Незнам која плата ја зимаат
zosto sekogas se postavuva prasanjeto kolku plata zemaat??? ili onaka pa dobro malku zemaat ne se zadovolni...
sekoj koj ke se soglasi da raboti znae za kolkava plata raboti, ne deka si vika moze ke imam sreka pa 2000e mene ke mi davaat. pa posle so 300e si vika e ne rabotam
ako ne mu se raboti neka si odi doma, ima lugje sto placat i molat za negovata plata
ne e opravdanie visinata na platata so odnesuvanjeto....
pred nekoe vreme imavme takvo kartocne deka imame pismo vo posta. otidovme da si go zememe i toj od tamu vika aaaa pa sme go vratile nie. jas mu vikam pa ne e pominat rokot za da go vratite. toj samo mi vika jas ne znam, ne ste dosle da go zemite nie go vrativme. i uste mi vika javete se vo kompanijata koja vi go pratila pismoto ke vi go pratat pak....
alooooo kako jas da znam koj mi pratil pismo...
kako me iznervira. mm ne se rasprava, da bev sama imase toj da se javuva po site posti i kompanii i da mi go najde pismoto. kako mozat taka, pa toa moze e nesto mnogu bitnooo
situacija 2: odam da platam smetka leto nekade 14h - znaci ne bese vreme za pauza.. toplo nadvor pekol.. postava zatvorena... jas vrijam se potam i ete ti ja tetkicava posle nekoj 5-10 min doagja so najlonce so jadenje i vleguva vnatre i se zaklucuva... mi vika ke jadam jas sega!!!!!!!!!!!?????????????????!!!!!
jas i vikam ama ne ti e vreme za pauza. mi vika jas ne jadev za pauza... i sto da pravam jas????
a be zovrev pred postata. imase i postari lugje sto cekaa, navistina nema smisla
uf kako nema nekoja poplaka da pises so ime i prezime site da gi navedes
< Поракaта ја уредил anaana -- 20.5.2013 12:17:45 >