за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Жени, загрижувачки е ова Никој немал секс од 11.06
Еве да се пофалам јас за вечерашново Па утре кога ќе ми легнат впечатоците, пак ќе пишам Ајде и вие преземете нешто по оваа тема
24.06.2013, 00:00
Monika 84
10
mene mazot ne mi e tuka se e na terenska rabota i slabo se gledame ne pa seks da padne. i koga imame koristime zastita oti imam bakterija pa da ne si ja prenesuvame no ne e toa toa so kondom neli podobro e bez nego pogolemo e zadovolstvoto
31.07.2013, 12:49
Mihaela 2010
4230
temava ja zaboravivte ili poradi zestinive ne vi se ni seksa???
31.07.2013, 13:03
kapina
4327
Blaze si vi sto moZete da se seksate jas do treti mesec od bremenosta nema da smeam da pomislam na toa
31.07.2013, 13:04
Anonimen
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
a ti? Samo buckas,pisi i ti nesto Kaj nas sinoka bese - perfekcija Site pozi gi probavme i super finisiravme
31.07.2013, 13:12
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
a ti? Samo buckas,pisi i ti nesto Kaj nas sinoka bese - perfekcija Site pozi gi probavme i super finisiravme
koj i da e ne buckam,ja aktiviram malku temava Nie imavme vo nedelata ama ne bese nesto posebno,dali od zeskovo,ke treba nareden pat u dnevna pod klima
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 31.7.2013 13:25:57 >
31.07.2013, 16:45
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina
Blaze si vi sto moZete da se seksate jas do treti mesec od bremenosta nema da smeam da pomislam na toa
Ах капина,ајде една утеха,јас секс немав 8 месеци во бременоста , а после породување 50 дена крварев,па еве математиката ти ја оставам на тебе ќе стиснеш заби,ајде за три месеци а сега греота сме ти на пост сме една недела ,имав добиено,а следните два дена сме со гости,се е отворено заради климатизирање на простор,па ќе мора да се стрпиме до петок таму
01.08.2013, 16:09
miana
6152
Синока немав намера да водам љубов. Сум го заспала детево и јас сум заспала покрај него. После половина час се разбудив и станав да се истуширам. Во меѓувреме мм си заспал. Јас си легнав до него,ама некако расонета не ми се спие - и така дојдов до идеја изненадно да го разбудам.Така и се случи.беше кратко и слатко.Потоа сум заспала како бајче
07.08.2013, 12:55
Палешка РР
7505
Од жешково ќе да е, што ли е...многу слаби со сексов сме
20.08.2013, 12:15
vezilka RR
4931
Не беше синоќа, беше некој ден пред тоа. Хе, хе, ме потсетивте во другана тема со викендите. Ние инаку сме у фаза кога го реоткривме сексот, и сега понекогаш личиме на тинејџери. Некогаш не можеме да се додржиме да одиме во другата соба. Е така беше и претсиноќа, таму у спална карши дете започнавме, па решивме да се префрлиме во другата соба, на раат да си ја завршиме работата. Арно ама во другата соба не беше сосема раскренато од играчките, и некаде на половина пат, некој од нас нагази една играчка која свири, ама свири така подолго. Е не знам како тоа влијаело врз нашето либидо, ама сексот заврши со реченицата:..„ е ова е секс“...
20.08.2013, 12:41
Gardenia
682
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Не беше синоќа, беше некој ден пред тоа. Хе, хе, ме потсетивте во другана тема со викендите. Ние инаку сме у фаза кога го реоткривме сексот, и сега понекогаш личиме на тинејџери. Некогаш не можеме да се додржиме да одиме во другата соба. Е така беше и претсиноќа, таму у спална карши дете започнавме, па решивме да се префрлиме во другата соба, на раат да си ја завршиме работата. Арно ама во другата соба не беше сосема раскренато од играчките, и некаде на половина пат, некој од нас нагази една играчка која свири, ама свири така подолго. Е не знам како тоа влијаело врз нашето либидо, ама сексот заврши со реченицата:..„ е ова е секс“...
,ми го разубави денот бе Везилке хахах јаки сте
20.08.2013, 12:46
Mihaela 2010
4230
Jas vikendov imav dobieno, taka da go propustivme,ama ke nadoknadam i te kako narednive denovi
20.08.2013, 14:12
mommy_angels RR
1543
јас синоќа ветив дека денес ќе ви пишам овде и еве ме , а за детали прашајте ги комшиите ,сигурно ги имаат
13.09.2013, 13:24
bucko mal
1431
Sabajle mm si dojde porano od rabota.Na pat za nakaj doma mi se javuva I prashuva koga bebushov ke spie? Mu vikam sega .Aj uspigo za 10min.sum doma I taka rano po sabajle malku se osvezivme,kratko ama slatko so ogled na toa shto vo posledno vreme nemozeme navecer I preku den malku proctor ako najdeme go koristime. Pa posle bev oslobodena od gotvenje,so trcanje otide da donese rucek
13.09.2013, 13:29
miana
6152
Aaaaa bucko,tvoevo bilo utrinsko seksualno iskustvo Jas veke zaboraviv sto e ova
13.09.2013, 13:31
Палешка РР
7505
Bravo buckooooo Ete predlog za denesen rucek...i jas kje go primenam
13.09.2013, 13:34
bucko mal
1431
Koga koleshkite mi kazuvaa kolku retko imaat seksualni odnosi jas im vikav ne e mozno.Jas koga ke se omazam sekoj den,ama ne bilo taka eve cel mesec mozam na prsti da izbrojam I toa se na kratko so strav nekoj da ne se razbudi Ama ne se davame,so poslednite sili se trudime Ubavo se reklo slushaj patalec.....
20.09.2013, 13:09
miana
6152
mmmm
< Поракaта ја уредил miana -- 20.9.2013 13:10:04 >
20.09.2013, 19:20
mommy_angels RR
1543
ај да си кажам за глупостите вчера што ги правев требаше нешто да чекаме со мм во кола саат -два ,а тоа нели баагичко време за чекање..... си почнавме ние така фино лепо....и си завршивме ............ах ,младост лудост
20.09.2013, 19:30
Carrie RR
326
уууууу браво мами ејнџлс, свака част
20.09.2013, 21:15
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
ај да си кажам за глупостите вчера што ги правев требаше нешто да чекаме со мм во кола саат -два ,а тоа нели баагичко време за чекање..... си почнавме ние така фино лепо....и си завршивме ............ах ,младост лудост
cek cek da vidam jas ti bese ovaa:
Кога си 30,35 не ти се гледаат многу ,мојот муабет беше друго. Имам сретнато баба и дедо од преку 70 што се држеа за рака и ми изгледаше толку убаво,дури и си помислив дека би сакаља и ние да бидеме вакви еден со друг на тие години,ама она што го нарекуваме лигавење,дома е сосем нормално,а на улица крајно невкусно,им личи на деца од 15,16 години,не на возрасни што имаат на располагање спални,крети,кади,туш кабини и што ли уште не
pa tek ovaa:
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Хе, хе и додека ние овде дискурираме дали е пристојно разменување „течности“ во јавност, во Шведска е донесен закон со кој се легализира мастурбацијата на јавни места.
Колку е изопачен светов
Ужас Баш овие денови слушав импресии и од т.н. Црвена улица во Амстердам ,катастрофи живи.
Vo Makedonija pod itno da se proglasi Crven parking
tuku sala na strana mene mi e bas drago sto ste si uzivkale, a ova drugovo ke go zemam kako "tastatura trpi se"
< Поракaта ја уредил niki -- 20.9.2013 21:16:53 >
20.09.2013, 22:01
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
cek cek da vidam jas ti bese ovaa:
Кога си 30,35 не ти се гледаат многу ,мојот муабет беше друго. Имам сретнато баба и дедо од преку 70 што се држеа за рака и ми изгледаше толку убаво,дури и си помислив дека би сакаља и ние да бидеме вакви еден со друг на тие години,ама она што го нарекуваме лигавење,дома е сосем нормално,а на улица крајно невкусно,им личи на деца од 15,16 години,не на возрасни што имаат на располагање спални,крети,кади,туш кабини и што ли уште не
pa tek ovaa:
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Хе, хе и додека ние овде дискурираме дали е пристојно разменување „течности“ во јавност, во Шведска е донесен закон со кој се легализира мастурбацијата на јавни места.
Колку е изопачен светов
Ужас Баш овие денови слушав импресии и од т.н. Црвена улица во Амстердам ,катастрофи живи.
Vo Makedonija pod itno da se proglasi Crven parking
tuku sala na strana mene mi e bas drago sto ste si uzivkale, a ova drugovo ke go zemam kako "tastatura trpi se"
хахахахах...ова беше приватен паркинг,најприватен што може a да и баш си уживкавме,а и не не гледаше никој, посебно не мали деца
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 20.9.2013 22:06:04 >
20.09.2013, 22:09
niki
4299
pravdaj se ti kolku sakas samo da znaes koj priznava pola mu se prasta
20.09.2013, 23:48
mommy_angels RR
1543
Aбе кога се работи за задоволство се'' се прашта
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 20.9.2013 23:52:02 >