за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Значи ако не го земев Михаил на последната слика да се слика ќе го немаше никаде, исто како да не бил Многу се срамеше овој пат, не знам зошто, а сега цело време мисли дека бил на роденден и само ме прашува на кого му било роденден
30.09.2013, 23:07
elenak
2004
Хахах Михаил. Супер слики девојки, се гледа дека било многу убаво и дечињата се забавувале. Ајде следен пат во уште поголем состав.
01.10.2013, 11:58
Hunny
626
Само Палешка и Анамоли ги познав,инаку супер сте сите:)
01.10.2013, 12:30
miana
6152
Jas samo Anna molly ja poznav i mojata Carrie A ne e loso da se pisete koja e koja da ve vidime Inaku site ste super...
01.10.2013, 15:24
AnnaMolly RR
6409
Ајде сега мислам дека е редно да одиме на кафенце само мамички, без деца :) Па да се разгракаме и да се намуабетиме :)
01.10.2013, 15:31
zzaa
884
Super si pominavme i nie, Eva se iznaigra, samo mi e maka sto ne uspeav da ve zapoznaam site vo guzvta. E super ti e idejata AnnaMolly RR nareden pat bez deca.
Prekrasna druzba, ubavo pominato vreme.Mnogu mi e milo sto se vidov so moite priatelki i sto zapoznav novi ringerajki.AnnaMolly RR super ideja, organiziraj druzba vo poskoro vreme da se iznamuabetime i kafe da pieeme na raat.Pozdravce!
10.10.2013, 15:24
AnnaMolly RR
6409
Женски, кој е расположен за дружење? Овојпат мамички на кафе да се намуабетиме без дечиња. Е, сега, некој нормално ако сака да дојде, а нема кој да чува дете, и така може! Договорот е во недела 18:00 во Торос. Кој е за, ве чекаме!!!
10.10.2013, 15:24
vezilka RR
4931
Јас сум за..чекајте ме
10.10.2013, 15:32
Carrie RR
326
Ќе се дружимооо
11.10.2013, 16:24
Melanija RR
7052
Јас пак ве пропуштам На внукми му е роденден ќе го слави во недела ѕака што пак во следна прилика
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
08.02.2014, 09:37
Палешка РР
7505
Жени прилепчанки што е ова, сто години се немаме видено? Изгинавме ко Руси за ракија
Сите што сакате убаво кафе, убаааааав муабет и некое време опуштање на мозок и тело, денес во 16,30 пред Арт Кафе во Прилеп. И битолчанки ги каниме...и сите кои можат да дојдат. Со или без деца...подобро без
Ај сега да видам некој само да не се пријавил
08.02.2014, 11:47
Snowhite RR
5042
Јас се пријавувам, без деца, едното го пратив кај баба му, другото со другата баба ќе го оставам и заминувам! Едвај чекам
08.02.2014, 13:53
deluxe
2479
И јас идам Мора да ве видам,многу ми недостигавте женски,ве немам видено од летоска Едното дете е кај баба,другото иди со мене
08.02.2014, 14:23
Палешка РР
7505
Ооооо браво бравооооо!!! Ја чекаме и Felly да видиме што ќе каже и majmunce i Slagjana и сите други прилепчанки кои ја посетуватт РР. И Martins`mom ако може да скубне некој час и други битолчанки
08.02.2014, 15:00
Felly RR
7977
Секако, секако!!! Доаѓам и јас. Дружба со Рингерајки не се одбива. Без деца барем да се изнамуабетиме И емануела_пп ја чекаме да се пријави, мама_мони, кој има друг... Ајде да се собереме што повеќе, тоа поубаво и позабавно.
08.02.2014, 15:23
Палешка РР
7505
Ајде сите од Прилеп Во Арт
08.02.2014, 17:47
Slagjana
463
Многу набрзина паднал договор. За жал не можев да дојдам. Некој друг пат.
09.02.2014, 10:37
Felly RR
7977
Слаѓана многу ми е криво, ајде за брзо пак да се собереме, секако и Делукс не успеа да дојде. Ние за прв пат се изнамуабетивме, паднаа муабети за децата, за мажите, оговаравме, се советувавме... Беше забавно. Ајде нареден пат, во поголем број да се собереме.
09.02.2014, 14:00
Snowhite RR
5042
Се изнамуабетивме, се изнасмеавме многу убаво си поминав два и пол часа ми поминаа како две и пол минути, за брзо да се собереме повторно во поголем број
09.02.2014, 14:16
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Се изнамуабетивме, се изнасмеавме многу убаво си поминав два и пол часа ми поминаа како две и пол минути, за брзо да се собереме повторно во поголем број
2,5часа???Јас мислев дека заминавте,до 6 часот ме држеа гостите,мислев дека закаснив
09.02.2014, 16:26
Defne90 RR
1991
Е баш ми е криво што јас не можам да учевствувам во тие дружења.Ама што е тука е мојот град за жал е оддалечен со километри,километри од вас.Ништо јас сум на план на лето Крушево да идам па ако се случи тоа,ОБАВЕЗНО би сакала да ве запознаам.А читав некаде во другите постови за да се направи караван на рингераја,што убаво би било тоа па така сите да се запознаеме и да се дружиме.Е многу ми е криво стварно. Ептен ми прираснавте за
09.02.2014, 19:20
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90
Е баш ми е криво што јас не можам да учевствувам во тие дружења.Ама што е тука е мојот град за жал е оддалечен со километри,километри од вас.Ништо јас сум на план на лето Крушево да идам па ако се случи тоа,ОБАВЕЗНО би сакала да ве запознаам.А читав некаде во другите постови за да се направи караван на рингераја,што убаво би било тоа па така сите да се запознаеме и да се дружиме.Е многу ми е криво стварно. Ептен ми прираснавте за
Ma cekaj ti samo ushte malku,koga ke ti se navrtime site nie vo toj tvoj ubav grad,glava ke nemozesh da dignesh od nas! Mnogu merak imam da go vidam AURORA hotelceto,kaj I da e ke bedeee
09.02.2014, 19:43
Палешка РР
7505
Жени јас благодарение на вас викендов го поминав без покачен притисок..така сум мирна, опуштена, абе бајче
Што почесто вака да се дружиме,а најмногу од се би сакала сите членови еднаш да се собереме....ооооо тоа маратонска дружба ќе биде
09.02.2014, 20:56
kapina
4327
Aa steta daleku e strumica od prilep kilometri kilometri sega na 8mart ke patuvam za krusevo taka da nisto cudno da pomineme I niz prilep so kolegite