cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Мешање различни вкусови на јадење

clock-img

12.06.2013, 08:25

clock-img

rina13

pencil-img

1147

Не мешам вкусови воопшто, кога јадам максимум се 3 јадења но не со различен вкус. Не сум гурман несакам да експериментирам со јадења така да години наназад си јадам едно те исто.

clock-img

12.06.2013, 08:34

clock-img

bebence19

pencil-img

291

jas obozavam da mesam vkusovi i da eksperementiram, toa mi go pravi rabotenjeto vo kunja prava zabava :)

знам дека можеме :)

clock-img

12.06.2013, 12:25

clock-img

ivoni4ka

pencil-img

903

ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka

јатрва ми е лидер варени макарони со сирење user posted image user posted image
lele ama utka napraviv mislev makaroni so seker

clock-img

12.06.2014, 00:22

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Па сакам да експериментирам со најразлични вкусови и воопшто немам проблем со тоа.Инаку комбинации што ми се допаднале се смоки и чоколада заедно или соленки и еурокрем.Ми се случувало и риба со павлака да јадам или риба и мајонез и не ми беше воопшто лошо.Ми се допадна дури.Исто така имам пробано и дури и често си јадам јуфки со мајонез и баш ми е вкусно.А познавам и луѓе кои што јадат јуфки со леб или лубеница со леб и сирење.Е тоа баш не ми иде некако.

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

12.06.2014, 09:04

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

.....А познавам и луѓе кои што јадат ..... лубеница со леб и сирење.Е тоа баш не ми иде некако.

Е мене најмногу ми оди и обожавам во лето тоа да го јадам. А обожавам и месо во сос од јаболка, вишни и сл., тоа во странство го пробав и ми се допадна и до ден денес сакам да јадам миксови, не секогаш, но одвреме-навреме. А лубеницата и сирењето - закон!user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

12.06.2014, 10:47

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

А лубеницата и сирењето - закон!user posted image

Апсолутно тачно! user posted image
И оние вкусови во кинеските ресторани - слатко/кисело/луто ми се фаворит.

***I'd rather be honest than impresive***