR
6409
И јааааааааас!
25.06.2013, 11:30
sandriana RR
2924
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Драги рингерајки,
Рингераја.мк и Винчини, спонзорот на наградната игра, Први меѓу еднаквите-реванш, на 29 јуни, во 12 часот, во игротека „Ен, два, три“ по повод големиот успех што го постигнавме, ќе организира РР дружба.
Ве покануваме да дојдете на весела дружба со Алми кравичката, многу дечиња и мамички ( и татковци ). Би сакале таа дружба да ја искористиме и за доделување на освоените награди за време на натпреварот. Ви ветуваме одлично поминати два часа, зачинети со смеа и заблажени со Винчини!
Во комуникација со спонзорот Винчини, кој и понатаму сака да биде дел од една голема Винчини - Рраја дружба, одлучивме истата да ја одложиме за во септември, кога би можеле да присуствуваме во поголем број, одморени и со нови сили.
Ви благодариме на поддршката и разбирањето.
20.09.2013, 10:46
Bethany
4534
Драги родители,
Рингераја и Винчини ве канат на незаборавна забава!
Оставете ги сите Ваши грижи, земете ги своите дечиња и дојдете да се забавуваме во игротека Тиквичка во сабота, 28 септември од 11-13 часот.
Нашите најмили ќе ги забавуваат кравичката Алми, аниматорите од игротеката Тиквичка, а Винчини ќе ги почести со најслатките задоволства.
И додека малечките ќе се забавуваат, мамичките ќе пијат кафе во релаксирана атмосфера.