cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Колку денови одмор можете да ,,издржите,,?

clock-img

10.06.2013, 16:02

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Досега оптимум биле 10 тина дена....

clock-img

10.06.2013, 19:15

clock-img

blond

pencil-img

1268

Јас после 10 дена поминати дома, шизнувам! Повеќе не можам да издржам :)

clock-img

10.06.2013, 20:47

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Кога би било можно доволно и оптимално би ми биле 15 дена user posted image
Седум ми се малку,десет ми фалат уште 2-3 дена што значи 15 дена би биле топ

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

10.06.2013, 20:49

clock-img

miana

pencil-img

6152

15 дена таман ама се зависи од местото и друштвото..Ако е тапа,тешко издржувам неколку дена а ако е се погодено - уфффф и 15 дена се малку

clock-img

11.06.2013, 11:11

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Море и цело лето нема да ми здосади и ќе барам уште, нормално да сум во поголемо место каде има што да се посетува. А во мало место и два дена ми се многу

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

11.06.2013, 11:18

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Па и јас тоа велам - да е погодено местото, и да сум со семејството, и цел месец нема да ми смета.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

11.06.2013, 11:44

clock-img

Octavia

pencil-img

617

Мислам дека можам прилично да издржам, ама мм е програмиран на 7-8 дена, после тоа не се трпи веќе, а и син ми, тој сака после некаде 8-9 дена назад дома, ама малку да сме биле дома и после пак на одмор user posted image . Мене ако ми е погодено сместувањето можам неограничено мислам да „издржам“.

clock-img

22.05.2014, 00:39

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Ова лето сакаме да одиме со друштво 6-7 дена а одма после тоа да ја натамамиме работата да продолжиме со мајка ми и татко ми уште 10 дена. И не знам како сето тоа ќе го изведеме, мм прв почнува да кука за дома ама ете сега се сили, ќе издржел и уште толку, ептен му се одмарало годинава.user posted image Јас немам проблем кога сите од најблиските ми се до мене мада ќе ме фати криза за домата, ама за малово не знам, ќе провериме колку е ,,издржлива,,.user posted image

< Поракaта ја уредил elenak RR -- 22.5.2014 0:41:48 >

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

22.05.2014, 06:54

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

уф па ние баш и не можеме да издржиме многу долг одмор.Прво маж ми ќе почне да зборува за дома па после и децата по него.Јас немам проблем да ви кажам право и 10 дена,ама децата си сакаат дома после само 4 или 5 дена.Така да и оваа година изгледа толку ќе бидеме.Со оглед на тоа што малото прв пат ќе оди имислам дека нема да сака да седи подолго.Ама и толку да успееме да седиме пак ќе биде супер.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

22.05.2014, 09:19

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Lani na more bevme 12 dena ama iskreno mene dosta mi bese vise od 8mi den,i sakav da si idam domauser posted image
mislam deka edna nedela bi mi bila tamana,bidejki epten mi e iscrpuvacki toa dva pati idenje na plaza,pa uspi dete doma,banjanje mislenje za jadenje i slicno
Koga bi bila primer na planina moze i povekje da izdrzam

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

22.05.2014, 09:27

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Не повеќе од 9-10 дена, потоа ни станува досадно. Порано сум одела по 20 дена на одмор со моите, сега тоа ми изгледа незамисливо. Се менуваат времињата....

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

27.05.2014, 09:41

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

Летен одмор можам да издржам максимум 15 дена, а мм после 7 ден го фаќа носталгија за дома. А зимен одмор, доволно ми се 7 дена. Лани, прв пат бевме 15 дена на одмор, а мм не се бунеше, дури и малку му беше. Исто и мене. Да немавме повратни авионски карти, сигурно ќе останевме повеќе, ептен ни се погоди одморот.

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

clock-img

30.11.2014, 19:15

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

10 максимум, ама искрено после 6тиот веќе ми се здосадува user posted image

clock-img

30.11.2014, 19:23

clock-img

blond

pencil-img

1268

Au, mozam i 20 dena da sedam na odmor bez problem ako mi e pogodeno mestoto user posted image A na mm po 5 dena veke pocnuva da mu stanuva monotono user posted image

Ama ako odmorot mi e doma iskoristen, ludilo me fakja za brzo vreme user posted image

< Поракaта ја уредил blond -- 30.11.2014 19:24:30 >

Последни статии

article-img