за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Hej doleti, mala senice tu na moje zlatne civije vatra sara tvoje zenice razbij nesto i zaigraj ludo, divlje
Najomilen stih :D
10.06.2013, 23:28
sandriana RR
2924
Ja jos kradem dane Bogu ja jos umem, ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir jos sam sretan sto postojim pisem pesme, zvezde brojim jos sam onaj isti vetropir
Prva je ljubav, dosla tiho, nezvana sama....
10.06.2013, 23:31
deluxe
2479
mozi cela pesna? D-moll
10.06.2013, 23:37
Џесика
2036
O, srce ludo, ludi sni vec se moji drugovi momcili svi a ja sam hteo samo jedno lepu protinu kci... Cudnom pesmom zvoni drum te su zime svatovi dosli po nju iz daleka neki svet za mene tudj i bas sam prosao sokakom padao je prvi sneg
I jos ponekad zazvone praporci sto je odnose ko zna gde
...Da se zenim imam kad ja sam eto ostao momak do sad
I nikad vise nisam sreo lepu protinu kci...
...I ljubim dobre, ljubim lake neke prave, a neke ne i sve su vile, ma sve su kraljice i sve su nevazne naspram nje...
„Lepa protina kci“
< Поракaта ја уредил Џесика -- 10.6.2013 23:38:57 >
10.06.2013, 23:40
miana
6152
Zivot je more, pucina crna po kojoj tonu mnogi sto brode nije mi srce plasljiva srna ja se ne bojim velike vode
Lome me vali, nose me struje oseka srece, a tuge plima siba me nebo bicem oluje al' jos se ne dam i jos me ima
U jutra rana plase me senke minulih dana secanja mutna kao u lazi, kao u snu ipak se borim, ipak se nadam sve manje letim, sve vise padam i sve su jace ruke sto me vuku dnu
10.06.2013, 23:43
Џесика
2036
...И уште една од многуте... омилена... Citav zivot jurile me plave, sve neke iste kao kopije ej moje plave, dosle ste mi glave, dosadne krvopije... ...Ne necu svetle, svetle jasu metle, hocu jednu s pigmentom...
Hocu jednu malu garavu, crnu kao braca Arapi da joj krenem sav na carapi kad je poljubim... Hocu jednu malu garavu, da je gricnem kao jabuku, da mirise na mom jastuku kad se probudim...
21.07.2013, 20:14
blue_blue
893
Zasto se sve to desava dal covek ista resava, il smo samo tu zbog ravnoteze megu zvezdama
15.04.2014, 01:03
Defne90 RR
1991
Опрости ми Катрин,можда нисам био фин, мада си ми била драга. Опрости ми Катрин,све је сада само дим нашој љубави ни трага.
И секако целата песна де
27.11.2014, 19:22
caciana
863
Djordje Balasevic - Moja je draga vestica
Kada prodje ribljom pijacom svi šapću: Evo je... Biće nevolje (koga sum namcor za vreme na PMC decko mi si go pej stihov )
Moja je draga najbolja... Andjeo dobrog naboja Prošek u nedra prolije... I eto ti čarolije Druge mi za čas posade bezbojnu ružu dosade Držimo palce Vrag i ja da potraje ta magija