за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Катастрофи живи сум,а и точно знам како треба да се хранам за да се доведам во ред,,ама волјата нешто како да ми недостасува Се надевам дека наскоро ќе се појави од некаде
03.12.2013, 09:25
rina13
1147
Со оглед на тоа κолκу вρеме, тρуд, волја, воздρжување ме чинело до сега задоволна сум.Сеκогаш може повеќе тоа сеκаκо, се надевам деκа ниκогаш нема да изгубам инспиρација.
09.02.2014, 23:23
Defne90 RR
1991
Па баш и не сум задоволна од моето тело.Имам неколку килограми вишок и се додека не ги снема мислам дека нема да бидам задоволна.Значи штом не се чувствувам убаво во онаа облека во која что до пред некое време обожував да се облекувам,веќе имам проблем со моето тело.Ау а да не зборуваме пак за бикини или плажа.Ако не успеам и не го направам моето тело не совршено ама да го направам јас да си бидам задоволна од него мислам дека ке заборавам на одмор налето.
24.02.2014, 12:05
princessa
1056
hmmm, pa zadovolna sum, tezina nasproti visina super e, samo da bev uste 3cm povisoka i kosa do polovina da imav i pomalku podocnjaci Aj koga ke pocne bebco da ne stanuva na sekoj pola saat i podocnjacite ke se sredat ama visinata ke ja nadopolnam so malku povisoki cevli Ne sum niska ne, 172cm sum ama si sakam 175 da sum