за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Е конечно можам да речам дека со мажле водевме љубов после две ипол години.Ама дефинитивно си има разлика од секс на брзака до страсно водење љубов со гооолема доза на емоции.Децата ни се смилуваа и спиеја цело време.А ние си ги подгреавме страстите и секако ја запаливме спалната со нив.Па после едночасовното уживање можам да појдам и освежена си легнам да спијам.
13.06.2014, 15:45
marchi
948
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90
Е конечно можам да речам дека со мажле водевме љубов после две ипол години.Ама дефинитивно си има разлика од секс на брзака до страсно водење љубов со гооолема доза на емоции.Децата ни се смилуваа и спиеја цело време.А ние си ги подгреавме страстите и секако ја запаливме спалната со нив.Па после едночасовното уживање можам да појдам и освежена си легнам да спијам.
blazesiti
18.11.2014, 20:00
scared RR
1349
Темава не е раздрмана оддамна Мене ме удриле хормониве во глава едвај чекам утре ми завршува да му се нафрлам ко некоја нимфоманка сум де , се вадам на тоа божем дете правиме ама ми се сака секој ден
19.11.2014, 16:25
marchi
948
ah scared..... mene pa najmnogu mi se saka bas koga imam dobieno,
19.11.2014, 19:01
scared RR
1349
Ма и мене ми се сака само го зјапам мм ко манијак некој, ептен ми е секси овие денови ама не ми е угодно да имаме кога имам мензис Ама ќе надокнадиме како и да е
20.11.2014, 13:53
AneLav RR
1110
Откако ослабев 7 килограми либидово некако многу ми скокна Само на тоамислам. Вчера беше многу интересно само што се истуширав, сопругот не дочека ни да се избришам.....
20.11.2014, 15:18
blond
1268
Ah si legnav vo 10, premorena od rabota , se vazi ako sum sonuvala? :D
23.11.2014, 11:33
scared RR
1349
Синоќа паднаа две партии Една онака набрзинка, после мажево ми заспа, па јас го разбудив и падна уште една натенане , се надевам сме го направиле нашето бани
26.11.2014, 14:49
Anonimen
Devojki daj be kazete kako da si go podobram libidoto, ke mi se unisti brakot ako vaka prodolzam. Ima li nekakvi preparati za ovaa rabota? MM tolku mngou me ispolnuva so ljubov i go sakam, ama koga ke dojde vreme za taa rabota nekako kako da se podrazbira deka treba da se sluci i jas gubav zelba- katastrofa!! Soprugot odma si pravi filmovi deka ne go sakam, deka imam drug, a jas ednostavno nemam zelba ne mi paga na pamet...Sovet?
28.11.2014, 11:32
Anonimen
Од извесни причини ќе морам овој пат анонимно Пред 2 вечери сме имале секс каков никогаш до сега, а заслуга за тоа е едно играче што овој пат решивме да го воведеме во игра, а тоа е вибрирачки прстен. Ако не сте пробале или ако ви е згаснат сексуалниот живот веднаш да си го купите. Малку е скапо за еднократна употреба, ама вреди за секој денар, неописиво задоволство, сега мислам дека нема да можам без него
28.11.2014, 12:05
Anonimen
Lele zenski morav da se stavam anonimen hahaha nekako sram me fati ama vcera 3 pati padna sex, ufff odamna vaka ne sme imale tolku zestoko cel den pocna od sabajleto na ranina, mm me razbudi celiot zapalen vo 4 sabajle, posle otidovme na rabota i ete go kaj 13h sms dojdi do kaj mene vo kancelarija i mi vika odi do gore vo kancelarijata sto e prazna zemi go klucot sega ke dojdam...leleee si rekov pak ako e toa i taka ispadna na masava bas vozbudlivo si vikam nekoj da ne ne vidi be gazdive se ropaat na mrtvo hahaahh i vrvot bese vecerta bevme izlezeni sinoka pievme vince ova ona i koga se vrativme ka 1 i 30 pak udrivme 3 tura malku podolga bese ovaa...i sabajlevo edvaj stanav ajj dosta se iznapisuvav...
28.11.2014, 12:10
scared RR
1349
синоќа немаше капнати бевме ама сабајлево и тоа мм беше иницијатор јас сум мрзлива наутро па така да он си ја заврши работата и преубаво беше
< Поракaта ја уредил scared -- 28.11.2014 12:11:59 >
28.11.2014, 12:15
LoveableMe RR
5035
Празници се ближат, празници се ближат , очигледно влијаат на атмосферата
28.11.2014, 13:35
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen
Devojki daj be kazete kako da si go podobram libidoto, ke mi se unisti brakot ako vaka prodolzam. Ima li nekakvi preparati za ovaa rabota? MM tolku mngou me ispolnuva so ljubov i go sakam, ama koga ke dojde vreme za taa rabota nekako kako da se podrazbira deka treba da se sluci i jas gubav zelba- katastrofa!! Soprugot odma si pravi filmovi deka ne go sakam, deka imam drug, a jas ednostavno nemam zelba ne mi paga na pamet...Sovet?
Анонимен, еве во ОВАА ТЕМА може ќе најдеш некој совет.
10.03.2015, 11:47
Палешка РР
7505
Значи:
После 3 недели, сношти се "ставивме" со мм. Партијата траеше 3 секунди
Со подолги информации...утре
10.03.2015, 11:54
lukajana RR
1481
Некој се журкал ,и кај нас падна еден послеполноќен за добро утро ,жеско и жестоко
10.03.2015, 12:05
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Значи:
После 3 недели, сношти се "ставивме" со мм. Партијата траеше 3 секунди
Со подолги информации...утре
Барем имаш кратки информации,а јас никакви Ух ни трба дефинитивно одмор,па да живнеме малце,а со тоа и темава
12.03.2015, 10:01
mommy_angels RR
1543
Доста само се жалев,сега и да се пофалам Не е од синоќа,од прексиноќа е ама вреди да се спомне.Конечно излеговме од рутината и падна хот,хот,хот секс.Не сме остареле пустите ние ,туку требало малце повеќе да се ангажираме.А за местото на случувањето не кажувам,оние чистите и гадежливите ќе ме искараат ,па и некоја лекција може ќе ми одржат Вака трај си и прај си
12.03.2015, 10:38
Defne90 RR
1991
Ајде да се чекирам и јас тука нека стои датата.Хехехе дека малку бевме подзаборавени на тоа поле.И што да речам,кратко ама слатко,полно со емоции и еден куп прегратки и бакнежи после кои очекувано си дојде и врвното задоволство.
12.03.2015, 11:00
deluxe
2479
Јас сум заборавила да пишувам тука Ама напротив ние си имаме ритам фатено,секоја втора вечер сме активни Не да се фалам ,ама турбо сме
12.03.2015, 11:37
Палешка РР
7505
Ништо јас, ако е Марфи закон јас сум Устав
Таман решив од 3 секунди да преминам на 5 минути - ми дојде
12.03.2015, 13:26
lukajana RR
1481
Нашето дружење бешe сабајлечки со првите петли и не можам да се пожалам убаво си поприкажавме,онака да ни тргне денот
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
Доста само се жалев,сега и да се пофалам Не е од синоќа,од прексиноќа е ама вреди да се спомне.Конечно излеговме од рутината и падна хот,хот,хот секс.Не сме остареле пустите ние ,туку требало малце повеќе да се ангажираме.А за местото на случувањето не кажувам,оние чистите и гадежливите ќе ме искараат ,па и некоја лекција може ќе ми одржат Вака трај си и прај си
< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 12.3.2015 22:43:54 >
21.03.2015, 16:48
Snow Angel
41
Само што се истуширав,мм не дочека да се избришам,веднаш ми ја соблече бањарката и веднаш почнаа тие т.н патувачки бакнежи кои водат кон секс,па пороа орален секс имавме и на крај некое поинакво издание на мисионерска поза.Иако сеуште сум во првото тримесечие во бременоста,сепак докторката ни дозволи.
< Поракaта ја уредил Snow Angel -- 21.3.2015 16:50:34 >
23.03.2015, 08:35
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana RR
Нашето дружење бешe сабајлечки со првите петли и не можам да се пожалам убаво си поприкажавме,онака да ни тргне денот
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
Хехе Луκајана таму не можам да напишам веќе го имам нна списоκ. Туκу да ви κажам и синоќа се офајдив. Намеρата ми беше да заспијам дете па да дотρчам κај маже,аρно ама и јас сум заспала. Е κога се ρазбудив оκолу 1 по полноќ пρавец κај него. Дневна доза си е дневна доза, вρеме и место не смее да се биρа
26.03.2015, 11:30
Defne90 RR
1991
Расположение на ниво денеска.Синоќа баш убаво си се посветивме еден на друг и си ги оживеавме заспаните страсти.И баш се зближивме убаво после долго време и на емоционално ниво.А колку само ни годеше и на двајцата тоа,Дај боже да се повторува почесто