cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Распродажби

clock-img

28.11.2013, 23:49

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Ех баш имам намера да купувам правосмукалка некоја помалечка за дома, штета што немаме тука Техномаркет.user posted image Да важи попустов и за со достава супер ќе биде.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

29.11.2013, 04:17

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Mnogu cesto imame rasprodazbi,da ne kazam sekoj den.Najgolemite popusti se koga ima nekoj praznik.
Cesto kupuvam na popust,sega pravam spisok za 26/12 togas bas onaka e se na 80%

You have to dream if before you can do it.

clock-img

29.11.2013, 08:39

clock-img

Annet

pencil-img

2404

eve momentalno gi gledam ,ima popust ubav,no ne vo site gradovi,na pr taa pravosmukalka so ja sakam ja ima vo Sk vo nekoja prodavnica...taka da Popustov ne vazi za site podednakvo:((( Za ovie 3 dena online nemozes da kupuvas ,za ovie na rasprodazba

clock-img

30.11.2013, 08:57

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

bas sakav da idam do tehnomarket ama koga mi kazaa deka cekaat po 4 saata za na kasa ne falauser posted image ...nemam jas srekja da kupam nesto na popust

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

30.11.2013, 09:05

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Јас вчера бев во тахномаркет Центар, немаше воопшто гужва а и не е баш се така на попуст, или веќе се продало, некои производи беа назначени претежно бела техника, телевизорите беа намалени само ептен скапите од 40 000 или 60 000 денари, поевтините не беа на попуст, така што не се воодушевив од понудата. Позз

clock-img

30.11.2013, 09:17

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

И јас бев во Техномаркет овде во Струга,ама баш ништо не беше на поголем попуст од 10%.... Му викам на продавачот а што е со рекламата, а тој ми вика а што сакаше ти 80% попуст па све ќе беше продадено до сега... А јас му викам добро што е во продавницава на 80 % попуст, феновите за коса , тој ми вика ништо само во Скопје, значи и во Скопје не било ништо и повеќе нема да верувам во маркетиншки трикови... Уште јас крива излегов што сум прочитала дека ќе има 80% попуст...

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

30.11.2013, 10:30

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Јас вчера имаше да ги адаваам сите во Техномаркет. На страната на интернет имаше неколку работи што ми требаат - аспиратор, греалка, вградлива рерна и вградлива плотна. Одиме вчера со маж ми и прво го барам аспираторот. Таа ми вика Ааа тој е стар модел, оштетен, воопшто го нема цела година. Викам што мајка сте барале да го ставате во производите на попуст кога воопшто не сте го ни имале?
Ајде плотната и рерната. Аааа девојче се се продаде ми вика. Добро. Одам да разгледам наоколу, сретнувам друга продавачка и исто ја прашувам за рерната и плотната. Во истата продавница друга продавачка вика Па тие модели одамна ги немаме. А ги ставиле во каталогот за распродажба! А бе збеснав!
Глупости невидени!
Ни греалка немаа на попуст, ни бутур.

Live and let live

clock-img

30.11.2013, 21:55

clock-img

zzaa

pencil-img

884

И јас бев вчера во техномаркет во К. вода, гужва колку сакаш, ама ништо намалено, ови е производи со ги имаше на нивната страна имаше негде 30 страни 1 саат го гледав каталогот, ама таму ништо немаше од тоа.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

01.12.2013, 23:46

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Јас не отидов ја гелдав понудата на веб страната и видов дека само скапите производи беа намалени и тоа не 80% туку 10-15% најмногу до 50% ама сепак немаше тоа што сакав, си мислев машина за садови ако начекам некоја ама од тие што беа поефтини немаше во Прилеп, туку во друг град и така заклучив дека нема потреба да одам само џабе да губам време

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

02.12.2013, 07:49

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Јас воопшто не отидов,ама по ова што го прочитав од вас и подобро. А за лажново рекламирање си постои закон,се надевам дека веќе се пријавени

clock-img

02.12.2013, 08:35

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Јас воопшто не отидов,ама по ова што го прочитав од вас и подобро. А за лажново рекламирање си постои закон,се надевам дека веќе се пријавени

hehe i jas ne otidov,mm zapna ama se izvadiv so guzvata i da ne ja maltretirame M,i naka znaev deka nema nisto da najdeme osven guzvi

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

02.12.2013, 09:32

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Јас сакав да појдам ама немав време, повеќе работи ме интересираа, ама вака сега како што читам искуства, барем да не ми биде мака - сигурно ништо од тоа што ми требаше немаше да најдам.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Последни статии

article-img