cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Која позната личност ве вади од такт?

clock-img

28.11.2013, 21:21

clock-img

Goddess*

pencil-img

332

Pa toa e i zamislata i sushtinata na x faktor,edniot da bide drzok i bezobrazen,drugiot po neutralen i tretiot po kul.

clock-img

28.11.2013, 21:44

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Кога сме веќе кај Х фактор, мене сите во жирито ме нервираат освен Кики, тој е онака се уште ок, ќе видиме до кога user posted image

Инаку, плус ме нервира таа плава спикерка/водителка Маријана , што водеше Бекстејџ порано, и тој со неа што беше, демек некаков пеач, катастрофа кој му кажа дека демек знае да пее, тој ги само рецитира песните, и Исидора Бјелица, е таа ми е врв!

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

28.11.2013, 21:51

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Ѓокица Лукаревски на тоа квизот на Канал 5 user posted image

Потполно се согласувам. user posted image Поголемо промашување не сум видела, ич не го бива за ваков квиз, и ли што и да е. Некни кога менував канали и го гледам Влатко ИЛиевски - си реков арно им текна дека не го бива, ама другиот ден пак беше Ѓокица.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

28.11.2013, 22:15

clock-img

Goddess*

pencil-img

332

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Инаку, плус ме нервира таа плава спикерка/водителка Маријана , што водеше Бекстејџ порано, и тој со неа што беше, демек некаков пеач, катастрофа кој му кажа дека демек знае да пее, тој ги само рецитира песните, и Исидора Бјелица, е таа ми е врв!

user posted image i mene lepoticava mi gi diga crevava,kakva odvratna glava imauser posted image suva lepotauser posted image

clock-img

28.11.2013, 23:35

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Латас и ,,новинарот,, Јанко , а да и смеењето на Тони Михајловски

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

25.01.2014, 00:30

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

au gi ima nekoi odvratni faci sto ne mozam da gi smislam i televizorot mi ide da go isklucam koga ke gi vidam na nego.Ama definitivno najveke od site ne mozam da gi podnesam Zoki faci znaci mi se povraka koga go gledam covekot,ne znamsega dali uste emituvaat faci. I Boki 13 znaci sram za makedonskiot narod definitivno.A i miana ima pravo za sneze velkov stvarno katastrofa kakov nikakov glas i odnesuvanjeto nula.Cist promasaj.Ke ja zaboravev sofija maneva.Ne mozam da ja smislam ni nea ni nejzinoto peenje.

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

30.11.2014, 16:03

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Миа Костова user posted image ако може да се рече дека е позната user posted image

clock-img

30.11.2014, 17:16

clock-img

caciana

pencil-img

863

Latasuser posted image

clock-img

30.11.2014, 17:46

clock-img

blond

pencil-img

1268

Sneze Velkov straaaaaaaaaaaaaasno mi odi na nervi, auuuuuuuuuuuuuu user posted image

clock-img

14.03.2015, 21:25

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Во последно време - Тони Михајловски. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

14.03.2015, 21:37

clock-img

Ilina87

pencil-img

326

Тамара Тодевска!!! Полигаво суштество не знам дали постои.

clock-img

14.03.2015, 22:22

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Миа Костова , ако може да се нарече и дека е јавна личност user posted image

clock-img

14.03.2015, 22:26

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Како не е јавна па секој втор ден ја има на ТВ,чуден акцент и глума со сексиљав гласuser posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

14.03.2015, 22:38

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Знам user posted image ама нејќам да и придавам многу значење па затоа user posted image А, на една група па на фб што е она администратор, каква надменост, како потсмевање спрема останатите има, одвратна ми е, селанка со тапија а богами и нешто друго покрај тоа да не кажувам сега сите си знаеме user posted image

clock-img

14.03.2015, 22:43

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Случајно на иста група и ги читам коментаритеuser posted image кратки ,јасни,дрски,за се е во право user posted image

clock-img

14.03.2015, 23:10

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Мене ме нервира Јанко и затоа кога ке го видам мењам канал,не сакам непотребни нервозиuser posted image

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

15.03.2015, 10:27

clock-img

Hopeful RR

pencil-img

2349

Лелеее сите сме со ист вкус значи - Јанко, Латас, Маријана, Тамара Тодевска, Миа Костова - а бе не можам да ги смислам! user posted image Ама да ја додадам најиритантната, бар за мене - Ива од Ајде Дома! Не е јавна личност како овие, ама бре даден и е медиумски простор и не можам да ја смислам кога ќе почне да се смее за ништо!!! user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

clock-img

16.03.2015, 07:44

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Не можам да го поднесам гласот и фацата на Латасuser posted image Потоа на листата следуваат:Јанко,Драган Вучиќ,Тони Михајловски,има и од политичариве многу шо ме нервираат,ама ај да не разврзувам тука не е местоuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Последни статии

article-img