cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Ве нервира ли времето?

clock-img

29.04.2014, 07:56

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

До матура ќе се разубави,не се секирај,ама до тогаш -ко преживи причаче user posted image
Детево ми полудува по дома,ај еден ден игротека,друг во некој трговски,ама не е еден пустото,цел месец скисна времево.Мене ми здосади да седам дома затворена,а не па на ѕвер од две години со доволно енергија да преврти куќа на кров

clock-img

29.04.2014, 09:56

clock-img

miana

pencil-img

6152

Мене ептен ми влијае времето на расположението. Депресивна сум, сите по дома настинати и нервозни, неможеме да прошетаме на чист воздух.. Малово дете трет пат ми е настинато во рок од месец ипол. user posted image Аман ајде сонце излези малку

clock-img

29.04.2014, 10:42

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

E kako da ne me nervira,pa pretera dozdov I studov,pa parno nemame a jas eden ton stvari za perenje,kako ke se isushat ne mi e jasno ako ova vremevo vaka prodolziuser posted image

clock-img

29.04.2014, 11:14

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Me nervirase epten minatata nedela poso si bev na odmor ama O nevidov od odmorot,malku setnja po zatvorenite molovi i tolku
Sega koga trgnav na raboti i ne se zamaram kakvo e ,neka vrne samo da ne grrrrrmiiiuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

04.05.2014, 12:03

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

vekje pocnuva da me nervira...go pretera vise...lani za 1 maj imam sliki ,detevo mi e po kratki obleceno I dole I gore,sto znaci deka bilo epten toplo cim sum ja soblekla,ova na nisto ne lici,kaj vrne pa uste I svezo e...breeee sto prolet ke beseuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

04.05.2014, 13:23

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Да да лани беше ептен топло не се дишеше дури ова време за први мај.А сега дожд па дожд.Ми здосади и мене и тоа ептен времиштево никакво.Посебно што си носи и болести и настинки со себе,ете М пак е болен.Море и почна да ме депримира веќе.Ајдеее доста беше бегај дожду!user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

14.05.2014, 19:46

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Неееее , баш е депресивно user posted image Сакам сонце ,сакам летоооо

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

26.05.2014, 07:27

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Синоќа колку ме нервираше вие не знаете.Ај што не бевме дома кога фати невремето,па цело време нетрпеливи дали дома настанал некој проблем или не,туку и заглавивме во поплавите.Се вртевме околу градов два часа и пукнавме user posted image .Езера на влезот од Скопје и оди па отиди си дома.Не кружеше полицијатас во круг,значи колку се неорганизирани тоа е чудо некое.Се знае дека надвозникот кај Бриколаж и клучката кај Континентал се поплавуваат при силен дожд и наместо да ги пренасочуваат луѓето ,тие не вртеа во круг user posted image .На крај ни се смачи и си се вративме на обиколницата и си влеговме од другиот крај на градот.Катастрофи живи.Среќа во несреќа е што на мојот крај од градот не врнело многу,па дома се си беше во ред

clock-img

25.09.2014, 15:28

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Vekje prestana da me nervira...iako pocna da vrne nemam vise sili da se zamaram kakvo e sto e dali ke ogree sonce...

clock-img

28.09.2014, 12:20

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

И јас престанав да се нервирам поради времето, какво е такво е, ќе се прилагодуваме според него и тоа е, и да се нервираме, нема да го смениме

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

28.09.2014, 12:22

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Eve narednava nedela ke bid soncevo, bez dozdovi pa da pouzivame uste malku.

clock-img

28.09.2014, 13:16

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Неееееееее, па што е убаво топло. Како да ме нервира user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

28.09.2014, 19:13

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Е баш напротив, денес беше супер, камо вака да е секој денuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

29.09.2014, 00:03

clock-img

Dilina

pencil-img

533

Метеопат сум, ама не сум нервозна кога е лошо времето.... но ако заглави зима со врнежи и облачно знае да ме запука некоја меланхолија... а денес ми беше супер времето, се надевам ќе остане така уште малце барем...

clock-img

29.09.2014, 10:26

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Еве метеоролозите прогонозираат дека нема да има зема, дека есенва ќе бидат пролетни температурите, а дури во Јануари ќе има снег и минусни температури и тоа кратко
Дали ова ќе ве нервира?user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

29.09.2014, 11:47

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Па цело лето беше како есен, ич нема да ме нервира ако есента биде како пролет, а зима нека има, да видиме и малку снегче.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

26.11.2014, 14:48

clock-img

caciana

pencil-img

863

Da me nervira... SAKAM SNEG!! a ne samo vaka oblacno na nisto ne lici. Vreme e za sneg user posted image

clock-img

26.11.2014, 21:17

clock-img

Ki4iko

pencil-img

438

Јас мразам зима,снег,ладно,студ, епа сега замислете колку ме нервира ова време user posted image

clock-img

26.11.2014, 22:27

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Deneska bese ubavo soncevo ili vakvo da e sakam ili da vee sneg, dozd i oblacno ic ne sakam user posted image

clock-img

27.11.2014, 16:51

clock-img

Ki4iko

pencil-img

438

Интересно за мене е што сум зимно бебе родено во јануари во најголем снег,а мразам зима и студенило user posted image

clock-img

27.11.2014, 17:01

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ме нервира само затоа што не можам децава да ги изнесам надвор или да ги пуштам надвор да играат, дома во четири ѕида не знаат што да прават и само се тепаат, се караат, врескаат.. Како ќе се издржи зимава не знамuser posted image

Последни статии

article-img