за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Pa toa e i zamislata i sushtinata na x faktor,edniot da bide drzok i bezobrazen,drugiot po neutralen i tretiot po kul.
28.11.2013, 21:44
Bethany
4534
Кога сме веќе кај Х фактор, мене сите во жирито ме нервираат освен Кики, тој е онака се уште ок, ќе видиме до кога
Инаку, плус ме нервира таа плава спикерка/водителка Маријана , што водеше Бекстејџ порано, и тој со неа што беше, демек некаков пеач, катастрофа кој му кажа дека демек знае да пее, тој ги само рецитира песните, и Исидора Бјелица, е таа ми е врв!
28.11.2013, 21:51
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Ѓокица Лукаревски на тоа квизот на Канал 5
Потполно се согласувам. Поголемо промашување не сум видела, ич не го бива за ваков квиз, и ли што и да е. Некни кога менував канали и го гледам Влатко ИЛиевски - си реков арно им текна дека не го бива, ама другиот ден пак беше Ѓокица.
28.11.2013, 22:15
Goddess*
332
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
Инаку, плус ме нервира таа плава спикерка/водителка Маријана , што водеше Бекстејџ порано, и тој со неа што беше, демек некаков пеач, катастрофа кој му кажа дека демек знае да пее, тој ги само рецитира песните, и Исидора Бјелица, е таа ми е врв!
i mene lepoticava mi gi diga crevava,kakva odvratna glava ima suva lepota
28.11.2013, 23:35
Melanija RR
7052
Латас и ,,новинарот,, Јанко , а да и смеењето на Тони Михајловски
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
25.01.2014, 00:30
Defne90 RR
1991
au gi ima nekoi odvratni faci sto ne mozam da gi smislam i televizorot mi ide da go isklucam koga ke gi vidam na nego.Ama definitivno najveke od site ne mozam da gi podnesam Zoki faci znaci mi se povraka koga go gledam covekot,ne znamsega dali uste emituvaat faci. I Boki 13 znaci sram za makedonskiot narod definitivno.A i miana ima pravo za sneze velkov stvarno katastrofa kakov nikakov glas i odnesuvanjeto nula.Cist promasaj.Ke ja zaboravev sofija maneva.Ne mozam da ja smislam ni nea ni nejzinoto peenje.
30.11.2014, 16:03
scared RR
1349
Миа Костова ако може да се рече дека е позната
30.11.2014, 17:16
caciana
863
Latas
30.11.2014, 17:46
blond
1268
Sneze Velkov straaaaaaaaaaaaaasno mi odi na nervi, auuuuuuuuuuuuuu
14.03.2015, 21:25
Палешка РР
7505
Во последно време - Тони Михајловски.
14.03.2015, 21:37
Ilina87
326
Тамара Тодевска!!! Полигаво суштество не знам дали постои.
14.03.2015, 22:22
scared RR
1349
Миа Костова , ако може да се нарече и дека е јавна личност
14.03.2015, 22:26
Melanija RR
7052
Како не е јавна па секој втор ден ја има на ТВ,чуден акцент и глума со сексиљав глас
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
14.03.2015, 22:38
scared RR
1349
Знам ама нејќам да и придавам многу значење па затоа А, на една група па на фб што е она администратор, каква надменост, како потсмевање спрема останатите има, одвратна ми е, селанка со тапија а богами и нешто друго покрај тоа да не кажувам сега сите си знаеме
14.03.2015, 22:43
Melanija RR
7052
Случајно на иста група и ги читам коментарите кратки ,јасни,дрски,за се е во право
14.03.2015, 23:10
lukajana RR
1481
Мене ме нервира Јанко и затоа кога ке го видам мењам канал,не сакам непотребни нервози
15.03.2015, 10:27
Hopeful RR
2349
Лелеее сите сме со ист вкус значи - Јанко, Латас, Маријана, Тамара Тодевска, Миа Костова - а бе не можам да ги смислам! Ама да ја додадам најиритантната, бар за мене - Ива од Ајде Дома! Не е јавна личност како овие, ама бре даден и е медиумски простор и не можам да ја смислам кога ќе почне да се смее за ништо!!!
16.03.2015, 07:44
deluxe
2479
Не можам да го поднесам гласот и фацата на Латас Потоа на листата следуваат:Јанко,Драган Вучиќ,Тони Михајловски,има и од политичариве многу шо ме нервираат,ама ај да не разврзувам тука не е место