за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас сум голем обожавател на чанти и скоро секогаш си носам.Не ја претрупувам многу и да ставам во неа непотребни работи,ама секогаш си носам влажни марамици,мало огледалце,телефонот,цигарите,парфем и новчаникот со документите за лична идентификација.
07.06.2014, 09:32
princessa
1056
И јас обожавам чанти и имам 5-6 многу добри квалитетни чанти. И затоа стално ги менувам и во секоја чанта по нешто фали зашто префрлувам нон стоп ствари. Но секогаш имам влажни марамици, памперс, паломи, новчаник, лабело, бисквити за и заштитна крема за сонце.
30.11.2014, 16:04
scared RR
1349
Новчаник, лабело, книшка и упати. Си ја спремив за утре.
30.11.2014, 16:17
kokicekokice
135
Mene treba da me prashate Shto ne nosam vo chantata . Ni jas sama neznam shto se gluposti nemam piknato vo neseserite.I toa nosam 2 nesesera.1 za trakatanci -apcinja, vitamini, penkalce, igla i konec :) , kuponi od Vero, stegach za kosa, malo chetche za cheshlanje, hanzaplast I sl, a vo vtoriot za karminche, sjajche, labelo, ogledalce, korektorche, parfemche, plus parichnik,ochila, kluchevi, dva telefona, alkoholni maramchinja, paloma maramchinja.Ova vreme obichno sekogash imam I malo chadorche, bez nego ne se dvojam, bez razlika I so avtomobil da odam :)
< Поракaта ја уредил kokicekokice -- 30.11.2014 16:19:07 >
23.01.2016, 16:14
mommy_angels RR
1543
Сега ја земав ташната и еве го списокот -пластично лажиче (од мусли мислам дека е) -искористени карти од кино -шпенагли -банана и портокал -ситни чоколадца(од пакетчињата на ќерка ми украдени) -паричник -чадор -неколку врсти на таблети(за Т,за болка,витамини) -антиперспирант -кармин -крема за раце -ролер за шистење капут -апликација за апдејтирање на податоците во банка(три месеци ја мкнам во ташна и никако да ја однесам) -пенкала -влажни марамици -парфем -бел и црн конец со игла -здравствена книшка -црн тефтер -ракавици и-еден куп фискални сметки
Мислам дека тоа е се
23.01.2016, 17:06
lukajana RR
1481
Мојата чанта има се што треба и што не треба . Прво телефон ,новчаник ,несесер со шминки ,парфем ,огледало , крема за раце ,апчиња и секако пелени ,в.марамици ,крема ,шише вода ,некое овошје и тоа е се. Скромно
23.01.2016, 17:15
Neurotoxin RR
413
ххахаха, ме потсетивте, во чантата имам налогче од градинка, платено кое треба да го фотокопирам, а немаше да не ја видев темава активна....
инаку таму има таблети, трите книшки, документи, палома, марамици влажни, шминки, парфемчиња клучеви... и некои работи што незнам дека се таму
28.01.2016, 15:33
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: Neurotoxin RR
... и некои работи што незнам дека се таму
Хехеех ова е причината што кога нешто не можам да најдам, го барам во ташна.
Освен новчаник, клучеви и други вообичаени работи за во ташна кај мене може да се најде и по некоја количка или пиштолче (што е опасно по живот оти играчкиве се као вистински, ако некој ден ме прочитате по весници за неовластено поседување на оружје, ве молам споделете го постов со властите ) некое USB, неколку пенкала, по некој документ.