за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ooo MIrka ljubavi jedina moja tiiiiii ko te sada djirkaaa i ko ti pod prozore dolaziiiii da ti svirkaa mirkaaaa mozda bi i sretno zivjeliiiii ta na na na naaaaaaaaaa
10.06.2013, 09:15
Bethany
4534
Неки нови клинци, неки нови клинци, неки нови клинциии Првото ми падна на памет, секогаш ја певам кога одам кај моите, се се изменило...
10.06.2013, 09:16
Mihaela 2010
4230
a da i Imao sam strasnog petla ja u princip ne go sakam ama ete taa pesna mi vlegla u glava
10.06.2013, 09:17
Yummy Mammy
1690
Zarem e vozmozno da se odvoi eden edinstven stih od Balasevic?! I pesna da prasas omilena, jas pak ne mozam da odvojam
Aj neka bide:
"...a mi smo bolje svirali neg' sto smo bili placeni al' dobro, sad..."
zatoa sto za se vo zivotot e taka.
10.06.2013, 09:18
Палешка РР
7505
Ма дај окрени тај рингишпил у мојој глави без тебе дрвени коњичи тужно стоје доџи из плаве боце се појави бар једну жељу испуни и додај свету мало боје о чудо моје
10.06.2013, 09:18
niki
4299
o daj okreni taj ringispil u mojoj glavi to nezna niko samo ti bez tebe drveni konjici cudno stoje dodji iz plave boce se pojavi bar jednu zelju ispuni i dodaj svetu malo boje cudo moje.....
10.06.2013, 09:19
niki
4299
za cetiri sekundi me prevarila paleska
10.06.2013, 09:19
Палешка РР
7505
хахха ники
10.06.2013, 09:21
Malecka23
1175
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
o daj okreni taj ringispil u mojoj glavi to nezna niko samo ti bez tebe drveni konjici cudno stoje dodji iz plave boce se pojavi bar jednu zelju ispuni i dodaj svetu malo boje cudo moje.....
Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
10.06.2013, 09:22
bebence19
291
Hej doleti, mala senice tu na moje zlatne civije vatra sara tvoje zenice razbij nesto i zaigraj ludo, divlje
10.06.2013, 09:26
bebence19
291
PROVINCIJALKA tekst
Rekli su mi da je dosla Iz provincije Strpavsi u kofer snove I ambicije
Drug je studirao sa njom Pa smo se najzad sreli ona i ja - Shvatih: Boze, ovo je sazvezdje Za nju provincija
Srce stade kao dete Da se otima Trazili smo se Po prethodnim zivotima
Ostavih iza sebe svet zablude Promasaje koji tise Prosto, lako, K'o neko beznacajno pristaniste
O, da mi je da se jos samo jednom zaljubim Opet bih uzeo kostim vecnog decaka I opet bih smislio kako da prodangubim Dok ona ne sleti niz hodnik studenjaka
Gorda, naspram podsmeha I spletki poslednjih Usamljeni galeb Iznad mora osrednjih
Reci bi sve pokvarile Samo sve cutke Pokraj mene stisla Sami, svoji, izbeglice iz besmisla
O, da mi je da se jos samo jednom zaljubim Opet bih gledao niz kej kao niz prugu I opet bih znao da se u oblak zadubim I cekao bih samo nju, ni jednu drugu
Napisi mi pesmu, mazila se je Nisam znao da li cu umeti Reci jesu moje igracke, cakle mi se u glavi Kao oni sareni staklici kaleidoskopa I - svaki put mi druga slika u ocima kad zazmurim Ali…postoje u nama neke neprevodive dubine Postoje u nama neke stvari neprevodive u reci Ne znam....
Napisi mi pesmu, molila je I nisam znao da li cu umeti Voleo sam ju tako lako A tako sam tesko to znao da pokazem A, onda odjednom raspored madeza na njenim ledjima Kao tajna mapa pokazao mi je U koju zvezdu treba da se zagledam, i - tako Eto ti pesma, ludo jedna...
10.06.2013, 09:31
mama_06
395
...Волеш једном у животу, сад богату ил` сироту то не бира памет него срце...
10.06.2013, 10:02
Snowhite RR
5042
Инаку не ссушам српска музика ама Балашевич ми е закон за него и на концерт би отишла А омилени стихови
Sad žalim, da, al'' šta sam znao ja? Ti si bila još devojèica. Leteo je kao leptir tvoj èuperak.
Drugi bi sve imalo smisao, drukèije bih život disao da sam znao da postojiš Olivera
Znao bih gde da sebi naðem mir, skrio se u tajni manastir i èekao da ti odrasteš Olivera.
И се разбира
Свирајте ми јесен стиже дујно моја, овој стих
А свадба беше ко свадба, и шта да се прича параде, пијанства и кича и позната цура у бело
< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 10.6.2013 10:07:58 >
10.06.2013, 10:07
Палешка РР
7505
Ne lomite mi bagrenje bez njih ce me vetrovi oduvati pustite ih, moraju mi cuvati jednu tajnu zlatnu kao dukati
Ne lomite mi bagrenje pod njima sam je ljubio bosonogu i odbeglu od sna
10.06.2013, 10:29
Carrie RR
326
Ja imam nas, a za svet ko te pita ....
10.06.2013, 10:32
bebence19
291
ooooooooooo jas ja obozavam ovaa pesna :) :) :) megutoa me potsetuva na minatoto i retko ja slusam
10.06.2013, 10:34
richiegirl
7
Hej, budi jaka ti, najlakse je plakati To nam samo Gospod svira jesenju sonatu Snio sam vrata u tom suvom zlatu Strah me da prodjem, al' proci cu
10.06.2013, 10:37
vezilka RR
4931
Е баш од него нема ниту еден..кај го најдовте :) Се шалам.
10.06.2013, 10:39
Yummy Mammy
1690
ИЗВОРНА ПОРАКА: richiegirl
Hej, budi jaka ti, najlakse je plakati To nam samo Gospod svira jesenju sonatu Snio sam vrata u tom suvom zlatu Strah me da prodjem, al' proci cu
10.06.2013, 10:42
Bethany
4534
Svirajte mi jesen stize, dunjo moja jesen rana, nek zazvone tambure u transu znam da nije pesma ova za veselje i svatovac al' ja moram cuti tu romansu
Svirajte mi jesen stize, dunjo moja al' polako da mi ne bi koja rec promakla sklon'te case i bokale razbio bih svet od sale da je samo slucajno od stakla, dunjo moja
Ovaa ja sakam, taznicka malku ...
10.06.2013, 10:44
sandriana RR
2924
Ne volem, Ne volem Dzipadzije, Dizel butikase restoteke, tamburase svaku pesmu, bar za strofu skrate Mater im Ете, и цела песна ми е хит, ама строфава посебно.
10.06.2013, 11:00
Octavia
617
Уф, многу има, сите скоро стихови од сие песни Ама некако почесто си потпевнувам
Боже, Боже, што баш ја...
10.06.2013, 16:31
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19
Hej doleti, mala senice tu na moje zlatne civije vatra sara tvoje zenice razbij nesto i zaigraj ludo, divlje