cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бран на Рингераја Дружење

clock-img

20.09.2013, 12:55

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ајде да направиме список

Carrie RR
AnnaMoly RR
fila
Палешка РР
Snowhite RR (со прашалник)
Bethany RR
Sandriana RR
mommy_angels RR

Felly RR да те пишувам?
Ајде пријавувајте се останатите

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

20.09.2013, 14:01

clock-img

zzaa

pencil-img

884

Pisete me i mene.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

20.09.2013, 20:42

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Ајде да направиме список

Carrie RR
AnnaMoly RR
fila
Палешка РР
Bethany RR
Sandriana RR
mommy_angels RR
ззаа

Felly RR да те пишувам?
Ајде пријавувајте се останатите

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

20.09.2013, 22:22

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Баш би сакала СНоу, ама има време до 28. Си велам ќе се пишам јас за некој ден. user posted image Да се договориме и да се организираме, па конечно и јас да дојдам на една дружба и да се запознаам со РР-ки. user posted image Баш би сакала.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

21.09.2013, 14:06

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Има време, ама лека-полека мислите и пријавувајте се.

Еве го списокот:
Carrie RR
AnnaMoly RR
fila
Палешка РР
Bethany RR
Sandriana RR
mommy_angels RR
ззаа

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

23.09.2013, 10:47

clock-img

lale

pencil-img

132

i Jas se prijavuvam za druzbata, bas bi sakala da se vidam so vas ringerajki.Ovie druzbi se posebni.Pozdrav!

clock-img

23.09.2013, 11:05

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Еве го списокот
Carrie RR
AnnaMoly RR
fila
Палешка РР
Bethany RR
Sandriana RR
mommy_angels RR
zzaa
lale

clock-img

23.09.2013, 12:07

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

user posted image Lale многу се радувам што ќе дојдеш, од кога не сме се виделе? И обавезно принцезата Ј. да ја донесеш!

Live and let live

clock-img

24.09.2013, 11:38

clock-img

tnade

pencil-img

304

drustvo redovno ve citam i ucestvuvam vo diskusiite, ama nikako da se pogodime da se vidime, ima li sansa da se organizira druzba vo popladnevnite casovi nie terminot od 11-13 rusame i naname, ako se sluci da prolongirame-nastanuva haos....prijatna druzba

clock-img

24.09.2013, 13:56

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

ИЗВОРНА ПОРАКА: tnade

drustvo redovno ve citam i ucestvuvam vo diskusiite, ama nikako da se pogodime da se vidime, ima li sansa da se organizira druzba vo popladnevnite casovi nie terminot od 11-13 rusame i naname, ako se sluci da prolongirame-nastanuva haos....prijatna druzba

тнаде бидејќи се е веќе договорено,можност за промена на терминот не постои user posted image , сепак повелете барем малку на почетокот,ако не повеќе,да се подружиме user posted image

clock-img

24.09.2013, 16:54

clock-img

cevlice

pencil-img

209

Ајде пишете ме и менеuser posted image ке дојдеме ! !

clock-img

24.09.2013, 17:22

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Бравооооооо, се надевам се ќе биде по план и ќе се запознаеме cevlice user posted image

Felly сеуште не држи во неизвесност user posted image ама имам претчувство дека ќе биде user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 24.9.2013 17:23:18 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

25.09.2013, 13:15

clock-img

cevlice

pencil-img

209

Sekako !zabavno i za nas i za nasite palavkovci

clock-img

25.09.2013, 13:45

clock-img

Еки82

pencil-img

95

И јас ќе присуствувам иако немам мои палавковци ќе дојдам со пријатели user posted image user posted image

If you can dream it you can do it. Always remember that it all started with a dream and a mouse! Walt Disney

clock-img

25.09.2013, 13:48

clock-img

Carrie RR

pencil-img

326

Суперррр ... Секој може да си донесе и пријатели user posted image Фели уште не потврдила, ама има уште два дена, Палешке пишувај ја на список user posted image

clock-img

25.09.2013, 15:04

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Јас ќе дојдам ако М биде мирен и издржи 4 саати со баба му, и плус може ќе дојам со мм зошто со него ќе бидам излезена на контрола.
Други мажи ќе има???

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

25.09.2013, 15:37

clock-img

zzaa

pencil-img

884

Epa i ja da dojdam so mm i taka e 2 smena, cim ke dojde i na melanija maz ke se druzat.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

25.09.2013, 15:51

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Ах бре жени се така ми правете во последна сабота од месецот дружба кога јас сум на работа до 14 часот,user posted image .Жал ми е многу сакав да дојдам,ама ај нареден пат
Ви посакувам убаво да си поминете

clock-img

25.09.2013, 16:09

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Еве го списокот до сега,ајде сакаме уште user posted image
Carrie RR
AnnaMoly RR
fila
Палешка РР
Bethany RR
Sandriana RR
mommy_angels RR
zzaa
lale
cevlice
Eka 82
Melanija

clock-img

25.09.2013, 21:18

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Колку убаво што списокот се зголемува, баш би сакала да се дружам и јас со вас, ама не знам сеуште како ќе можам, баш тие денови ни излегоа некои обврски дома, и сеуште не знам како ќе биде. Да се пишам со user posted image како СНоу???

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

26.09.2013, 11:13

clock-img

miana

pencil-img

6152

Рингерајки,ви посакувам убава дружба. Јас не би можела да дојдам...Времето и локацијата не ми одговараат баш,со оглед на тоа дека сум бајаги далеку,а треба да возам две деца со мене ( не би издржале толку мирни ) МНОГУ ми е мака,можеби во некоја наредна прилика. Убаво поминете си девојки user posted image

clock-img

27.09.2013, 08:28

clock-img

tnade

pencil-img

304

pisete me i mene, ke se obideme do koga izdrzime do togas, barem da se vidime...mozebi ke ni se doradne pa le go prolongirame spienjetto malku

clock-img

27.09.2013, 14:24

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Еве го списокот, ајде мамички имате уште време да се пријавите. user posted image

Carrie RR
AnnaMoly RR
fila
Палешка РР
Bethany RR
Sandriana RR
mommy_angels RR
zzaa
lale
cevlice
Eki 82
Melanija RR
tnade

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 27.9.2013 15:01:35 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

27.09.2013, 18:19

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Јас го бришам прашалникот и додавам уште тојца со мене, се кандиса и мм да иди, а можно е и брат ми да дојди, пошто тој е во Ск, па најверојатно ќе му речам таму да дојди да се видиме, со еден удар две мувиuser posted image

clock-img

27.09.2013, 18:38

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Јас сигурно потврдено ќе бидам излезена со мм па ако дојдам ќе бидам со него ,значи како и да е ќе има мажи user posted image ништо без нивuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Последни статии

article-img