за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
До матура ќе се разубави,не се секирај,ама до тогаш -ко преживи причаче Детево ми полудува по дома,ај еден ден игротека,друг во некој трговски,ама не е еден пустото,цел месец скисна времево.Мене ми здосади да седам дома затворена,а не па на ѕвер од две години со доволно енергија да преврти куќа на кров
29.04.2014, 09:56
miana
6152
Мене ептен ми влијае времето на расположението. Депресивна сум, сите по дома настинати и нервозни, неможеме да прошетаме на чист воздух.. Малово дете трет пат ми е настинато во рок од месец ипол. Аман ајде сонце излези малку
29.04.2014, 10:42
Tanjat7880
1256
E kako da ne me nervira,pa pretera dozdov I studov,pa parno nemame a jas eden ton stvari za perenje,kako ke se isushat ne mi e jasno ako ova vremevo vaka prodolzi
29.04.2014, 11:14
Mihaela 2010
4230
Me nervirase epten minatata nedela poso si bev na odmor ama O nevidov od odmorot,malku setnja po zatvorenite molovi i tolku Sega koga trgnav na raboti i ne se zamaram kakvo e ,neka vrne samo da ne grrrrrmiii
04.05.2014, 12:03
Mihaela 2010
4230
vekje pocnuva da me nervira...go pretera vise...lani za 1 maj imam sliki ,detevo mi e po kratki obleceno I dole I gore,sto znaci deka bilo epten toplo cim sum ja soblekla,ova na nisto ne lici,kaj vrne pa uste I svezo e...breeee sto prolet ke bese
04.05.2014, 13:23
Defne90 RR
1991
Да да лани беше ептен топло не се дишеше дури ова време за први мај.А сега дожд па дожд.Ми здосади и мене и тоа ептен времиштево никакво.Посебно што си носи и болести и настинки со себе,ете М пак е болен.Море и почна да ме депримира веќе.Ајдеее доста беше бегај дожду!
14.05.2014, 19:46
Melanija RR
7052
Неееее , баш е депресивно Сакам сонце ,сакам летоооо
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
26.05.2014, 07:27
mommy_angels RR
1543
Синоќа колку ме нервираше вие не знаете.Ај што не бевме дома кога фати невремето,па цело време нетрпеливи дали дома настанал некој проблем или не,туку и заглавивме во поплавите.Се вртевме околу градов два часа и пукнавме .Езера на влезот од Скопје и оди па отиди си дома.Не кружеше полицијатас во круг,значи колку се неорганизирани тоа е чудо некое.Се знае дека надвозникот кај Бриколаж и клучката кај Континентал се поплавуваат при силен дожд и наместо да ги пренасочуваат луѓето ,тие не вртеа во круг .На крај ни се смачи и си се вративме на обиколницата и си влеговме од другиот крај на градот.Катастрофи живи.Среќа во несреќа е што на мојот крај од градот не врнело многу,па дома се си беше во ред
25.09.2014, 15:28
Mihaela 2010
4230
Vekje prestana da me nervira...iako pocna da vrne nemam vise sili da se zamaram kakvo e sto e dali ke ogree sonce...
28.09.2014, 12:20
Snowhite RR
5042
И јас престанав да се нервирам поради времето, какво е такво е, ќе се прилагодуваме според него и тоа е, и да се нервираме, нема да го смениме
28.09.2014, 12:22
Mihaela 2010
4230
Eve narednava nedela ke bid soncevo, bez dozdovi pa da pouzivame uste malku.
28.09.2014, 13:16
Felly RR
7977
Неееееееее, па што е убаво топло. Како да ме нервира
28.09.2014, 19:13
LoveableMe RR
5035
Е баш напротив, денес беше супер, камо вака да е секој ден
29.09.2014, 00:03
Dilina
533
Метеопат сум, ама не сум нервозна кога е лошо времето.... но ако заглави зима со врнежи и облачно знае да ме запука некоја меланхолија... а денес ми беше супер времето, се надевам ќе остане така уште малце барем...
29.09.2014, 10:26
Snowhite RR
5042
Еве метеоролозите прогонозираат дека нема да има зема, дека есенва ќе бидат пролетни температурите, а дури во Јануари ќе има снег и минусни температури и тоа кратко Дали ова ќе ве нервира?
29.09.2014, 11:47
Felly RR
7977
Па цело лето беше како есен, ич нема да ме нервира ако есента биде како пролет, а зима нека има, да видиме и малку снегче.
26.11.2014, 14:48
caciana
863
Da me nervira... SAKAM SNEG!! a ne samo vaka oblacno na nisto ne lici. Vreme e za sneg
26.11.2014, 21:17
Ki4iko
438
Јас мразам зима,снег,ладно,студ, епа сега замислете колку ме нервира ова време
26.11.2014, 22:27
scared RR
1349
Deneska bese ubavo soncevo ili vakvo da e sakam ili da vee sneg, dozd i oblacno ic ne sakam
27.11.2014, 16:51
Ki4iko
438
Интересно за мене е што сум зимно бебе родено во јануари во најголем снег,а мразам зима и студенило
27.11.2014, 17:01
Snowhite RR
5042
Ме нервира само затоа што не можам децава да ги изнесам надвор или да ги пуштам надвор да играат, дома во четири ѕида не знаат што да прават и само се тепаат, се караат, врескаат.. Како ќе се издржи зимава не знам